Şimdi Ara

Avrupadaki tuvaletlerde musluk yok mus. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
4
Favori
8.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Musluk yok ama tuvaletleri bizimkinden bin kat temiz insan olana taharet musluğu şart değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Gavurlar pismiş lafını geçiniz artık. Hakaret etmek istemiyorum kimseye ama bazıları hakediyor.

Normal bir insan zaten günde 1 kere büyük tuvaletini yapıyor. Adamlar sabah akşam banyo yapıyorlar bu neyin kafası ?

Pis insan görmek istiyorsan yaz aylarında metrobüse bin.

Hah sanirsin banyo kulturu avrupalilardan cikmisti

Avrupalilar 20. Yy a kadar omurlerinde yikanmazlardi sadece su dokerlerdi boyle lif hamam kulturu vs yoktu zaten ing. Kralicesi osmanli hamami yaptirinca halk onunla dalga geciyor .

Halt etmek nerden geldi bir arastir

Metrobus olayi dunyanin her yerinde var arastir(pekin metrosu vs ... ) kendi milletine laf atmak kolay zaten ama avrupalilara laf kondurmam (ki senin turk oldugunu dusunmuyorum )

Geçmişle övünmeyi bırakın artık. Taharet musluğu yok diye ne biliyosun adamı iyice temizlenmediğini ? Pekin metrosundan banane millete pis ithamını yapan benim vatandaşım. Kişiler temiz olmayabilir ama bunu herhangi bir millete yüklemek yanlış. O yüzden dedim gidin yaz aylarında metrobüse binin diye, kokudan bayılırsınız.

• Yurt disi seyehatlerimde her hacetten sonra dus almak zorunda kaliyorum cidden sikintili bir durum .

• Sabun tam anlamıyla mikrop öldürmez,biz elimizi sabunla yıkıyoruz diye temiz olduğumuzu sanıyoruz,en sağlıklısı elle yıkamamak,

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Sabun tam anlamıyla mikrop öldürmez,biz elimizi sabunla yıkıyoruz diye temiz olduğumuzu sanıyoruz,en sağlıklısı elle yıkamamak,
    Artık basıl bir aşağılık kompleksindeysek adamların bizden geri olduğunu kanıtlamak için kıçındaki boku düşünür olduk. Halbuki, adamların caddeleri tertemiz, bir tane çöp göremezsin, yağmur yağdığında lağımları patlamaz, çöp arabaları yollara sularını dökmez, herkesin evinde yemek artıkları için çöp öğütücü vardır, lağımlarını direkt denize dökmezler, otobüsleri soğan gibi kokmaz. Daha yazılacak çok şey var ama konu sahibinin dediği gibi adamların taharet musluğu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Olum kıçınızda kıl yok mu lan?
    Ben bir rulo tuvalet kağıdı da kullansam imkanı yok çıkmaz o mok kılların içinden.

Ben de bu yaz 3 ay amerikada kaldım.Islak mendille iyice silip tuvalet kağıdıyla kuruluyordum.Hergün duş alıyordum zaten.Bir de banyodan önce tuvalete girersem sıkıntı olmuyordu.

Ancak şöyle bir pislikle karşılaştım.Bi kaç amerikalı arkadaşla birlikteydik.Sonra bunların bi arkadaşı geldi yanımıza.Leş gibi bir koku.Sordu bizimkilerden biri yeni mi mıçtın diye.Evet dedi o da.

Bazıları silmekten bile tiksiniyor.Yaptıktan sonra donu çekip moklu moklu dolaşıyor.
    Diğer ülkelerde de yok en son Macaristandaydım.Islak mendil le siliyorsun vs. zaten adamlar her gün duş alıyor artı olarak bazı evlerde özel taheretlenme musluğunu klozete gömeceklerine,klozet gibi ayrı bir platform yapmışlar şöyle ki gidiyorsun klozette sıçıyorsun hem yan tarafına geçip bu platformu kullanıyorsun orda kıçını yıkıyorsun bizimkinden daha hijyenik direk kıçına su geliyor

• Bu dırumlarda 0.33 lük su şişesi hayat kurtarır

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Olum kıçınızda kıl yok mu lan?
    Ben bir rulo tuvalet kağıdı da kullansam imkanı yok çıkmaz o mok kılların içinden.

