< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
amerika'da doğan bi homeless da olabilirdin. Önemli olan paranın olması, yoksa parasız adama heryer aynı.
|
Afrika, bengladeş, mısır, ırak, hindistan, filistin v.s. gibi ülkelerde doğmadığınız içinde seviniyor olmanız gerekli.
Coğrafya, aile, engellilik durumu, hayatta karşınıza çıkan maddi şanslar insanın hayatında kaderdir, büyük orandada şanstır ve doğal olarak hayat adil filanda değildir. Elinde vakit/nakit imkanı olupta kendi gelişimi, mesleği, kariyeri ile ilgili yatırım yapmayan, özsermayesini arttırmayan yüzbinlerce genç var bu ülkede. İmkaanı olmayanları saymıyorum. Üzülmek yerine elinizdeki imkanın en iyisini kullanmaya çalışın. Çünkü üzülmek hayatınızda hiçbirşeyi daha iyi hale getirmeyecek. |
Biz çok memnunuz zaten
|
Umarım trolldür troll değilse çok üzücü.gerçi bu troll olmasa bile bunun gibi düşünen milyonlarcası var
|
İstersen gidersin olay sende bitiyor, ben istedim geldim Amerikada yaşıyorum, şu ülkede doğmuş olmak isterdim, eğer burada doğmuş olsaydım efsane bir gençlik yaşardım
|
ülke olarak gelişememizin en büyük sorunu bu mesaj gibi düşünenlerin olmasıdır. iyi güzel yazmışsın bizden kötü durumda olanlar varda, peki bizden iyi durumda olanları ne yapıcaz? neden daha iyi olmak için uğraşmak varken; bizden kötü durumda olanlarda var, yat - kalk haline şükret havasında takılıyoruz.
|
Düşünsene california sokaklarında elinde kaykayınla adamın biri sana soruyor Türkiye'yi biliyor musunuz? Siz de ortadoğuda bir ülke herhalde diye cevap veriyorsun :))
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 12 Haziran 2019; 16:51:41 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|