Şimdi Ara

Avrupa'da benzin 30 tl bizde 9 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • euro 15 tl desek benzinin litresi 2 euro.

dolayısıyla ülkemizin durumu iyi

söyleki gürcüstan da bile benzin fiyatları 3 lari

1 tl 0.24 lari.

yani 12.5 tl.

dolayısıyla hiç kimse sikayet edemeyecek benzin bizde pahalı diye.

• her yer araba dolu millet cayır cayır geziyor.

satın alma gücü bambaşka birşey ama özünde haklısın.

• siz ikiniz takılın böyle kimseyi rahatsız etmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt

hocam sizde gelin

• Çok haklısınız. Bir de piyasa kötü diyorlar. Herkeste cep telefonu falan var. Kesin evde falan da yaşıyorlardır. Çadırda yaşarsanız kira da ödememiş olursunuz. Günde 3 öğün yemeyiversinler gül gibi geçinip giderler.
    Siz kiim arabaya binmek kim!

• Türkiye'de benzin gerçekten beleş, bunu övdüğüm için söylemiyorum. Olmaması gereken kadar ucuz. Sonuçta dolar bazında ithal edilen bir ürün ve akaryakıt dediğimiz şey evrenseldir, belli bir fiyatı vardır. Avrupa'da fiyatı 1.3-1.9 euro arası değişen benzin Türkiye'de 8-9 lira. Bu normal bir durum değil, sanırım devlet geri kalanı cepten ödüyor.

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt

ötv yi sıfırladı.

taşıma maliyeti ve uluslar arası anlaşmalardan ötürü türkiye'de ham petrol avrupa ülkelerine göre daha ucuz.

2013 te yani tam 8 sene önce 5 tl olan benzin bugun 8,80

2013 te 1.40 olan 1 litre pastörize süt bugun 6.50

2013 te 3 tl olan en temel alkollü içecek bugun 15 tl

ister simit, ister tost ister ayran, ister dolar, ister altınla karşılaştırın.

türkiye'de şuan akaryakıt bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 24 Kasım 2021; 1:4:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha geçen hafta Almanya'da fuarda olduğumdan bir karşılaştırmayı da dışarıda yemek ile yapabilirim. Türkiye'de dışarıda yemek yemekte Avrupa'ya oranla inanılmaz ucuz şu anda.

Lütfen yanlış anlaşılmasın insanların alım gücünden dolayı düzgün beslenemediklerinin farkındayım ancak Almanya'da 3 kişi sushi yedik, hesap 85 euro geldi, aynı şeyi Türkiye'de yediğimizde hesap en fazla 250 lira geliyor.

Birim olarak yine Türkiye fazla olabilir ancak TL ye vurduğumuzda işi, ben hala neden bu kadar ucuz anlayamıyorum. Sonuçta aynı malzeme kullanılıyor, ya da kullanılmıyor mu acaba... Birisi yaklaşık 1100 TL tutarken beşte biri fiyatına Türkiye'de daha iyi örneğini yiyebiliyorsun.

Bence ülkede kimsenin isyan etmemesinin temel sebeplerinden biri bu.

• Beyler bilmeyenler için uyarayım kendine hakaret ettirip dava açıyor. ona göre yazın ne yazacaksanız.

• peki söylesene almanyada benzin alan adamın asgari ücreti 300 euro mu?

• konu hala şikayet edilmemiş????

neyse ben ettim.

• Litresi 2 lira yani? Gayet ucuzmuş👍

• avrupaya yakıt kaçırabilen zengin olur, geminin deposunu böleceksin basacaksın benzini ne vurgun yaparsın, flimlerde olurya o seneryo

• Övündükleri şey döviz yönünde akaryakıt ucuz Avrupa’da Amerika’da sizi kıskanıyor masalına öyle inanmışlar ki adamların gözünde çöp bile değilsin bir yere yaranmak için caba sarf etmeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turbolineam alert (!)

• https://forum.donanimhaber.com/akaryakit-fiyatlariyla-ilgili-yorumlar-buraya--21803104

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.