Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
20.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Tekrarlarında bile izleyip gülebiliyorum, unutulmayacak bir dizi.. Yıllar sonra bile şu gün izleyip aldımdığım zevki alabileceğimi düşünüyorum.

burhan oldumu iş bitiyor zaten

Engin Günaydın, Gülse ve Sarp'ın olduğu Turkcell'in reklam filmi bile insanı sevindirik ediyor.. Sanki dizi hiç bitmemiş gibi geliyor insana.

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Lig Tv deki 21 programına Sarp Apak katıldı konuk olarak. Orada Avrupa Yakası'nın tekrardan başlama gibi bir durumu var mı diye soru soruldu. O da şu an için öyle bir durum yok dedi.

Diziye karşı bir özlem var ama eğerki başlarsa yabancılık çekilir mi, eskisi gibi insana zevk verir mi o düşündürüyor beni..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Lig Tv deki 21 programına Sarp Apak katıldı konuk olarak. Orada Avrupa Yakası'nın tekrardan başlama gibi bir durumu var mı diye soru soruldu. O da şu an için öyle bir durum yok dedi.

Diziye karşı bir özlem var ama eğerki başlarsa yabancılık çekilir mi, eskisi gibi insana zevk verir mi o düşündürüyor beni..

Ben son 1-2 sezonuna pek bakmamıştım sıkmıştı çünkü. Ama eski kadro olduktan sonra herkesin gözünde kredisi var dizinin.
    Gülse Birsel bu konuda daha önceden herhangi birşey söylemiş miydi ?

• Gülse Birsel " Bir daha Avrupa Yakası yazmayacağım " demişti en son..

Yani yeniden başlama durumu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 12 Şubat 2011; 15:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Gülse Birsel " Bir daha Avrupa Yakası yazmayacağım " demişti en son..

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Gülse Birsel " Bir daha Avrupa Yakası yazmayacağım " demişti en son..

• Yeniden çekilmesi zor görünüyor.

Gülben'e konuk olan Levent Üzümcü, 'Avrupa Yakası'nın yeniden çekilebileceğini düşünmediğini açıkladı.

Televizyon gazetesinin haberine göre Üzümcü, "Bir daha olacağını sanmıyorum, ihtimali yok. Tadında kalması daha iyi.Gazanfer abinin de yerini dolduramadık, çok büyük bir kaybımız oldu. O kadroyu yeniden bir araya toplamak çok zor" dedi.
  • Beni de eklersen sevinirim hocam.

Burhan Altıntop
  • Gülse Birselin yeni bir komedi yazdığı ama bunun avrupa yakası olmadığını duydum. ekipten bazıları olacakmış ama. Gerçeklik payı nedir bu haberin
  • Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi.Baştan başladım, mükemmel.
  • Şu saat oldu 2 haftadır izliyorum , 40. bölüme geldim. Valla hâlâ aynı zevki alıyorum. Yavuz Seçkin ile Ata Demirer şimdi kavgalı sanırım Berlin Kaplanı senaryosu olayından.
  • keşke yayından kalkmasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Şu saat oldu 2 haftadır izliyorum , 40. bölüme geldim. Valla hâlâ aynı zevki alıyorum. Yavuz Seçkin ile Ata Demirer şimdi kavgalı sanırım Berlin Kaplanı senaryosu olayından.

nerden izliyon hocam bize de izleyelim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Şu saat oldu 2 haftadır izliyorum , 40. bölüme geldim. Valla hâlâ aynı zevki alıyorum. Yavuz Seçkin ile Ata Demirer şimdi kavgalı sanırım Berlin Kaplanı senaryosu olayından.

İndirdim Valla ben hocam. 1 mbit ile 190 bölümü bilmiyorum kaç ayda indirdim.
  • quote:

quote:

quote:

link ver hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

link ver hocam

Torrent'tan indirdim dostum , L....turk'ten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

link ver hocam

Torrent'tan indirdim dostum , L....turk'ten.

bende Turkto...nt üyeliği var buldum çekicem bende
    bi aksilik olursa bana davetiye yollarsın ordan :D

• imdb puanı var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43. bölümde Gürgen Öz oynuyor film eleştirmeni rolünde , şaşırdım.
  • Saygıyla anıyoruz.

Şunu da Sarp Apak bir bölümde 30 saniye kadar söylemişti , bu şekildeki full versiyonu hiçbir yerde yok sanırım.
  • keşke en baştan tekrarı verilse de izlesek geçen sene ramazanda sahur vakti yayınlanıyordu bir dizideki tüm karakterler mi cins olur kardeşim bir tane normal adam yoktu favorim muhallebici masası 4 lüsüydü sertaç ve tacettin sabit isimlerken başta volkan olmak üzere sacit ve izzet gelir ancak kesinlikle sevmediğim 2 karakter varsa da onlarda tiki selin ve gaffur karakterleridir biri adeta o dönemin gençliğinin özellikle kızların dilinin yozlaşmasına sebep olmuş diğeri yüzünden de insanlar saçma garip hareketlere yapmaya başlamışlardı neyse ki kısa zamanda unutuldu gaffur... bunun dışında şehşu vardı onu tanrıverdiden daha çok severdim keşke ayrilmasaydi... Son olarak büyük usta Gazanfer Özcan'ı saygı ve sevgiyle anıyorum Allahtan rahmet diliyorum bir kez daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.