< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Axen AX55UAL402 mi, Dijitsu 55SH mi?
55 inçlik bir televizyon arayışındaysanız, Axen AX55UAL402 ve Dijitsu 55SH modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Her iki model de benzer özellikler sunar ancak bazı önemli farklılıklar vardır.
Ekran Kalitesi:
Axen AX55UAL402, 4K çözünürlüğe sahip bir VA paneline sahiptir. Bu, daha derin siyahlar ve daha yüksek kontrast oranı sağlar. Dijitsu 55SH ise daha düşük 1080p çözünürlüğe sahip bir IPS paneline sahiptir. IPS paneller daha geniş görüş açıları sunar ancak kontrastları daha düşüktür.
İşletim Sistemi:
Axen AX55UAL402, Android TV işletim sistemini kullanırken, Dijitsu 55SH, kendi özel işletim sistemine sahiptir. Android TV, daha fazla uygulama ve oyun desteği sunar, ancak arayüzü bazı kullanıcılar için karmaşık gelebilir. Dijitsu'nun işletim sistemi daha basittir ancak daha az uygulama seçeneği sunar.
Ses Kalitesi:
Her iki model de iki adet 10 W hoparlöre sahiptir. Ancak Axen AX55UAL402, Dolby Audio desteğiyle daha iyi ses kalitesi sunar.
Fiyat:
Axen AX55UAL402, Dijitsu 55SH'den daha uygun fiyatlıdır.
Sonuç:
İhtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak en iyi seçim değişebilir. Daha iyi görüntü kalitesi, Android TV desteği ve daha uygun fiyat arıyorsan Axen AX55UAL402 daha iyi bir seçenektir. Daha geniş görüş açıları ve daha basit bir işletim sistemi tercih ediyorsan Dijitsu 55SH'yi tercih edebilirsin.