Şimdi Ara

İzmir Otogar da Kapalı Otopark Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese, yarın memlekete gideceğim. bavullarımı yanımda rahatça götürmek için otogara kadar arabamla gideceğim.

4-5 gün süre ile aracımı otogarın otoparkına koymak istiyorum. Bilgisi tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim. Varmı otogarda aracımı güvenle koyabileceğim kapalı otopark ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir Otogar Otopark Rehberi

İzmir Otogar'a araçla gelmeyi planlıyorsanız, otopark seçenekleri konusunda bilgi sahibi olmak faydalı olacaktır.

Kapalı Otopark Var mı?

Evet, İzmir Otogar'da kapalı bir otopark bulunmaktadır. Otopark, otogar binasının hemen yanında yer alır ve 24 saat hizmet verir.

Otopark Ücretleri

Otopark ücretleri araç türüne göre değişmektedir:

• Otomobil: Saatlik 15 TL, günlük 60 TL
    • Minibüs: Saatlik 20 TL, günlük 80 TL
    • Otobüs: Saatlik 25 TL, günlük 100 TL

Otopark Yorumları

İzmir Otogar otoparkı hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunmaktadır. Kullanıcılar, otoparkın güvenli ve ferah olduğunu belirtmektedir. Ancak, yoğun saatlerde otoparkın dolma ihtimaline karşı önceden yer ayırtmanız önerilir.

Fotoğraflar ve Görseller

İzmir Otogar otoparkının fotoğraflarını ve görsellerini çevrimiçi olarak bulabilirsiniz. Bu görseller, otoparkın yerini ve büyüklüğünü görmenize yardımcı olacaktır.

Araba Park Etme

İzmir Otogar'da araba park etmek oldukça kolaydır. Otoparka girdikten sonra, boş bir park yeri bulun ve aracınızı park edin. Ardından, otopark görevlisine aracınızın bilgilerini (plaka, marka, model) vererek otopark biletinizi alabilirsiniz.

Önemli Hatırlatmalar

• Otopark ücretlerini nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.
    • Otoparkta güvenlik kameraları bulunmaktadır.
    • Uzun süreli park etme ihtiyacınız varsa, otogara önceden bildirerek uygun bir fiyat teklifi alabilirsiniz.

İzmir Otogar otoparkı ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için otogarın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya telefon numarasından arayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tam olarak kapalı değil;ama otogarın içinde otopark var.
  • Cvp için teşekkürler peki 4-5 gün aracı oraya koysam sorun olur mu güvenli mi?
  • Sorun olmaz.Ben koymuştum.
  • yanlış hatırlamıyosam 5 lira olması lazım tam kapalı değil açık gibi garip birşey görünce anlarsınız. eğer işiniz uzun değilse otogarın orda benzinlik var o yol üstüne bırabilirsiniz aracı ben hep öyle yapıyorum
  • 4-5 gün diyor.
  • onu okumamışım o zaman tek yol otopark
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler.
  • Yeraltı otoparkı var gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz
  • aracınızı kendievinizi yakınlarında bir yere bırakıp otogara servisle gitmek daha mantıklı olmazmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

Yeraltı otoparkı var gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz

izmir otogar da yeraltıotoparkı var mı cidden? eğer öyleyse çok daha iyi..

sayın @serkan_2120 dönüşte bavullarım ve eşyalarım olacak o yüzden hemde oturduğum muhit çok işlek ve park sorunu olan bir yer uzun süreli aracımı bırakıp gitmek istemiyorum.
  • Var tabi ki otobüslerin ve dolmuşların hareket noktaları olan alt kata inin,dolmuşları gördükten sonra sağınıza bakarak gidin görceksiniz girişini
  • merhaba ne kadar ücreti otoparkın biliyor musunuz arabayı 4 günlüğüne bir yere park etmeliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.