Şimdi Ara

avrupada türklerden nefret edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avrupada yaşayan türkler sadece türklerle veya diğer göçmenlerle sosyalleşebilir . oranın yerlileri nefret eder ve asla sizi sosyal ortamlarına almazlar

kim olduğunuz ne olduğunuz önemi yok. nobel ödüllü de olsan bu değişmez

yeminle kürtlerin bile kredisi daha fazla. acıtasyon yapa yapa avrupalıların gözüne girmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 8 Ocak 2024; 17:14:40 >

• Sevgi ve nefret görecelidir. Kişiden kişiye değişir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok yanlış bir tespitte bulunmuşsunuz.

• Normal sevilecek insanlar mıyız bizim toplum da birbirinden nefret ediyor

Demin komşu gene kapiya dayandi tadilat mi yapiyonuz diye

Yok dedik yolladık diger komsuya musallat oldu

Lan saat daha 5 normal değil mi yani tadilat olmasi omg

Türkleri sevmek mümkün değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ulkendeki gocmenleri seviyor musun da sen gocmen olarak gittiginde onlar da seni sevsin?

ortadan konusmaya gerek yok sorun gayet acik. turkiyede multecilerden rahatsiz olunmasinin sebebi turkiye kulturune adapte olamamis olmalari. turkiyeden avrupaya gidenler de turk kulturunu avrupaya tasimaya calisiyorlar. ustune daha da beterini soyleyeyim, avrupadaki turkler bizden cook farkli. kultur olarak turkiye turklerine degil faslilara cezayirlilere donduler.

nasil ki afgan senin ulkende olmayan bir kulturu yasatmaya calisiyorsa turk de aynisini avrupada yapiyor. simdi tekrar soruyorum sen ulkendeki multeciyi seviyor musun ki avrupada turkleri sevsinler?

bizimkiler calismaya gitti onlar savastan kacti vsvs. diye bahane aramaya gerek yok. turkiyede de cok fazla suriyeli var iyi yerlerde egitim almis. ben direkt kultur yapisindan bahsediyorum.

ek olarak hamzanin dedigi de dogru daha birbirimizi sevmiyoruz biz millet olarak. son 10 senedir artik kriz vurdugundan midir bilemem de ben bu ulkeyi omrum boyunca hic boyle tahammulsuz kutuplasmis sekilde gormemistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

işte buna asağılık kompleksi deniyor doğu avrupalılarda diğerr göçmenlerde aynılarını yapıyor ama göze bir tek Türk göçmenler batıyorr sanki ukraynalı yada rus göçmen yada bulgar romen göçmen kendi kültürünü avrupaya taşımıyormu ?

Kaldıki Türklerin suç oranı avrupadaki diğer göçmenlere göre düşük bunun hakkında bir çok istatistik araştırma mevcut

iyi lobi yapamadıkları için ve ülkeleri dünyada söz sahibi olmadıkları için eziliyor Türkler

Ayrıca Türkiyede 2 farklı görüşten insan bugün kavga eder yarın barışır ötekisi hafta aynı sofraya oturur avrupada Türklerden nefret eden grupla bunlar asla yaşanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Ocak 2024; 23:45:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

ne alaka bulgarlar ve rumenler hakkinda neler dendigini gorsen aklin hayalin sasar.

milliyetci bakis acindan bakiyorsun. dunyanin neresinden olursan ol gocmensen ve gittigin ulkenin kulturune adapte olamadiysan yasarsin bunu.

avrupada türklerden nefret edilmesi

elli tane boyle ornek koyarim her milletten onune. sadece kulturun asirilasmissa insanlarin gozune daha cok batarsin.

avrupadaki turkleri turkiye turkleriyle bir tutarak en buyuk hatayi yapiyorsun basta zaten.

avrupada benim gozlemleyebildigim uc kesim var, bir kesim tamamen almanlasmis neredeyse almandan daha alman davraniyorlar.

bunlarin turkiyeyle alakasi yok zaten, seneler once tamamen ulkeyle baglarini kopartmislar. sadece ege sahil kiyilarinda yazliklari olur, yazdan yaza gelirler.

diger kesimse yine turk kulturuyle bagini kopartmis, berberilerin kulturuyle yasayanlar. abi, kanka ve bir kac kufur haric tek kelime turkce konusamazlar, almancayi da yarim yamalak konusurlar.

sonuncu olan da ogrencilik, is vs gidenler. bunlar da ya turkiyeyi tamamen birakiyor ya da kulture alisamayip donuyorlar bir kac sene sonra.

