Şimdi Ara

Axen AX55UAL402 mi, Dijitsu 55SH mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bütçeme ve ekran tercihime uygun olarak bu 2 televizyonu tespit ettim ama malum pek bilgi yok haklarında, o yüzden buraya sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.

    Axen AX55UAL402 mi, Dijitsu 55SH mı?
    (Bu bütçede, bu ebatlarda daha iyisi varsa o önerilerinize de talibim elbette)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bakış açınızı şu yönde değerlendirin.Ortalama ömrü 3 yıl olan bir tv alıp, aylık 100 lira ( elektrik+taksit sayısı) izleme ücreti vereceğinize ,,,aynı oranda aylık 85 lira verip ( taksit 4 yıl ) ,8 yıl TV izleyip ve hemen hemen tüm istekleri karşılayan LG ,Samsung, Sony TV almak daha mantıklı...( Elektronik şans işi ) bu yöndede değerlendirin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldınız mı?
    Deneyiminizi aktarırmısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kim o -- 20 Ağustos 2020; 0:40:41 >
  • en ucuzu hangisi ise onu al 10 bin liralık tv de 3-5 sene sonra arıza yapacak.
  • Konu başlığındaki iki televizyonunda 4K uydu alıcısı var mı?
  • Axen ax55ual402 aldım. Dün kullanmaya başladım. Tamamen smart olarak kullanıyorum, uydu bağlantısı yapmadım henüz. Çok memnun kaldım.
    Tek sıkıntı android olduğu halde Google Play Store yok. “Uygulama Marketi” gibi bir isimle gerekli gördükleri uygulamaları koymuşlar.
    Mecburen istediğim uygulamaları apk dosyası olarak yüklemek durumunda kaldım. Pratik olmadığı için sıkıntı...
    12 sene önce aldığım Premier marka plazma tvyi 12 sene kullandım, hala gayet güzel çalışıyor. Üst düzey işler yapılmayacaksa marka takıntılı olmanın anlamı yok. Samsung LG hakkındaki olumsuz yorumlarda hiç az değil...
    üstelik aldığım televizyonun panelini Sunny’e sordum. LG, Samsung, Sharp’ın kullandığı panel olduğunu söylediler. Mail olarak kayıtlı bende.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Sunny ile Axen Atmaca grubuna ait markalar. Orjinal Google lisanslı Android TV değil malesef eski sürüm bir android V7.1.1.kullanılıyor. Netflix & Youtube uygulamaları default yüklü gelmiyor, kendiniz indiriyorsunuz. Üstelik Netflix'in tablet sürümü mevcut. Kullanıcı deneyimi çok zayıf:/ Ben de Sunny 55 inç android tv almıştım, çok pişman oldum açıkçası. Ekran yansıtma özelliği de mevcut değilmiş, telefondan görüntü aktaramıyorum
  • rainyshine R kullanıcısına yanıt
    Bir google chromecast 3'e bakar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende böyle ucuz yollu bir şey bakıyorum şu an tv hakkındaki düşünceniz nedir memnun musunuz

  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum. Piranha akıllı kumanda da aldım çok pratik oldu. Kumandanın üstelik sesli komut özelliğini kullarak “play store aç” komutu verip play store’a da girebiliyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezegen3429

    Gayet memnunum. Piranha akıllı kumanda da aldım çok pratik oldu. Kumandanın üstelik sesli komut özelliğini kullarak “play store aç” komutu verip play store’a da girebiliyorum :)

    Hocam play store yok diyordun. Sonra da sesli komutla açabiliyorum diyorsun, nasıl oldu bu?

  • Bir android box’a sahip olup 10000 tl lik yerine aynı ebatta 5000 tl lik bu tvlerden almanın ne sakıncası var gerçekten merak ediyorum. Zamanın efsane tv si denilen sony w... serisi tv ye ve yarı fiyatına Luxor marka tv ye sahiptim. Luxor hala canavar gibi fakat sony tv de vertical bir çizgi oluştu. Tamam düğmedir, smart özellikleri fark ediyor fakat onlar da dışarıdan bağlanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metbey M kullanıcısına yanıt

    Yıllar sonra gördüm ama belki birine lazım olur cevap vereyim hayrına :)

    Play store televizyonun orjinal "launcher/ara yüz"ünde görünmüyor ama aldığım piranha kumandanın sesli komut özelliğini kullanarak "play store aç" deyince açılıyor demek istemiştim... Yani android uygulaması olduğu için elbette play store var ama gizlemişler :)

    ayrıca sonradan play store üzerinden farklı launcher/ara yüz yükleyerek play store'un görünür hale gelmesini de sağladım.

    hala aynı televizyonu kullanıyorum :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.