Şimdi Ara

Axe Duş Jeli Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nivea Men kullanıyorum ama bitti. Değiştirmeye değer mi Axe ile? Tavsiye eder misiniz?

• ben almıştım pek fark yok
  • pek fazla fark göremedim ben sadece fiyat farkı olur aslında. ama axe daha güzel geldi bana. banyodan sonra heeee?
  • Kötü Palmolive Man tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Kötü Palmolive Man tavsiyemdir.

+1 mavi olanı sporttu sanırım
  • Yeşil renklisinin kokusunu çok seviyorum. Çok güzel.
  • hepsi kimyasal sonra niye vücudum kıllı diye konu açıyosunuz hormonal dengeyi bozuyor hepsi kıl,tüy,yün yapıyor kullanmayın öyle kimyasal şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

hepsi kimyasal sonra niye vücudum kıllı diye konu açıyosunuz hormonal dengeyi bozuyor hepsi kıl,tüy,yün yapıyor kullanmayın öyle kimyasal şeyler

Toprağa mı sürtelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen toprağa sür karşim ama diğer arkadaşlar bir tane lif alsın eline bizim bildiğimiz hacı şakir diye bi sabun var sen bilmezsin onu sür life köpürt iyice sonra tertemiz her yerini lifle iyice temizlen eğer biliyorsan bide gusül abdesti al
  • Axe duş jeli kullanırken çok iyi kokuyomuş hissi bırakıyor duştan çıkınca o kokuyu zerre alamıyorum.Kısaca dandik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkonun kirmizisi da guzel beyler tavsiye ederim

• banyoya kızlar girmiyor
  • Kokusu on numara
  • Kokusu hariç beğenmedim ben. Hatta ilginç bir kıvamı var iyi köpürmüyor.
  • palmolive alma da ne alırsan al.Markette palmolive ile axe arasında kalıp palmolive daha eski bir marka olduğu için aldım sorna keşke axe alsaydım dedim
  • axe şampuanı kullanan var mı, nasıl ?
  • Axe dıuş jeli kullanıyorum 3 haftadır, geçen hafta saat 19 gibi dışarı çıktım geziyorum 2 kız üzerime doğru koştu beni içlerine çektiler, ama sadece burunlarıyla..
  • Axe africa afrodizyak etkili diyolar kullanan var mı?Ayrıca dark temptetion mu daha çok hoşunuza gitti yoksa africa mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht270 -- 12 Temmuz 2012; 2:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

hepsi kimyasal sonra niye vücudum kıllı diye konu açıyosunuz hormonal dengeyi bozuyor hepsi kıl,tüy,yün yapıyor kullanmayın öyle kimyasal şeyler

Toprağa mı sürtelim?

Yaprakla sil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.