daha once hic turkiye disina ciktin mi bilmem ama avrupadaki turklerle turkiyedekiler arasinda gram alaka yok, bildigin apayri farkli bir kultur olmus onlarinki.

amerika ve japonyadakiler daha cok turk kulturune yakinlar benim tanidiklarim ve tanistiklarim arasinda.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

allah affetsin memeye güldüm

• sıçtğım bok > avr*palı. o yüzden dert etmeye değer bir durum yok.

senin de annenle baban belli olmasa, karının erkek arkadaşları olsa, bacın popo deliğinden kokain çekmeli ortamlara aksa, ilkokul ve lise boyunca çok afedersin kadın öğretmenlerden ders alsan, annen bikini ile arz-ı endam etse, sen de türklerden nefret edersin. sarı pipileri adam yerine koymayı bırakmalısın.

• necatiozfatura kullanıcısına yanıt

haklısın

köyünde ensest orgy partileri yapan anadolu irfanına sahip teyzelerimiz ve dedelerimiz, birçok gencin ilk cinsel deneyimini eşekle yaşadığı zoofili doğu anadolu bölgesi, neredeyse her gün birinin tecavüze uğradığı ülkemiz çok daha yüksek ahlaka sahip. tüm avrupalılar pis, hepsi sado mazo yapıp ardından şeytana bakire bir kurban adıyor ve sonrasında birbirlerinin poposundan kokain çekmeye başlıyorlar

sizin gibiler ikna edilemez, eğitilemez. bokunuzda boğulun demiş barbaros ne kadar haklı herif

(not: ne avrupalı ne amerikalı ne jamaikalı zerre umurumda değil, kimseye karşı bir sempatim yok)

• Seveni de var, sevmeyeni de var. Ama genel imge negatif. Bu biraz oradaki Türklerle alakalı. Türkler geçimsiz ve ayrıca dil bilmez algılanabiliyorlar, ki bunlar kısmen doğru. Ben de Türklerin ne kadar kavgacı ve geçimsiz olabileceğini ve olduğunu aslında hayretle izlemekteyim. Her milletten geçimsiz insanlar çıkar. Ama bizim ülkemiz çok fazla toksik tip insan üretiyor. Geleneksel toplumumuz ve kültürümüz ne yazık ki insan haysiyetinden ve öylece çiğnenemez kişisel münferitliğinden ziyade baskı ve istismara dayalı. Burada bireyler el üstünde tutulmuyor. Onun yerine insanlara kötü muamele edilip çeşitli travmalar işleniyor. O insanlar da bir şekilde Avrupa'ya adım attığında - görece ve genelde - daha bireyci ve rahat kafalı olan Avrupalı da onları bu haliyle yadırgıyor. Mesela gereksiz derecede agresif, hırçın, huysuz, kaba saba, kompleksli, geri kafalı buluyor. Bu Türkiye devletinin ve hükümetlerinin genel resmedilen imajıyla da birleşince ortaya patlayıcı bir Türkofobi çıkıyor. Toksidite bir yandan toksiditeyi kendisine çekiyor. Oradaki toksikler - misal aşırı sağ ırkçılar - Türklerdeki toksik unsurlara bakıp kendi toksikliklerini insanlara işliyor. Önü alınamaz bir antipati veya nefret olmasa dahi bir sevmemezlik dalga dalga yayılıyor. Neyse ki aslında bizde insan gibi insan da çok. Onlara ve Türkiye'nin diğer güzelliklerine bakanlar Türkleri ve Türkiye'yi seviyorlar. Avrupa'da Türklerden nefret edilmesi son tahlilde bir genellemedir ve her genelleme gibi hata payı taşır. Doğru, nefret ediliyor. Ama Avrupa'da kayda değer miktarda Türkleri tanıyıp seven insan da var.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

bir de yurtdışına çalışmaya gidenler hep bu ülkenin ortalamasının da altında oluyor hocam öyle düşün

köylüler möylüler işilik yapmaya gidiyorlar

en eğitimsiz en alt sınıflar gidip orada türkleri onlar temsil ediyor

bu insanlar da çoğunlukla muhafazakar ve kapalı fikirli oldukları için oranın yerlileriyle kültürel çatışma içinde oluyorlar

bizdeki suriyelileri düşün mesela nitelikli olanlar hep avrupa birliğine gitti bize kalanlar çer çöp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.