Ben de bu yaz 3 ay amerikada kaldım.Islak mendille iyice silip tuvalet kağıdıyla kuruluyordum.Hergün duş alıyordum zaten.Bir de banyodan önce tuvalete girersem sıkıntı olmuyordu.

Ancak şöyle bir pislikle karşılaştım.Bi kaç amerikalı arkadaşla birlikteydik.Sonra bunların bi arkadaşı geldi yanımıza.Leş gibi bir koku.Sordu bizimkilerden biri yeni mi mıçtın diye.Evet dedi o da.

Bazıları silmekten bile tiksiniyor.Yaptıktan sonra donu çekip moklu moklu dolaşıyor.
    4 yıldır musluksuz devam. Islak mendil daha rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

Alıntıları Göster
    Ben yıllarca Almanya'da kaldım böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Taşınma oldu ev değişikliği falan ama nereye gittiysem musluk vardı. Gavur arkadaşların evlerinde de görüyordum hepsinde olmasa da.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 17 Ocak 2015; 15:22:40 >
  • Ya adam dioki hem poponu yikiosun snra ayni elle yemek yiyosun diyor.

Burdada diyorlarki popon moklu mu gezecen diyor baska namazin farzina aykiri zaten.

Sonuc olarak kultur farki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su müslümanlara hastayim.Adamlara ordan burdan laf atarlar kendilerinin tek yaptigi milletin özgürlüklerine müdahele etmek,kirmizi don günahtir demek,namaz kaç rekat onu tartismak...Ben bunlar kadar bos adam görmedim

Lafimin sahipleri bellidir,Islam düsmanisin diye atlamayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

Aynen 2 senedir alafranga tuvalet kullanmak zorunda kaldim hayatimda ilk defa,tuvalet kagidini islatiyorum isimi görüyorum ama islak mendil tabi en iyisi hem su tasarrufu da sagliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

Musluğu napıcan tuvalet kağıdı varya

Çamur lekesini peçeteyle silersen nolur iz kalır ama ıslarsan kalmaz

Turkiyede yasiyorum dogdugumdan beri taharet muslugu kullanmadim ve arkam hic kokmadi ve hep temizdir tuvalet kagidi kullaniyorum silmesini bilince gayette temizleniyor ayrica taharet muslugu daha pis biliyorsunuz diymi ? bikere denemistim acinca temizlemesi gerekirken islak pohu tum arkama bulastirdi sulu sulu akti duş almak zorunda kalmistim asil pis olan sizlersiniz one oyle sulu sulu akiyo guya temizlendigini saniyosunuz suyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 17 Ocak 2015; 16:48:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

quote:

Gavurlar pismiş lafını geçiniz artık. Hakaret etmek istemiyorum kimseye ama bazıları hakediyor.

Normal bir insan zaten günde 1 kere büyük tuvaletini yapıyor. Adamlar sabah akşam banyo yapıyorlar bu neyin kafası ?

Pis insan görmek istiyorsan yaz aylarında metrobüse bin.

Hah sanirsin banyo kulturu avrupalilardan cikmisti

Avrupalilar 20. Yy a kadar omurlerinde yikanmazlardi sadece su dokerlerdi boyle lif hamam kulturu vs yoktu zaten ing. Kralicesi osmanli hamami yaptirinca halk onunla dalga geciyor .

Halt etmek nerden geldi bir arastir

Metrobus olayi dunyanin her yerinde var arastir(pekin metrosu vs ... ) kendi milletine laf atmak kolay zaten ama avrupalilara laf kondurmam (ki senin turk oldugunu dusunmuyorum )

Geçmişle övünmeyi bırakın artık. Taharet musluğu yok diye ne biliyosun adamı iyice temizlenmediğini ? Pekin metrosundan banane millete pis ithamını yapan benim vatandaşım. Kişiler temiz olmayabilir ama bunu herhangi bir millete yüklemek yanlış. O yüzden dedim gidin yaz aylarında metrobüse binin diye, kokudan bayılırsınız.

