Şimdi Ara

avrupa kaçak gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yunanistan'da Yunan vatandaşı bir akrabam var ve bana yanına gelebilmem için davet mektubu gönderdi. Ancak, üç aydır vize başvurusu için randevu bile alamıyorum. Yunanistan devletinin çalıştığı Kosmos adlı bir kurum var ve burada randevu bulmak neredeyse imkansız. Ancak, aracı kurumlarla randevu bulunabiliyor, fakat bu durumda ücret 7 kat artıyor. Üç ay sürekli kontrol ettikten sonra, randevu bulamayınca mecbur aracı kurumlara başvurmak istedim. Ancak aracı kurumlar, davet mektubunun üzerinde gidiş-dönüş tarihlerimin yazması gerektiğini söylüyor. Her aracı kurum, davet mektubuyla ilgili farklı şeyler söylüyor. Bu durumda akrabam neredeyse 10 kez davet mektubu çıkartacak.

Velhasıl, vize almak için randevu bulamıyorum. Reddedilme bir yana, kabul edilme şansı bile yok. Vize başvurusu için randevu almak neredeyse imkansız hale geldi. Son çare olarak Avrupa'ya kaçak gitmeyi düşünüyorum. Maalesef başka bir yol bulamadım veya doğru yoldan yapma işini beceremedim. Bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.

Avrupa'ya kaçak olarak nasıl gidebilirim? Hangi ülkeyi tercih etmeliyim? Gittiğimde neler yapabilirim? Kimlerle iletişim kurabilirim? Yol gösterebilecek biri var mı? Normalde internetten tavsiye alıp güvenerek bir yola çıkmam ama çaresizlikten dolayı her yolu denemeye karar verdim. En son çare olarak Avrupa kapısına dayanıp vurulmayı göze alıp buradan çıkmayı planlıyorum. Ama öncesinde daha güvenli bir yol gösterebilecek biri varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum. Lütfen ciddi yorumları bekliyorum şayet bu psikoloji ile 5 ıq insanlarla uğraşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxFrost -- 3 Eylül 2024; 11:17:12 >

• 3 metrelik lastik bot ile gece 02.30' da İzmir ili Dikili ilçesi kıyılarından Midilli Adasına birkaç kilometre kürek çekerek gidebilirsiniz...

• Gitme amacın turistik olmadığı için vize vermezler sana zaten.

• İktidardak ismi lazım deel, kolayca aldatılıp kandırılan bir yapıya sahip olduğu için avrupa ülkeleri bunu oyuna getirip hem ne kadar yabancı milletten insan varsa bunu ülkesinde tutturup üstüne de türkiyeye de söz verdikleri vize serbestisini vermediler. yani bu herifin her hatasının bedelini milyonlarca insan ödüyor; hem vize reddi olarak hem de yanan vize paraları olarak...

• Bulgaristan shengene girecek yakinda.Takip et,bulgara at kapaği.Sonra oradan nereye istersen.Yunan tarafında çok sıkı güvenlik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 14 Mart 2025; 4:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avrupa'da kaçak yaşamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.