Şimdi Ara

gunzu iyi bilenler buraya bana yardımcı olun lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumlardaki çoğu başlığı okudum baktım falan ama anlamadığım sormak istediğim birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim.

1- ijji gunz, Igunz, dr gunz, vs lg gunz serverları arasındaki farklar nelerdir? neden herkers aynı serverda oynamıyorda böyle sağa sola dağılmış durumda? aralarında en iyisi hangisidir? benim için clan war pvp önemli. item kıyafet exp peşinde değilim. iyi köklü oyuncular hangisinde daha çok?

2- ice, fire, poison, ve electric sword nasıl yapabilirim? bosstan falanmı düşüyor? düşüyorsan hangi bosstan düşüyor bana yazarmısınız ayrıntılı olarak.not: şu an ijjide oynamaktayım. ijjiye göre söyleyin.

3- oyunda kaç tane boss var bunları çıkarmak için hangi itemleri koyuyoruz?

4- boss kesmenin ne anlamı var henüz hiç kesemediğim için bilmiyorum. bosstan item falanmı düşüyor? eğer düşüyorsa ne gibi itemler düşüyor? 4 5 tane örnek yazarmısınız? bide item düşünce kutuyu yerden alanınmı oluyor item?

5- bazı oyuncularda çok farklı itemler görüyorum swordlar,armorlar falan. bunları alabilmek için illede premium mu olmak lazım yoksa başka yolu varmı? (bosstan kılıç falan düşermi?)

çok soru sordum biliyorum. cevapları aynen böyle 1 2 3 4 5 diye cevaplayabilirseniz sevinirim. şu an ijjide oynamaktayım cevapları ijjiye göre veriniz. cevaplayanlara sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nfected -- 19 Şubat 2008; 2:35:13 >

• 1- Ijji
    2- Premium
    3- Bilmiyorum yazılı vardı konunun birisinde
    4- 7 günlük item düşüyo quest takımından birisine :P Fazla gerekli değil genelde exp için kesiyolar sanırım
    5- Bosstan düşen itemler 7 günlük oluyo fazla bi oyuncuda da göremdim boss itemi :) + Arada bi event dolayısıyla normal questten flnda düşebilir :)

Bitirdim çıkabilirmiyim hocam :P
  • eyv kardeş. yok bi hoca edasında sormadım yanlış anlamayın :)
  • quote:

evapları aynen böyle 1 2 3 4 5 diye cevaplayabilirseniz sevinirim. şu an ijjide oynamaktayım cevapları ijjiye göre veriniz. cevaplayanlara sonsuz teşekkürler.

su an ijji kısmı bi an sınav kagıtlarını hatırlattı Sakasına dedim zaten :)
  • ama bnce en güsel private server lg ekliim
  • SanKi Lg Gunz Çalışıo ya:D Çöküntü ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: CnBrKk

SanKi Lg Gunz Çalışıo ya:D Çöküntü ya

adam lg çalışıo dememiş sorudada çalışan gunz die bir şey göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CnBrKk

SanKi Lg Gunz Çalışıo ya:D Çöküntü ya

çalışmadıını biiorm lg OYNAMASAYDIM HERALDE o yorumuda yapmazdım sadece ekledim
  • + Osy çok güzel post kasıyorsun,banada öğretsene bi ara
  • polemikler saçma.
    bi sorunu olan girer oyunda halleder burası gunz online değil.Gunz online FORUMU.
  • osy_64 pro degilsin bir kere... Yani pro ile iyi olan üstü oynamayi kast ediyorsan... Cünki seni dagger ile kac kere kestim bana noob dagger ve cikar dagger'ini dedin... TDM'dede ben proyum dedim hepimiz güldük hep yatan sen oluyordun... Ayriyetten PROGAMER hic kimse degil yani, cünki onlar gercek para kazaniyor... Ölcü nerde? Kim sana prosun dedi? Kendi egon cok fazla galiba... Ben yetenekliyim de bari... Cok iyi oynayanlar arasinda türklerden ~Pusat~, OnlineKO, Han, CMS_007, Noob... vs. var...

Illuyankas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_Dance -- 23 Nisan 2008; 9:44:28 >
  • katılıyorum ama beni hiç görmedin mi adım _G_u_N_z ben pro deilsem snn ... xD
  • arda pro deilsin...ögrenmen gereken cok sey war.iyi bir oyuncu seni cok rahat alır ki Illuyankasın dediği oyuncular bunlara örnektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 6 Mayıs 2008; 17:49:09 >
  • bazıları boss dan cıkıo 7günlük bazıları kendileri parayla kredi kartından alıo 3boss war die biliorum bn ama baskasınada sor kılıc felan cıkıo boss dan bana cok cıktı bide ijji daha iyi cünkü girmesi kolay ve orda arklık iyi vee fazla noob yok ve THEKİNQ in dediği gibi preminnium dan flame felan alınıo
  • bence su konuları bos yere upla mayın Konu yardım eder misiniz demiş etmişiz kim pro konusu değil,

birde ben sana sunu diyim, Ordaki adamlardan hiç birisinin Deniz (~Alana) alcagını inanmam ;) ki CMS_007 le oynadıgını görmüstüm o kdr da asırı ii değildi (Taa fil cagında) simdi iise bilemem...
  • evet alamıorlar zaten ama alamamaları iyi olmadıkları anlamına gelmez
  • Tamam ama orda ~Alana yazmıyodu ve daha ii oldugu için dedim

+
    Orda yazanlar ne ölümsüz nede baska bişey, Yani oyunun prolugu göreceli bişey, herkesin pro standartı farklıdır 1 kişinin Noob demesiyle ne Noob ne de pro olunur.
    PRO demek bence Oyunu adam gibi oynayan demek ;) Yani hem iyi şekilde Moves hem de İnsanlık olarak iyi olmak demek... Oyunda herkes herkesi alır sonuçta bi kişinin diyelim kim olsun.. Mami beni 1 kere kesince cok mu pro oluyo ya da oyunu mu değişiyo? Asıl mesele o dğil yani umarım yanlıs anlasılmaz :d
  • arkadaşlar oyunda gordugum tek pro adam

Nikita
    W[e]ctor
    OttoManyak bu adamdır
  • Valla Selo'ya katılıyorum.
    Bize selo ile karşılaşınca yaklaşık şuana kdr 1000+ vs atmışızdır.Her biri değişik skorlarla bitmişdir.Bende onu kesmişimdir,oda beni kesmişdir.
    Zaten Selo benden daha iyi oynuyor.Ama ben onu kesince ben ondan daha iyi oynuyorum anlamına geliyormu bu?HAYIR.

Oyunda herkez sonuçda ölür.Ama yine Selo'ya katılıyorum pro hem oynayışı hemde kişiliği olarak iyi olmalıdır.
    Ego'su yüksek prolar vardırki.Ben onlara pro demiyorum.Onlar oyunun züppe takımıdır.Biri onları kesince noob olur.Nedenmi?
    Çünkü onlar ölümsüzdür ve onlaır kesenlerde bir kusur vardır.=)

Neyse çok uzadı konu alakasız yerlerede saptırdım konuyu k.bakmayın=)
  • ya bnde bilmem kim cok iyi kim deil ama ottomanyak ana charlı we[c]tor yan charlı ark.ımzla oynamanızı tavsiyte ederim.profesyonel ppl olayına bakış acınız değişecektir.emin olabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.