< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ağzı olan konuşuyor arkadaş. Bunların yan kuruluşu olan budget le ve avisle yıllardır çalışırım herhangi bir yıkama ücreti vs isteyen olmadı.
Gönül rahatlığıyla arabayı kirala işini gör depoyu doldur götür teslim et. Hgs zaten araçlarda var sen kullandıktan sonra kredi kartından çekilen provizyondan tutar kesilir. Bu provizyon da eksik yakıt, hgs kullanımı, ufak tefek hasarlar, donanım kaybolması (çakmaklık vs) gibi güvence olarak alınır. Kkb puanı 800 üzerinde olması yeterli. Alkollü olmadigin sürece Arac her türlü kasko ve garanti altında. Bayramda 2 tane araç kiraladım antalya bitlis gittim geldim. Giderken babam diyarbakır tarafında sabaha karşı ön tekeri kaldırıma vurdu mini kasko karşıladı herhangi bir sıkıntı olmadi. Aldigin saatten 24 saat sonrası 1 gündür ve 1 saat geç teslim etme toleransı var. Budget in vodafone a özel güzel kampanyası var tavsiye ederim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 7 Mart 2019; 10:26:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan2142 -- 7 Mart 2019; 15:27:59 > |
|
|