Şimdi Ara

Avusturya hız sınırını 60 km den fazla aşanların arabalarına el koyup açık arttırma ile satacak. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avusturyada örnek 50 km lik yolda hız sınırını aşıp 110 km hız yaparsanız arabanıza devlet el koyacak ve açık arttırma ile satacak !

Kaynak:

https://www.adac.de/news/haertere-strafen-oesterreich/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Kasım 2023; 11:13:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalık. Ucuz araba piyasası bir anda canlanır 2. El fiyatları uçar ülke ekonomik krizin eşiğine gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şehirler arası 70km çok az.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

otoban haric

sehir icinde kazalari onlemeyi planliyorlar

umarim fransa ve kanadayada gelir bu uygulama

• Aslınta Türkiye de olsa trafik kuralları için iyi olur. Bizde arabayı değil dört jant lastiğe el koysa yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solarisx -- 25 Kasım 2023; 8:58:23 >
  • Şehiriçi için bizde de bu kadar sert olmasa da ceza şart. Bizde denetim yok gibi. Arada bir drone ile emniyet kemeri takibi yapılıyor çok gereksiz şekilde ama hız ve makas kontrolü yok.
    Trafik önemli bir medeniyet göstergesi. Her geçen gün medeniyet çöküyor bu topraklarda.

• Doğru okumak önemli. Haberde yazan 60-70 km/s, normal hız sınırının üzerine eklenen miktar. Orantısız aşırı hız yapanlar için. Mesela okul, yaya geçidi yakınında 30 olan bölgede 90 yaparsan arabaya el koyacaklar. İyi de yaparlar, ruh hastalarını trafikten çekmiş olurlar.

Yabancılar (mesela 34 plaka), turistler de aracını kaptırabilirmiş bu arada (S.Soylu stili Ohhhh!)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 25 Kasım 2023; 10:13:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enizam E kullanıcısına yanıt

Ben zaten 60-70 km daha fazla hız yapanlar demişim

• lokkatto kullanıcısına yanıt

Halkı koruyoruz bahanesiyle klaus schwabın ajanda2030 nu uygulatacaklar

• Kanuna göre izin verilen hiz limitinden 80 ve 90km/h fazla hiz yapilirsa ornegin, 50 lik yerde 130km/h ile gidilirse, Arac bir silah olarak yorumlanip, araci kullanan insan hayatini silahiyla tehdit eden bir saldirgan olarak yorumlanacak ve Arac sahibi agir cezalar alip aracina yani silahina el konulup yok edilecek, yani arabasi hurda edilecek!

• Kuryelik yapıyorum. Gün boyu trafikte ana-avrat küfür ede ede çok güzel bir fikir buldum Türkiye'de trafiği rahatlatmak, ikinci el araba fiyatlarını düşürmek ve ev fiyatlarının çoğunu düşürmek için. Bunu bir konu olarak paylaşıcam. Ama önce şu kırmızı ışıkta geçen motorları, arabaları bir durdurun artık. 3 ceza'dan sonra ehliyetini alın bu adamların ki ceza bile vermiyorlar. Adam kask takmıyor, çantasına koymuş kaskı diye ceza yemiyor. Bu nasıl uygulama lan.

• Navi kullanıcısına yanıt

Yağmurlu havalarda markete gitmiyorum çünkü ara sokaklarda yol kenarında biriken sulardan dolay yavaşlamayı bile çok görüyorlar. Abartmıyorum baştan aşağı ıslanıyorum. Bir kere tam yolun döndüğü noktadan geçerken süratli bir şekilde kamyon geçti ki normal havalarda bile o yolda o noktada bu kadar hızlı dönmek direkt kazaya sebebiyet verir, kenardaki çamurlu su direkt kafama sıçradı. Umurlarında bile değil hiç hız kesmeden devam ediyorlar.

• Böyle bir uygulama devletin mafyacılık yaparak vatandaşın malına çökmesidir. Avrupa Türkiye'ye benzemez, bu kanun anayasa mahkemesinden döner; Avusturya devlet kurumlarının da mahkeme kararlarını uygulamamak gibi bir imkânı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Kasım 2023; 12:48:35 >
  • Sende bunu yedin öyle mi?

• Haber sitelerinde yazan bir sey yalanmi oluyor ?

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

Yağmurlu havalarda yurdum sürücüsü daha bi manyaklaşıyor. Dün aksamdan beri Ankarada trafikteyim. Zaman zaman sağanak yağışa yakalandım. Silecek yağmura yetişemiyor, görüş alanı daralmış, hala öküz gibi basanlar, makas atanlar, dibime yapışanlar, selektör atanlar var bir sürü.

Şehir içi trafikte devlet yok. Orman kanunları geçerli. Koysalar her tarafa kamerayı... uyarı tabelalarını da koysunlar (yüzsüzler hem ihlal yapıp hem mahkemeye veremesin), bassın cezayı devlet, insanlar ancak o zaman kurallara uymaya alışırlar.

• Burda ise ozel mulkiyete el koymak tarafindan baktigimizda benzer bir yasa Turkiyedede cikti, buna gore merkezi yerlerde olan ozel mulkiyet, gerekli goruldugunde kamulastirilabilecek. Tum dunyada buna benzer yasakar paralel birsekikde cikarilmaktadir.

• lokkatto kullanıcısına yanıt

Yazdığınız yorumu 3 kişi beğenince sormak istedim. 2. el fiyatları nasıl uçacak?

• Arabamı komşuya veririm, komşunun arabasını ben alırım.

Konu kapandı.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Gazlamayı seviyorsunuz ama aracınız pahalı
    Gazlamayı seviyorsunuz ve ucuz araba almak istediniz
    Gazlamayı seviyorsunuz 2. El araba aldınız
    Gazlamayı seven herkes 2. El araba aldı
    Gazlamayı sevenler yüzünden 2. El pahalılandı
    Gazlamayı sevenleri görenler 20 milyonluk arabayla gazlayamaz ben bu Gazlamayı sevenlere benim arabayı 100 bine değil 200 bine vereyim nasıl olsa alacak.
    Gazlamayı sevenler mutsuz
    Gazlamayı sevenler pahalıya araba almak zorunda
    Gazlamayı sevenler ülkeye darbe planı yapma peşinde
    Gazlamayı sevenler hükümeti devirdi. SON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokkatto -- 25 Kasım 2023; 19:13:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.