Avrupa Birliği, Polonya’da kendini “LGBTİ’siz bölge” olarak ilan eden altı kente para sağlamayı reddetti. 30 Temmuz Perşembe tarihinde yapılan duyurunun ardından Avrupa Komisyonu, birliğin eşitlikten yana olacağını bildirdi. Avrupa Komisyonu’nda eşitlikten sorumlu üye Helena Dalli, Twitter’da “AB, en basit insan haklarına değer verilmesini önemsiyor. Bu nedenle, ‘LGBTİ’siz bölge’ ve ‘aile hakları’ kararları alan altı Polonya kentinin başvuruları reddedilmiştir.” ![]() İsimleri verilmeyen kentlerden, Avrupa Birliği’nin farklı kentlerini ve Avrupalı bireyleri birbiriyle bağlayan, “ortak anlayış ve dostluk” projesine katılması istendi. Komisyonun sözcüsü Adalbert Jahnz, kentlerin reddedildiğini çünkü her birinin yasal temsilcilerinin Avrupa Birliği’ne yeterince güven veremediğini söyledi. AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Twitter mesajında ise şunları söyledi,“Avrupa’daki anlaşmalarımız, her bir bireyin, istediği kişi olmasını, istediği kişiyi sevmesini, istediği yerde yaşamasını ve istediği kadar yükseği hedeflemesini güvence altına almaktadır. Eşitliğin birliği için çaba harcamaya devam edeceğim.” Yazdı. |
Avrupa Birliği: Polonya’da Kendini “LGBTİ’siz Bölge” Olarak İlan Eden Yerlere Para Vermeyeceğiz!

