Şimdi Ara

AVM'lere 'Ücretli Otopark' baskını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir polis müdürünün yaşadığı olay sonrası, 3 saate kadar bedava olması gereken alışveriş merkezlerinin otoparklarına yönelik inceleme yapıldı. AVM'lerin çoğu Mali Polis'in kıskacındaki uygulamadan geri adım attı, geriye dönük inceleme başlatıldı.

Mali Polis, İstanbul'da peş peşe açılan büyük alışveriş merkezlerinin otoparklarını mercek altına aldı.

Operasyon yapan polis, Şişli, Beşiktaş ve Levent'teki 7 büyük AVM'nin haksız kazanç elde ettiğini tespit etti.

Savcılık soruşturma başlattı.

Alınan ücretsiz otopark kararından bu yana geçen 10 aylık sürede vergi dairesinden geriye dönük inceleme başlatıldı. İstanbul'daki ünlü 7 AVM'nin otoparkındaki para trafiği araştırılacak.

http://www.ankarahaber.com/haber/AVM-lere-Ucretli-Otopark-baskini/118881

• Allah Allah bılmıyordum bunu bızım burda olıvıum var ucretlı demek kı yasal degılmıs olaya bak sıkayet etmek lazım o zaman boyle avm lerı tam cakal bunlar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Allah Allah bılmıyordum bunu bızım burda olıvıum var ucretlı demek kı yasal degılmıs olaya bak sıkayet etmek lazım o zaman boyle avm lerı tam cakal bunlar ya

Dün bende olivıumdaydım gitmeden önce otopar ücretini öğrenmek için telefon açtım 75 tl üzeri alışverişte ücretsiz dediler çıkarken otopark fişini ve alışveriş fişini verdim gişedeki elemana, neymiş yukarıda danışmada onaylıyolarmış 3 lirayı almak için yaptıkları kurnazlığa bak
  • Bende bir bilgi vereyim
    İstanbul kucukyali sahilde yanyana magazalar var sportive- cicek izgara- mavi- levis - v.s. bircok bilindik marka yanyana dizilmis durumdadir. Bu magazalarin onunde hemen kaldirim bitisinde park yerleri mevcut. Bu park yerlerinin isparktan kiralandigi ve magaza musterilerine ucretsiz oldugu tabelalarla belirtilmistir. Hemen hemen her magaza onunde bu park yeri ...... musterilerine ucretsizdir yaziyor. .

Ancak bu park yerleri babalarla kapatilmis durumda. Eger park edecekseniz 2 saniye inip babalari cekmeniz gerekiyor. Peki bu babalarin orada ne isi var derseniz vale hizmeti sunan tipler var ( sanki dar sokaklarda araba park ediliyor direk gelip giriyorsun zaten.) Kisaca ben dialogu yazayim

Ben: park yeri ucretsiz mi ?
    Vale : degil abi hizmet bedeli aliyoruz
    Ben: tabelalarda ucretsiz yaziyor
    Vale: Bizi ilgilendirmez abi biz bahsis usulu calisiyoruz.
    Ben tabiki vale hizmeti almadan araci koydum ve alisveris icin magazalarda dolandim.
    Donuste diger vale arkadas hemeb aracin basina gelip 5 lira ucretimiz var abi dedi. Toplamda 15 dakika durmadim bile. Dedim ne ucreti ucretsiz burasi. Nasi ucretsiz abi 5 tl ucreti var. Dedim iceride sordum ayrica tabelalar da var ucretsiz yazan. Eleman hafif bozuldu peki abi dedi cekildi aracin basindan. .Aklinizda bulunsun o bolgeye giderseniz sakin para falan kaptirmayin bu valemsi tiplere.

• AVM otoparkları ücretsizdir genelde. Ücret alanlar milleti kazıklayan, kötü niyetli yerlerdir.
    Zaten oraya gidip bir sürü alışveriş yapıyoruz. Otoparka da para mı vereceğiz yani.
    Böyle AVM ile henüz karşılaşmadım. Ücret isteyen olursa da gitmem olur biter.
  • Zıkımın kökündek ialışveriş merkezine arabamla gidip benzin yakacağım ve birde üstüne para mı verceğim? İşim olmaz öyle yerlerle.
  • Zafer Plaza AVM yandı o zaman Bursa'da. İyi bir ceza verseler umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yolmuşlar bizi be cevahirde 1 saata 7 lira alıyorlar.
  • Kadıköy'deki AVM lerde ücret alanı görmedim.
  • Daha yeni mi haberleri olmuş
    1 sene kadar önce UKOME'nin ilk 3 saat ücretsiz olacak kararından sonra Cevahir AVM'ye yazılı şikayet edip sormuştuk halen niye otopark 0-3 saat ücretsiz değil diye. O karar bizi bağlamıyor gibi bişey demişlerdi.
    Ne zamanki mızrağın ucu bizim saygıdeğer emniyet mi ne haltsa müdürlerinden birinin totosunu acıtmış, o zaman kuralların uygulanıp uygulanmadığını denetlemek akıllarına gelmiş. Bu na da şükür tabi, geç de olsa yerinde bir uygulama.
  • ankarada ücretsiz avm otoparkları
  • gastede okudum bende,bir karar çıkmış avm ler ötmüş
  • Cevahirle istinye parkı öttürürler o zaman :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kirei

ankarada ücretsiz avm otoparkları

Geçenlerde maltepe pazarına gitmiştim. Karşısındaki migrosun park yeri paralı. 15 tl alışveriş yaparsan bedava.
  • Canım memleketim!

illa bir kodamana denk gelecek de kanunlar, kurallar işleyecek!

Sular durulur, kalınan yerden devam, ikinci kodamana kadar.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

Daha yeni mi haberleri olmuş
    1 sene kadar önce UKOME'nin ilk 3 saat ücretsiz olacak kararından sonra Cevahir AVM'ye yazılı şikayet edip sormuştuk halen niye otopark 0-3 saat ücretsiz değil diye. O karar bizi bağlamıyor gibi bişey demişlerdi.
    Ne zamanki mızrağın ucu bizim saygıdeğer emniyet mi ne haltsa müdürlerinden birinin totosunu acıtmış, o zaman kuralların uygulanıp uygulanmadığını denetlemek akıllarına gelmiş. Bu na da şükür tabi, geç de olsa yerinde bir uygulama.

Aynen. Beter olsunlar.

UKOME'nin 1 sene onceki kararindan once ucretsiz olan Profilo AVM otoparki da hem de karardan sonra ucretliye cevrildi. Bakalim simdi ne yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Cevahirle istinye parkı öttürürler o zaman :D

Cevahir şu an ilk 3 saat ücretsiz. İstinye park açıldığından beri ücretsiz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Cevahirle istinye parkı öttürürler o zaman :D

İstinye park zaten bedava.

• Kuyumcukent'in otoparkı da ücretli. İlgililere duyurulur.
  • Aslında ücretli olması bi yandan iyi.

Profilo avm de ücretsizdi. Evi yakın olan herkes arabasını oraya bırakıyordu akşam. Sabah işe giderken alıyordu. Bildiğin evinin altı gibi kullanıyor millet. Ve alışveriş yapanlar için araç yeri bulmak eziyet oluyor.

3 saat için ücretsiz olması ideal. Veya alışveriş yapanlar için ücretsiz olmalı. Atıyorum min 20 tlik fiş getirenden ücret alınmaması lazım ama keyfi kullanımlarda ücret almaları lazım. En mantıklısı bu olurdu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.