Şimdi Ara

avrupa yakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

avrupa yakası

(En Son Oy Tarihi: 27.9.2006)
Giriş
  • Avrupa yakası ne kadar basarılı olur yeni sezon donemin de ayrılan oyuncular ve yeni oyuncularla?

• ATA DEMİRER gittimi şimdi ?
  • bence daha güzel olur
  • 1-) Şahandan nefre ediyorum zaten Ata nın tırnağı olamaz !
    2-) Selinde gitmiş bütün kardeş gitti komşu gitti kardeşin kız arakdaşlı gitti ee patronun kızı giderde patron gitmezmi ? Onu bırak selin gitti artık Peynircide azalıcak peynirciz azlınca burhanı kim kafalıcak burhana gaz weriçek şesoda yok

Madde madde yazim dedim bağlandılı çıktı kerata
  • izlediğim tek dizi a.yakasıydı yazık oldu
  • şahan yok zaten buyrun yeni sezon kadrosu (alıntıdır)

Avrupa Yakası’nın 100’üncü bölümde biteceğini, Eylül’de yayınlanacak son 7 bölümde Ata Demirer’in olmayacağını Sinan Çetin ilk olarak Habertürk’teki programda açıklamıştı bana...

Geçenlerde bazı gazeteler Ata Demirer’in yerine diziye Şahan Gökbakar’ın katıldığını yazdı.

Ama bu doğru değildi.

Bazı oyuncularla görüşüldüğünü, ancak Şahan’la anlaşılmadığını biliyordum.

Doğru kadroyu açıklayayım da bu konudaki polemiklere nokta koyalım.

Bu arada eylül ayından itibaren son yedi bölümde yer alacak yeni kadro ise belirlendi.

Ata Demirer’in yerine gelen isim Tolga Çevik.

Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncusu olan Çevik, Avrupa Yakası’na katılan tek isim değil.

Anlaşılan diğer iki isimse Asuman Dabak ve Peker Açıkalın.

Dikkat ederseniz katılan isimlerin ortak bir paydası var.

Her üçü de ortalama falan değil, benim tek tek her birini beğendiğim çok iyi oyuncular.

Hiçbir isim diğerinin yanında zayıf kalmıyor, daha önce yaptıkları işlerdeki performansları ortada...

Peki çok başarılı olan bu üç oyuncu biraraya geldiğinde nasıl bir sonuç çıkar?

O da Gülse Birsel’in maharetine kalmış ki, kendisi 93 bölümdür her hafta o mahareti kanıtladı zaten...

Tolga Çevik, Asuman Dabak, Peker Açıkalın’lı Avrupa Yakası, eylülde 7 bölüm yayınlanacak.

O 7 bölümdeki performans dizinin kaderini belirleyecek.

Her ne kadar şimdilik 100’üncü bölümde bitecek gözükse de, benim hissiyatım dizinin yeni kadrosuyla 100’den sonra da yola devam edeceği yönünde...

Cengiz SEMERCİOĞLU-"Hürriyet gazetesi"

benim yorumum ata demirer ve evrim akın olmadan kesinlikle eski tadı kalmaz

• Bence çok yazık oldu.Eski kadro çok iyiydi.İzlemem artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

Anlaşılan diğer iki isimse Asuman Dabak ve Peker Açıkalın.

Asuman Dabak ayrıldı bebiçim iş bu ya

quote:

kadroya yeni giren oyuncu asuman dabakın çekimlerden önce ayrıldığı dizi.
    şöyle anlatmış derdini:

“avrupa yakası, başından beri, beğendiğim, zaman buldukça da izlediğim bir dizi idi. dizinin yapım şirketi tarafından bana rol teklifi geldiğinde açık söylemek gerekirse heyecanlandım. bana önerilen “makbule” karakteri hakkında bilgi istedim. sağ olsun senarist gülse birsel’den, “makbule”nin çok ayrıntılı bir biçimde hazırlanmış dört sayfadan oluşan karakter analizi geldi. okudum ve çok sevdim. çekime çok kısa bir zaman kalması nedeni ile karakter için hemen hazırlanmaya başladım. bu arada gittiğim on günlük tatilin dönüşünde artık makbule’yi tanıyordum. çekim günü öncesi okuma provasına giderken her şey hazırdı. ancak o gün bir sürprizle karşılaştım. makbule rolünün eşleştirildiği karakter son anda değiştirilmiş ve bu bana okuma provasında bildirilmişti. o anda, ayaküstü tarif edilmeye çalışılan yeni karakter ile diğerinin hiçbir ilgisi yoktu. yıllardır gerek sinema gerekse tiyatroda her çeşit karaktere büründüm.

• ne güzel izliyorduk.böylesi biz avrupa yakacılar için pek iyi olmadı.
    o dizide,Volkanın yerini kimse tutamaz
  • peker açıkalın bişiler yapar belki ama eski tadı olmaz bee
  • Tolga Çevik, Aslı'nın hiç anlaşamadığı kuzeni rolünde oynayacak.
  • Eski kadro yoksa TV de izlediğim TEK diziyi de artık izlemeyeceğim demektir
  • bu asuman dabak dediğiniz tatlı hayat dizisindeki evin hizmetçisi menekşe mi?? yoksa gördüümde banamı öle geldi????
  • Volkan gitti ya dizinin benim için hiç tadı kalmadı.

Volkan ve sertaç'ın yaptığı muhabbetler ve para bulmak için çevirdikleri sahte işler çok güzeldi.Çok arayacağız çok
  • eski tat alınmaz ama izlemedende yorum yazmak yanlış olur neden böyle oldu onu bilmiyorum yazarsanız size zahmet iyi olur (neden ayrıldılar yani)
  • Ben zaten ata demirer'i hic sevmezdim. Ve yeni bolumlerle gordum ki o kadar havalara girmesine de gerek yokmus.
    Daha iyi oldu zaten o dizide en cok sevilenler Ata Demirer degil, Asli,Burhan,iffet ve Tahsin karakterleri cok daha komik. Simdi Tolga Cevik ile daha da renklendi. Dovus Kulubu sahneleri cok guzeldi.
  • geçen bölüm "sana show yapayım mı?" dın dın dırı dıt dıt dın dın hahaha :) acaip kopmuştum o sahnede burhan ve öteki abiye :)

bişe sorcam unuttum hangi günlerdi avrupa yakası çok şenlenmiş avrupa yakası harbiden çok begendim. Yeni karakterler çok tecrübeli kişiler
  • alın arkadaşlar buldum hahaha bu bölüme 1 haftadır gülüyom ya :DDD 2 side çok süper

2sinide çok seviyorum

http://www.youtube.com/watch?v=0pzWhPd1ZHo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.