Bildirim
Avrupanın Efendisi 'Efendi Beşiktaş'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Maçın başından sonuna kadar çirkeflik yaparak beraberliğe sevinenlere inat,futbolu çirkinleştirmeden avrupa devini doğru oyun ve doğru analizle evinde ezen "Efendi" Beşiktaş!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gruptan çıkar mısınız sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: felsefesever
gruptan çıkar mısınız sizce?
İnşallah. Beklentimiz ve hayallerimiz var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: felsefesever
gruptan çıkar mısınız sizce?
Valla bilmiyorum bu grupta her şey olabilir. Monaco 4. biz lider de bitirebiliriz ya da tam tersi, diğer 2 takım da her an her şeyi yapabilir. İş ikili averajlara bile kalabilir o derece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 14 Eylül 2017; 1:20:4 > -
Şu başlıklar efsane
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri.
Şu başlıklar efsane
Efsane devam ediyor. Bu seviye başka Seviye
Tebrik ederim, çok güzel başlangıc yaptınız. Leipzig galibiyeti ile perçinlediniz. Ancak az evvel gazetede bir haber okudum ve baya moralim bozuldu. Yakışmamış.
http://m.fotomac.com.tr/sampiyonlarligi/2017/09/26/vodafone-parkta-skandal-goruntu
Hocam düstur çok güzel, örnek alınmalı. Nedir? “Efendi Beşiktaş” lakin gel görki henüz uyum sağlayamamış barzo tipler mevcut. Umarım kulüp yetkilileri gereğini yapar.
sen ne diyon la değişik ? vardara elenen de bizdik demi çeyrek final gören takım taraftarı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: senki
Tebrik ederim, çok güzel başlangıc yaptınız. Leipzig galibiyeti ile perçinlediniz. Ancak az evvel gazetede bir haber okudum ve baya moralim bozuldu. Yakışmamış.
http://m.fotomac.com.tr/sampiyonlarligi/2017/09/26/vodafone-parkta-skandal-goruntu
Birkaç aşırı fanatik kendini bilmez illa ki laf etmiştir. Ama bir sıkıntı olmamış. Milli duygular ön planda olmalı. Ben alman domuzlarını yendik gözü ile bakıyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla
sen ne diyon la değişik ? vardara elenen de bizdik demi çeyrek final gören takım taraftarı :D
biz bu formayla uefada çeyrek final oynadık lenn -
quote:
Orijinalden alıntı: senki
ah keşke o çocua forma çıkarttıran şerefsizler bi afişe edilse. Şahsen benim ve benin tanıdığım beraber maça gittiğimiz insanalr Böyle bişey olmasına asla izin vemrez. Kendini bilmez bi kaç taraftara orada nasıl karşı çıkmamışlar, olayı detaylı şekilde yaşayanlardan dinlemek lazım...
-
4. Maç sonunda 10 puan aldık diye üzüldük.
Umarım çok daha başarılı beşiktaş .fakat 2 maç almak ile avrupa efendisi olunmuyor .
2 kupa getirmek ile olur.
Grubunu lider tamamlamayı garantileyen ilk takım.
Şampiyon Beşiktaş. Teşekkürler
Tarihin gelmiş geçmiş en iyi CL takımı.
Muhteşem Muhteşem
Grubuma City,Chesea,Bayern,Real,Barcelona,United GELMEYINCE 'BEN' -
RasenBallsports Leipzig biraz tecrübeli olsa darma duman edecekti. Ancak yine de bu akşam ki galibiyet büyük başarı.
Talisca'ya +1 yazmayın lütfen. Yenilen gol onun yüzünden geldi. Birde gol attı. Nötr'de kaldı bu maç için bence.
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- galatasaray ismi nereden gelir
- mühendis oktay sebahattin şirin
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X