Şimdi Ara

Avermedia mı yoksa Skystar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tv kartımı yenileyim dijital tv kartı almak istiyorum. Aşağıdaki sistemime uygun hangi dijital tv kartını önerirsiniz.

Tv kartında aradığım özellikler

- Tv , Radyo , Teletex, Tv ve radyodan kayıt, Kumanda

Sistemim ise şu;

Windows Xp Pro 32 bit
    - İntel Core2 Quad Q8400 2,66 ghz
    - Asus P5QL-SE P43
    - Seagete 500 gb 7200 Rpm Sata 2 16 mb Cache
    - Palit 1 Gb 9600 Gt Sonic GDDR3 256 bit
    - Aopen H-500 Y-15 400 watt Psu'lu kasa
    - 2 Gb Kingston DDR2 800 Mhz

Daha önce eski sistemimde Avermedia Etv tv kartı kullanıyorudum. Bu sisteme takınca sıkıntı çıkardı. O yüzden yenileyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Eylül 2009; 21:06:53 >
  • Zaten avermedia tv kartında bence 1 numara. Bir sürü dijital tv kartı var. Bana özellikle kumandası bütün fonksiyonları ile sorunsuz çalışan. Radyo ve teletex olan. Kanal geçişleri hızlı olan kart lazım. Aranıza avermedia nın digital tv kartını kullanan var mı
  • acaba her marka dijital tv kartıyla cardsharing mümkünmüdür teşekkürler..avermedia almayı düşünüyorum dijital pro dvb-s yada trinity modelinden yardımcı olursanız sevinirim.birde bu kartla şifreli yayınları çözebiliyormuyuz tps gibi v.s. teşekkürler.
  • dahili arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI'MI Onboard'mu ???
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

usb olarak skystar 3
    pci olarak avermedia a700

kesinlikle

Orijinalden alıntı: kemalist_18

quote:

usb olarak skystar 3

kesinlikle

http://www.technisat.com/indexeae5.html?nav=PC,en,46
    skystar 3 diye birsey yok skystarın isminden prim yapmaya calışan çinliler:( ürettiği bir kart.( Hiç kullanmadım sadece çin işi oldugundan yorumundur)
    Avermedia dvb olmayan kartı kullanmıstım cok basarılı idi yıl 98 .ama digital kart bilgi bulma olsun sıkıldıktan sonra elden çıkarma olsun skystar ın her zaman alıcısı var .skystar HD için bence erken .saygılar.
    Not suan Skystar2 USB kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabrax789 -- 6 Eylül 2009; 3:06:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kabrax789

quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

quote:

usb olarak skystar 3

kesinlikle

http://www.technisat.com/indexeae5.html?nav=PC,en,46
    skystar 3 diye birsey yok skystarın isminden prim yapmaya calışan çinliler:( ürettiği bir kart.( Hiç kullanmadım sadece çin işi oldugundan yorumundur)
    Avermedia dvb olmayan kartı kullanmıstım cok basarılı idi yıl 98 .ama digital kart bilgi bulma olsun sıkıldıktan sonra elden çıkarma olsun skystar ın her zaman alıcısı var .skystar HD için bence erken .saygılar.
    Not suan Skystar2 USB kullanıyorum.

Avermedia a700 ü nereden alabilirim? İnternette bulamadım

• Avermedianın şu an piyasada satılan en iyi dijital tv kartı hangisi? Kumandası sorunsuz çalışan modeli hangisi? Birde sadece dijital tv kartı mı iyi olur yoksa dijital+analog mu iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Avermedianın şu an piyasada satılan en iyi dijital tv kartı hangisi? Kumandası sorunsuz çalışan modeli hangisi? Birde sadece dijital tv kartı mı iyi olur yoksa dijital+analog mu iyi olur

Hangisi olduğunu kesin bilmiyorum ama benim kulandığım AverTv DVB-Pro (A700),DVBviewer programıla diseqc çalışıyor kumandası dört dörtlük çalışıyor,çözülebilen kanları çözüyor HD yayını açıyor,uydudan offline download yapabiliyor bir çok formatta kayıt yapıyor daha bir sürü özelik,yanlız bendeki model sadece dijital tabi buna anlog desteği de olsa fena olmaz,gerçi olsada benim için şu an gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssahin65 -- 6 Eylül 2009; 22:45:32 >
  • Skystar

Orijinalden alıntı: balci1987

Şu an piyasada senin kullandığın modelin üstü var. AVERTV DVB-S PRO II DİJİTAL UYDU TV KARTI (A706) Bunu alsam aynı performansı verir mi? Sen Kdv dahil kaç dolara almıştın

Bu tv kartını kulanmadığım için kesin bir şey söyleyemem,ama forumda takip etiğim kadarıyla mutlaka ki benim kartan daha iyi farkıda HD yayını benim tv kartımdan daha yüksek bir çözünürlük desteklediği ve performansta dahada iyi olmalıdır,orginalı programı dışındaki dvbviewer de veya progdvb gibi programlarda diseqc,kumanda gibi özelliklerini desteklermi bilemem.Fiyatına gelirse iki yıl önce teknorenkte 93 tl almıştım.

Orijinalden alıntı: II.Mehmet

ben kullanıyorum aver media yı çokta memnunum kumandasıyla çok güzel oluyo

Avermedianın hangi modelini kullanıyorsun? Avermedianın kanal geçişleri yavaş diyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.