Şimdi Ara

AVM kamera kayıtları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce avm kamera kayıtları ne kadar geçmişten beri saklanır ben özel bir sebepten 6 ay oncesını talep etmeyı dusunuyorum , filmlerideki gibi bir oda varsa birinin görüntüleri izleyip kaydettği :D içeri girip parası neyse çıkarıp verip o görüntüleri almayı düşünüyorum , sizce mümkün mü böyle bir durum

• Yapay Zekanın Yanıtı

AVM Kamera Kayıtları Hakkında Bilgiler

AVM'lerde, güvenliği sağlamak ve hırsızlık, dolandırıcılık gibi olayları önlemek amacıyla kamera sistemleri bulunmaktadır. Bu sistemler tarafından kaydedilen görüntüler, belirli süreler boyunca saklanır ve ihtiyaç halinde talep edilebilir.

AVM Kamera Kayıtları Nasıl Alınır?

AVM'lerde meydana gelen bir olayla ilgili kamera kayıtlarına ihtiyacınız varsa, şu adımları takip edebilirsiniz:

• Olayı en yakın güvenlik görevlisine bildirin.
    • Güvenlik görevlisinden olayla ilgili kamera kayıtlarını talep edin.
    • Kimlik bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi güvenlik görevlisine verin.
    • Kayıtların teslim alınacağı tarih ve saat konusunda güvenlik görevlisi ile anlaşın.

AVM Kamera Kayıtları Ne Kadar Süre Saklanır?

AVM kamera kayıtlarının saklanma süresi, yasal düzenlemelere ve AVM'nin kendi politikalarına göre değişebilir. Genellikle AVM'lerde kamera kayıtları 30 ila 90 gün arasında saklanır. Ancak bazı durumlarda, kolluk kuvvetleri tarafından talep edilmesi halinde kayıtlar daha uzun süre saklanabilir.

Önemli Bilgiler:

• AVM'lerde kamera kayıtlarına erişim yalnızca yetkili kişiler tarafından sağlanır.
    • Kamera kayıtları, hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlarla ilgili delil olarak kullanılabilir.
    • Kamera kayıtları, kişisel verilerin korunması mevzuatına tabidir. Bu nedenle, kayıtlar yalnızca ilgili kişilerin talebi üzerine ve yasalara uygun şekilde verilir.

Örnek anahtar kelimelerin kullanımı:

• AVM'lerde kamera kayıtlarının saklanma süresi hakkında bilgi almak için güvenlik görevlisine başvurabilirsiniz.
    • Carrefour AVM'lerinde kamera kayıtları genellikle 30 ila 90 gün arasında saklanır.
    • AVM güvenlik kamera görüntüleri, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi olayların aydınlatılmasında önemli bir rol oynar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: empatian

Arkadaşlar sizce avm kamera kayıtları ne kadar geçmişten beri saklanır ben özel bir sebepten 6 ay oncesını talep etmeyı dusunuyorum , filmlerideki gibi bir oda varsa birinin görüntüleri izleyip kaydettği :D içeri girip parası neyse çıkarıp verip o görüntüleri almayı düşünüyorum , sizce mümkün mü böyle bir durum

Parayla alamazsın.
    6 ay öncesi %90 yoktur. Max 1 ay vardır diye düşünüyorum. onlarca kamera var herbirinin kaydı için 6 ay lık depolama alanı demek çok ama çok büyük bir depolama ister.
  • max 30-45 gün
  • KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    hocam bu konuda yasal bır sure yok mu şu kadarını saklaması gerekıyor dıye ; koskoca alışveriş merkezi ..
  • Varsa bile öyle parayla girip alamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Varsa bile öyle parayla girip alamazsın.

bir arkadaşa bakıp çıkcam desem o da mı yemez
  • Başlık sahibinin işine yaramasa bile sıradakiler için iş görür. Bugün güvenliğe danistim savcılıktan yazı gelmediği sürece bakamazsin dedi. Ancak tanıdık vs. Varsa yasal olmayan şekilde bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + yasal olarak görüntüleri 1 ay tutmak zorunda -

gerisine karışılmıyor -
  • 2 ay tutma zorunluluğu var diye biliyorum 2 aydan sonrası yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.