-
-
O altı şehri tebrik ediyorum. Yeni nesile LGBT çok normal bir şeymiş gibi yutturuldu ve deli gibi savunuyorlar. Neyse kendi pisliklerinde boğulsunlar bize ne.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 5 Ağustos 2020; 19:59:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupalı birisi bir topluluk önünde, sırf müslüman oldukları için "müslümanlar kendi pisliklerinde boğulsunlar" dese "Where is the humanityyy, Facist islamophobess" diye ağlayacak insanların bunu yazması iki yüzlülük değil de nedir ?
O Polonya'daki şehirler yakında Islam-Free zone açsınlar da tebrik et bakalım haydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 5 Ağustos 2020; 20:15:38 > -
polonyayı atsınlar bizi alsınlar
-
Finansal faşizm başka bir şey değil
-
Polonya multeci de almiyor. AB de olmasi icin bir sebep yok. Belki almanya rusya ile arasinda tampon olarak göz yumuyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Irmağının akışına ölürüm be Polonya.. Avrupa'nın en delikanlı devleti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bayraklar, topraklar, -izm ler, milliyetler ve türlü bir sürü etiket yüzünden birbirini öldüren gerzekler LGBT üzerinden ahlak bekçiliği yapıyor. Komedi resmen.
-
Helal lan size.Sapıklığa geçit yok.
İslamiyet bir inanç, isteyen inanır istemeyen inanmaz isteyen istediği alanı ilan edebilir. Çünkü bir dine inanmak, sapkınlığa yol açmıyorsa(doğru uygulandığında) normal bir durumdur. Fakat hemcinsinle birlikte olup bunu da başkalarına empoze etmeye çalışmak normal bir durum değildir. Benim düşüncem bu yönde en azından ve fikrimi söyledim. Senin konu LGBT iken İslamiyet üzerinden örnek verip böyle bir benzetme yapmana anlam veremedim. İkisi farklı şeyler sonuçta. Bu davranış bile birilerine, LGBT'nin bir dini inanç gibi motive edildiğini gösteriyor bence. Hadi diyelim ki ben aşırı sağcı yobaz bir insanım, siz de yobaz bir LGBT'ci oluyorsunuz bu durumda.quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen YürülerAvrupalı birisi bir topluluk önünde, sırf müslüman oldukları için "müslümanlar kendi pisliklerinde boğulsunlar" dese "Where is the humanityyy, Facist islamophobess" diye ağlayacak insanların bunu yazması iki yüzlülük değil de nedir ?
O Polonya'daki şehirler yakında Islam-Free zone açsınlar da tebrik et bakalım haydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
LGBT ordusu ne zaman mobilize olacak bilen var mı
trump dahıl avrupa cumhurbaskanlarını sırayla mikmek ıstıyorum her aksam 1 tanesını altıma alabılırım
neden dersenız bu cok normalse ıste o yuzden
-
Bak işte nasıl da inancını savunmaya geçtin. Olay ne biliyor musun ? Dil, din, ırk, cinsel yönelim ayrımı yapmayan özgür bir toplum istememiz. Eğer senin inancın başka bireylerin özgürlüğünü kısıtlıyorsa , senin özgürlüğün farklı dil, din, ırk gibi şeyler yüzünden kısıtlanınca ağlamaman lazım. Eğer kısıtlanınca ağlarsan, başkasının özgürlüğünün kısıtlandığı zamanlarda ellerin patlayana kadar alkışlayıp tebrik ettiğin aklına gelsin. Bunu anlatıyorum ama anlamış gibi gözükmüyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen YürülerBak işte nasıl da inancını savunmaya geçtin. Olay ne biliyor musun ? Dil, din, ırk, cinsel yönelim ayrımı yapmayan özgür bir toplum istememiz. Eğer senin inancın başka bireylerin özgürlüğünü kısıtlıyorsa , senin özgürlüğün farklı dil, din, ırk gibi şeyler yüzünden kısıtlanınca ağlamaman lazım. Eğer kısıtlanınca ağlarsan, başkasının özgürlüğünün kısıtlandığı zamanlarda ellerin patlayana kadar alkışlayıp tebrik ettiğin aklına gelsin. Bunu anlatıyorum ama anlamış gibi gözükmüyorsun.
ben nerede savundum acaba dini inancımı? Dini inancımı tamamen bir kenara bırak, konuyu dine getiren sensin. Benim din mevzu olmadığı durumdaki görüşüm de aynı ki. Şahsen bunun bir sapıklık olduğunu düşünüyorum. Sen de gidip İslamiyet'i sapıklık olarak düşünebilirsin buna bir şey yapamam. Ben hangi konuda özgürlüğüm kısıtlandı da ağladım onu da anlamadım.
Tabii ki özgür olalım ve dil, din, ırk ayrımı yapmayalım -ki yapmam da- ama cinsel yönelim bir özgürlük konusu değil. Genel ahlak kurallarının varlığını reddediyor olabilirsin fakat ben reddetmiyorum ve LGBT'nin ahlaksızlık olduğunu düşünüyorum.
-
Bence alayı ıslah edilip, bir kampa toplanmalı ve çalıştırılmalı. Yaşlıları fırınlarda infaz edilmeli. Yoksa bu pislikten dünya kurtulamaz. Orta çağda kadına insan gözüyle bakmayan mendeburlar şimdi ne idüğü belirsiz adamlara hak veriyor.
Sen cinsel yönelim bir özgürlük değildir dersen Polonyalı biri çıkar bir gün Müslümanlık saygı duyulacak bir inanç değildir. İnsanlara inancını empoze etmeye çalışıyorlar. Hristiyanlık hariç tüm dinleri yasaklıyorum der öyle kalırsın. Konuyu dine getirmemin sebebi özgürlüklerden bahsediyor oluşumuz.Dil ya da ırka da getirebilirim konuyu. Üçtür aynı şeyi yazıp aynı mesajı anlatmaya çalışıyorum.. Tek istediğim şey özgür bir toplum ve özgürlüğü kısıtlayan despotik devletleri alkışlamayan özgür insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 6 Ağustos 2020; 1:47:45 > -
İşte dini ve LGBT'yi ayıran şey de bu. Benim ilk mesajımda anlattığım şey de bu. LGBT bir sapıklıktır ve size bunun bir özgürlük olduğunu o kadar güzel yedirdiler ki özgürleşmeyi eşcinsel olmak sanıyorsunuz. Ütopik bir özgürlük beklemeyin bu dünyadan. Neyse orta yolda anlaşma şansımız zaten yok. Fikirlerimizi söyledik bitti gitti. Ne senin inancın değişecek ne de benim inancım. Bize bir şey katsa devam ederdik ama gerek yok. Hayırlı geceler.quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen YürülerSen cinsel yönelim bir özgürlük değildir dersen Polonyalı biri çıkar bir gün Müslümanlık saygı duyulacak bir inanç değildir. İnsanlara inancını empoze etmeye çalışıyorlar. Hristiyanlık hariç tüm dinleri yasaklıyorum der öyle kalırsın. Konuyu dine getirmemin sebebi özgürlüklerden bahsediyor oluşumuz.Dil ya da ırka da getirebilirim konuyu. Üçtür aynı şeyi yazıp aynı mesajı anlatmaya çalışıyorum.. Tek istediğim şey özgür bir toplum ve özgürlüğü kısıtlayan despotik devletleri alkışlamayan özgür insanlar.
-
Valla ortalıkta eşcinsellr var yok zerre umurumda değil. Bana bulaşmadıkları ve halka açık alanda bu işi icra etmedikleri sürece beni zerre ilgilendirmeyen bir mesele bu.
Ne zaman ki bana sıkıntı çıkarırlar yada halka açık alanlarda özel alanlarında yaşanması gereken durumlar yaşanmaya başlar o zaman gereken tepkiyi gösteririz.
Özgürlük canının istediği her şeyi yapabilmek değildir. Özgürlük yapmak istemediğin bir şeyi yapmamaktır.
-
Dünya çapında zorla dayatılan yaşam, finans, gıda, ilaç vb tarzına karşı çok büyük potansiyel olmasına rağmen hiçbir hareket yok. Böyle bir harekete ihtiyaç var. Adamlar çok rahat en uç şeyleri bile yavaş yavaş yavaş alıştırıyorlar. Çünkü tek kale oynuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 4 Eylül 2020; 17:42:25 >
En Beğenilen Yanıtlar

O altı şehri tebrik ediyorum. Yeni nesile LGBT çok normal bir şeymiş gibi yutturuldu ve deli gibi savunuyorlar. Neyse kendi pisliklerinde boğulsunlar bize ne.
|
Avrupalı birisi bir topluluk önünde, sırf müslüman oldukları için "müslümanlar kendi pisliklerinde boğulsunlar" dese "Where is the humanityyy, Facist islamophobess" diye ağlayacak insanların bunu yazması iki yüzlülük değil de nedir ? O Polonya'daki şehirler yakında Islam-Free zone açsınlar da tebrik et bakalım haydi. |

Ölüyen Yürüler demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- dişin kalp gibi atması nasıl geçer
- pazarcılık ne kadar kazandırır
- alçı çıktıktan sonra ağrı normal mi
- elma sirkesi sakal kıran
- osuruğum çok kokuyor ne yapmalıyım
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X