Şimdi Ara

aviva sigortayı bilen duyan varmıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracıma kasko için firmalardan teklif alıyorum 1700 den aşağı veren olmadı henüz aviva nın sitesinde ise 700 tl ye full kasko oldu ama forumlar doğru düzgün bir bilgi bulamadığım için bir güvensizlik oluştu varmıdır aranızda kullanan

• Bende bu yaz yaptırmıştım...Ancak şuana kadar bir sorunum olmadığından iyi veya kötü yorum yapamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

Bende bu yaz yaptırmıştım...Ancak şuana kadar bir sorunum olmadığından iyi veya kötü yorum yapamam...

Evet sorun yaşamak gerekiyor poliçe yaptırana kadar bütün kaskolar biz iyiyiz diyor
  • aviva sigorta öyle merdiven altı bir sigorta şirketi değil, yani hiç bu markayı duymamışsanız diye söylüyorum. ama hizmet kalitesi ile ilgili bir yorum yapmam doğru olmaz, yakından bilmiyorum. bence verdiği sigorta poliçesinde bütün teminatlar tanımlı olmayabilir, yangın, terör, deprem, su baskını, doğal afet, heyelan, vs. ayrıca zincirleme kazalarda verdiği teminat miktarı da önemli. sonsuz teminat verenler var. istersen 1.000.000tl lik masraf çıksın karşılarım diyen poliçe de var. 100.000 den sonrasına karışmam diyen de. ayrıca kimisi yedek anahtar ayarlıyor, kimisi kazanın üstüne hemen sana araba ayarlıyor kendi aracın servisten çıkana kadar vs.
    son düzenlemelere bunlar bir standarta kavuşacaktı ama son durum nedir bilmiyorum.
  • Hocam AvivaSa yi duymustum da aviva yi bilmiyorum valla karışık isler mis ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karışıklık olsun diye mi aviva demişler ya avivaSa var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Karışıklık olsun diye mi aviva demişler ya avivaSa var ama

bilmiyorum ama bu firmayla ilgili de düzgün bir bilgi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.