< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oto Elektrikten Anlayan Var mı? Sigorta Bağlantısını Nasıl Yapabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fişlerin ucundaki sigortalar kaç amper? Fişler, sigortadan uç mu alıyor? Daha önce böyle fiş görmediğim için mantığını anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracının sigorta kapağında boş yerler yazar. Oraya direkt takıyorsun. Onun haricinde gnd yi şase ye vidalıyorsun. Yukarı daki diagram senin araca ait ise f22 ile f17 arası iki adet boşluk var orası olabilir. Ama kapaktan teyit etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsmsk -- 25 Ekim 2020; 9:49:34 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
Fişlerin ucundaki sigortalar kaç amper? Fişler, sigortadan uç mu alıyor? Daha önce böyle fiş görmediğim için mantığını anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tsmsk
Aracının sigorta kapağında boş yerler yazar. Oraya direkt takıyorsun. Onun haricinde gnd yi şase ye vidalıyorsun. Yukarı daki diagram senin araca ait ise f22 ile f17 arası iki adet boşluk var orası olabilir. Ama kapaktan teyit etmek lazım.Evet hocam benim araca ait. Yalnız sigorta kutusuna ulaşmak çok zor önü kablo dolu. Takacağımda boşluğa arabaya birşey olur diye korkuyorum
Direksiyonun altındakinden bahsediyoruz. Motor kaputunda olandan değil. Kabloları dikkatlice çekip takabilirsiniz sorun olmaz bence. Zaten kapakta boş olanlar belirtiliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tsmsk
Direksiyonun altındakinden bahsediyoruz. Motor kaputunda olandan değil. Kabloları dikkatlice çekip takabilirsiniz sorun olmaz bence. Zaten kapakta boş olanlar belirtiliyor.Evet hocam direksiyon altı. O zaman boş olan yerlere takıp deneyeyim
time lapse kablosu sürekli enerji olan bir sigortaya, bat+ kablosu ise kontağı çevirdikten sonra enerji olan sigorta yuvasına bağlanacak. kontrol kalemiyle boş olan sigortaları bunları bulmanız lazım. şaseyi de çevredeki bir vidaya tutturursunuz
-
Aslında tam tersi acc kontak demek. Time lapse kontağa bağlı olmalı bat+ da sürekli enerji gelen uç olacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X