| 
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 10 Şubat 2021; 15:0:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > | 
| _____________________________ | 

1 Mobil
1 Mobil

| 
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 10 Şubat 2021; 15:0:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > | 
| hala soruo kardes o hakkı devredebiliyosan bana ver gerekirse günde 10 saat çalışırım | 
|    insanın alışmadığı şey mi var. akrabanız da varmış basın gidin.   | 
| Yillik 38 bin euro alacaksin da bunun brut maas oldugunu biliyorsun, degil mi? 42% vergi olarak gidecek. Kisacasi dusuk bir maas. | 
| çocuklarına daha iyi bir eğitim daha iyi bir gelecek daha huzurlu bir ortam sunmak istiyorsan net kabul edeceksin. bu kaosta vasat eğitimde çalkalansın dursunlar istiyorsan reddedeceksin. | 
|    nasibin nerdeyse oraya gidicen bu vatandan nasibin kalmamışsa yapacak bişi yok terkedicen..   | 
| Sormanız bile hata, geç kalmadan bir an önce gidin.Kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün. | 
| çocuklarına daha iyi bir eğitim daha iyi bir gelecek daha huzurlu bir ortam sunmak istiyorsan net kabul edeceksin. bu kaosta vasat eğitimde çalkalansın dursunlar istiyorsan reddedeceksin. | 
| 
 < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > | 
| hala soruo kardes o hakkı devredebiliyosan bana ver gerekirse günde 10 saat çalışırım | 
| 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
| 
 burası bizim toprağımız kardeş. vatan bırakılmaz öyle. | 
| anneni yanına alabilirsen hiç durma derim | 
| 
 < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > | 
| 
| Sormanız bile hata, geç kalmadan bir an önce gidin.Kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 27 Ekim 2020; 23:22:29 > | 
| Yillik 38 bin euro alacaksin da bunun brut maas oldugunu biliyorsun, degil mi? 42% vergi olarak gidecek. Kisacasi dusuk bir maas. | 
| Koşa koşa gidin. Abinize de euro ile annenize baktığı için düzenli para yollarsanız sizden iyisi olmaz. Türkiye hiç iyiye gitmiyor. | 
| _____________________________ 
                            Non est ad astra mollis e terris via
                         | 
| 
| 
| 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > | 
|