Şimdi Ara

AVM'de kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün bir avmde park ettiğim aracıma önden bir araç çarpmış. Ön tamponda kırık, kaput önü içeriye göçük ve plaka kırık şekilde buldum aracımı. Herhangi bir not bırakmamıştı. Bende kameraları incelettim ve inceleme sonucunda aracıma çarpan arabanın modelini, rengini, plakasını buldum. 18-19 yaşlarında 2 acemi genç çarpıp kaçıyorlar. Fakat araba benim üzerime değil. Babamın üzerine. Şimdi bu görüntüler ile karakola kim gitmeli? Ben şikayetçi olabilir miyim? Yoksa illa kağıt üzerinde sahibi görünen kişi mi gitmeli? Bu süreç ne kadar sürüyor? Karşı taraf hasarı ödemeyi kabul etmezse mahkeme kaç ay sürer? Daha önce tecrübesi olan veyahut bilgi sahibi olan arkadaşlarıma şimdiden yardımları için teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

• karşı tarafın sigortasının sizin hasarınızı ödemesi gerekiyor, karşıdaki aracın sigortası varsa.

büyük ihtimal gençler aracın sahibi olmadıkları için korkup kaçmışlardır.
  • Lys sınavın nasıl geçti evlat

Filmdeki başrol sensin bence.elalemin arabasına ne çarpıp hasar veriyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senceroo kullanıcısına yanıt
    Polisler pek ilgilenmiyor.Kanıtlarla birlikte(Kaza anının videosu+Sizin aracınızın aldığı hasarın fotoğrafları) savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsunuz.Daha sonra savcılık diğer aracın sahibini çağırıyor ve sonucu size bildiriyor.Tabi bu olay kısa bir süreç değil.3-4 ay gibi uzun bir süreç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 26 Haziran 2016; 23:02:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

1 konu yeterdi
    http://forum.donanimhaber.com/m_118039987//tm.htm#118046910

hangi foruma açmamın doğru olcağını bilemediğimden 2 yere de açtım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.