Şimdi Ara

avsttan anlayanlar .lütfen bildiklerinizi söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • avst programını yeni yükledim.ve tarama zanı virüs buldu.benim kafamı karıştıran ise aşağıda yazdıklarım oldu.virüs bulduktan sonra şu mesajlar çıktı.ben 2 ye basdım.doğrumu yaptım bilemiyorum.yalnız bu ne demek .virüsü karantinaya al.virüsü niye karanyinaya alalım ki.eğer bu virüsse neden yalnız sil mesajı çıkmıyor.taşı diyor niye taşıyalım bu virüsü.bize ne yararı var ki.lütefn bu mesajda çıkanlarla ilgili bilgilerinizi bölüşün

1.sil.2hepsini sil.3.taşı 4.hepsini taşı.5.karntinaya al 6.hepsini karantinaya al 7.onar.8.hepsini onar 9.yoksay.0.hepsini yoksay

ben

• arkadaşım bazı virüsler tüm bilgisayardaki exe dosyalarına bulaşıyor senin o bulunan virüslerin içinde sistem dosyalarında olmuşolsaydı hepsini sil dediğin zaman ne olacaktı sistem uçacaktı bence doğru yapmamışsın bulduğu zamankendisi zaten etkisiz hale getirmiştir Quarantina ya falan taşımıştır fakat avast bende kullandım hiç verim alamadım ama " Bitdefender 9 Professional Plus" kullandım memnunum bilgisayarı da kasmıyor tavsiye ederim

Referanslarım
  • kardeş şimdi ben ne yapacağım.tekrar mı kurum avastıı.
    benim asılderdim.word dosyasında diyer sayfaların açılmaması idi.düşündüm ki belki virüs bulaşmış.yani vördü açıyorum.normal açılıyor.enere tiklıyorum.ikinci üçüncü sayfaya gitmiyor.

Orjinalden alıntı: BLue-DreaM

arkadaşım bazı virüsler tüm bilgisayardaki exe dosyalarına bulaşıyor senin o bulunan virüslerin içinde sistem dosyalarında olmuşolsaydı hepsini sil dediğin zaman ne olacaktı sistem uçacaktı bence doğru yapmamışsın bulduğu zamankendisi zaten etkisiz hale getirmiştir Quarantina ya falan taşımıştır fakat avast bende kullandım hiç verim alamadım ama " Bitdefender 9 Professional Plus" kullandım memnunum bilgisayarı da kasmıyor tavsiye ederim

sayın hocam.virüs bulunduktan sonra işem devam etseydi hiç dokunmazdım.fakat virüs bulduktan sonra öyle donup kaldı.ben de sil dedim.acaba sistem dosyasını mı sildim
    şöyle ki wordü açıyorum.normal açılıyor.fakat diyer sayfalara gitmiyor.normalde enterle diğer sayfalara geçe biliyorsun.işte bende olmuyor.ben de düşündüm ki belki virüs bulaşmış.ofis programını kaldırıp tekrar yükledim.yine olmadı

arkadaşım bazı virüsler tüm bilgisayardaki exe dosyalarına bulaşıyor senin o bulunan virüslerin içinde sistem dosyalarında olmuşolsaydı hepsini sil dediğin zaman ne olacaktı sistem uçacaktı bence doğru yapmamışsın bulduğu zamankendisi zaten etkisiz hale getirmiştir Quarantina ya falan taşımıştır fakat avast bende kullandım hiç verim alamadım ama " Bitdefender 9 Professional Plus" kullandım memnunum bilgisayarı da kasmıyor tavsiye ederim

burada tavsiyemde var bu programı bulup kurabilirsin oke avast ben denedim yaramıyor virüs geldiği zaman kaçıyor o kendisi disable yapıyor kapatıyor

Referanslarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    BEYLER LÜTFEN YARDIM EDİN
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sayın hocam sizin tavsiye ettiyiniz programı indirdim.fakat burada 3 şey var.ben en sonda olanı tıklayarak next yaptım.

Referanslarım
  • quote:

nasıl istersen umarım işini görecektir

size çok çok teşekkür ederim.üç tane buldu.galiba bulduğunu benim silmeme kerek yokmuş.kendisi siliyormuş.avasta tövbe ettim.
    birce şu wordu da halletseydim derdim olmazdı.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.