Avrupalıların banyo temziliği vb konulardan biliyorum tarih boyunca sadece son 1 - 2 yy da(20 ve 21) (bu zaman daha az ama neyse ) temizliği öğrenen bir millet ne kadar temiz olabilir ?(millete yükledim ve bence hiç sorun yok )
    Metro örneğini hiç anlamamışsın DÜNYANIN HER YERİNDE BÖYLE .
    Sende avrupalaıları savunmayı bıraka artık ki senin gibilere göre onlar tapılası insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyDazz -- 17 Ocak 2015; 17:26:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Temizlik imandan gelir Onlarda iman olmadığına göre sorun yok.

İmanin olmasa pis mi gezeceksin?

Alıntıları Göster
    Bizim erkeklerde genelde adet şudur.Haftada bir duş alınır,her mıçtıktan sonra toto yıkanılır.

Onlarda ise faturalarda faiz olmadığı için bizim ödediğimiz faturaların %40 ını ödüyorlar,hayliyle 7/24 duş alıyorlar.Sen sabah aksam duş alsan musluga ne gerek var ?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yalnız oradaki adamlar hergün duş alıyor.Sabahın köründe kalkıp duş alırlar çoğu dışarı çıkmadan önce.Eğer pislik görmek istiyorsan toplu taşıma araçlarını bol bol kullan.Hayata lanet edersin.

• bu ülkede pis kokan adamın tuvalet temizliğine dikkat ettiğinide nerden çıkartdınız
    sanki tahareti alanda almayanda bir hafta banyo yapmadan geziyor gibi bir hava oluşmuş pis her yerde pistir

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    osmanlı toplumunda her yere çeşme hamam yapılmış ki toplum temiz ve sağlıklı olsun, bugün bu gelenek azalmış da olsa devam ediyor bugünse avrupa da hala tuvaletlerde musluk sorunu yaşanılıyor , bu arada abimin yurtdışına çıkan bir arkadaşının anlattığına göre onlar tuvalete pet şişe ile girmek zorunda kalıyormuş böyle bir çare bulmuşlar anca , ayrıca osmanlı zamanında fransadan gelen yetkili kişilerin tuvalet adabına aykırı hareketlerinden ötürü şehirin uzak bölgelerinde konaklamasının sağlandığını okumuştum ,ecdadımla gurur duyuyorum çünkü onlar medeniyet denilen birçok ülkeden bile daha medeniydi ve türkü-kürtü-lazı-çerkezi-romanı... hep beraber kardeşce yüzyıllarca yaşadılar .

• Tamam eyvallah dus aliyorlar vs ama kardesim bu muslugu yapmak cok mu zor be. O kadar İstanbula geliyorlar hic mi gormuyorlar. Ya da bunu yapmayi egolarina mi yediremiyorlar. Bu bir ihtiyac ya. Cok mu guzel boklu boklu gezmek. Onceki sayfada arkadas demis amerikada ben temiz kokuyorum diye tip tip baktilar micinca normal bakmaya basladilar.. Bu cinsel birlesmede aids hastaligina kadar yolu var. SUNU DE MESELE YAPMAYİN ARTİK ARKADASİM: bu toplum PİSSSSSSS. Bu kadar basit. EYVALLAH: sokaklari temiz vs ama biz bunu tartismiyoruz. Adamlar gotunde bokuyla dolasiyor ya neyi saviniyorsunuz. Pis adamlar. Bu adam daha cok degil 20.yy da bile yikanmayi falan ayda bir yaparlarmis. Sonra sonra gelistirmisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

Musluğu napıcan tuvalet kağıdı varya

Çamur lekesini peçeteyle silersen nolur iz kalır ama ıslarsan kalmaz

Turkiyede yasiyorum dogdugumdan beri taharet muslugu kullanmadim ve arkam hic kokmadi ve hep temizdir tuvalet kagidi kullaniyorum silmesini bilince gayette temizleniyor ayrica taharet muslugu daha pis biliyorsunuz diymi ? bikere denemistim acinca temizlemesi gerekirken islak pohu tum arkama bulastirdi sulu sulu akti duş almak zorunda kalmistim asil pis olan sizlersiniz one oyle sulu sulu akiyo guya temizlendigini saniyosunuz suyla

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.