Şimdi Ara

Avermedia mı yoksa Skystar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avermedia Trinity kullanıyorum. Kendi programı tam bir baş belası ona göre :) çok ilkel bir programı var. Diğer programları kullanmak istersen de kumandayı unut. Kanal geçişleri idare eder skystar2 den biraz yavaş gibi ama tüm kanalları çekiyor ek programlarla şifreleri kırabiliyor fm i ve karasal yayını çok çok kaliteli başka merak ettiğin varsa sor. Kumanda ve program desteği için skystar2 alabilirsin
  • Arkadaşlar bu konu açılmıskan bende bir soru sormak istiyorum 3 senedir skystar2 tv kartını xp 32 bitte sorunsuz bi şekilde kulanıyorum hiç bi problemim yok(tuki).Ben vistaya geçmek isteyen kadar vistaya geçtim skystar2 kartını bitürlü calıstırmadım o site seninn bu site benim sonra dedim olmıcak bu böle sırf tv kartı için xp döndüm sonra windows7 cıktı bide onu deniyeyim dedim yok gene calıstıramadım ama ben 32 bit windows xp kulanmak istemiyorum artık yeni nesil 64 bit işletim sistemlerine geçmek istiyorum tabiki bunlara geçerken tv kartımında olmasını istiyorum sorunusuz bi şekilde 64 bit windowsta en iyi sorunsuz bi şelilde hanki kart calısır ?
  • Ya fazla lafa gerek yok nette araştır en cok satan ve en çok yazılımsal desteği olan skystardır bunun hakkında yorum yapmaya gerek yok bunca insan ben dahil alıyosa demekki iyi. ben 2 senedir kullanıyom taş gibi şifreli kanallarıda çözdüm kumandasınıda kullandım mükemmel avermidia ya gelince avermedia anolog kartta gerçekten başarılıydı ama dijitallde değil dayımın oğlu aldı kullanmıyo neden çünkü yazılımsal destek yok derecek kadar az nette ondan ve tv kartı yazılımsal destek herzaman isteyen bi olaydır hangi bilgisayar satıcısına gidersen git skystarı önerir hesap etki millet okadar kar amaç elde etmek istiyoki skystar 3 ü çıkarıyo ama skystar 3 diye tecnisat ın ürünü yok buna dikkat et aman yanarsın versiyonları şuan güncel olan 2,6d versiyonu 2,8 ve hd ok sakına aldanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 13 Ekim 2009; 20:48:17 >

• şu an piyasada skystar 2,8 var. 140 lira fiyatı. Kumanda alıcısı usb. Benim anlamadığım olay şu. Bu dijital tv kartlarının kendi programları çalışmıyor mu? veya türksat desteğimi yok? Kumanda neden sorun oluyor
  • kendi yazlımlarında her türlü destek var Turksat, kumanda vs ancak avermedia da kumanda alıcısı usb değil karta takılıyor bu da harici programlarda destek vermiyor.. usb kumandalar daha çok destek veriyor ve skystar hem usb kumanda hem de program desteği sayesinde herşeyle uyumlu oluyor avermedia 2. planda yani.

Ayrıca avermedia nın kendi programında doğru düzgün bir özelleştirme düzenleme seçeneği yok çok karışık hantal karman çorman.. Skystar ın kendi programı da karışık geldi bana bu yüzden kullanıcılar daha basit daha detaylı (özellikle plugin desteği şifre çözme vb) için başka yazılımlara yöneliyor o yüzden kendi programları tercih edilmiyor.

Avermedia gerçekten kaliteli ayrıca program desteği yok diyen arkadaş yanılıyor program desteği var ve oldukça kaliteli kartlar fakat herkes skystar tutturmuş gidiyor bu da haliyle avermedianın tutulmaması tercih edilmemesine sebep oluyor ben karttan memnunum skystar almadığım için pişman değilim tek sorunum kumanda o da farklı yollarla uğraşarak çözülebiliyor ama benim de uğraşasım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 14 Ekim 2009; 1:36:05 >

• Avermedia'da iyidir, Skystar 2'de iyidir. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Artık şifre çözme olayları kalmadı, paylaşım dene bir zevat var ve onun da kartın markasıyla alakası yok. İkisinden birini al farketmez...

Skystar 3 ise çakma bir üründür, ne olduğu hakkında bir fikrim yok.

Orijinalden alıntı: shadowtr

Avermedia'da iyidir, Skystar 2'de iyidir. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Artık şifre çözme olayları kalmadı, paylaşım dene bir zevat var ve onun da kartın markasıyla alakası yok. İkisinden birini al farketmez...

Skystar 2,8 almayı düşünüyorum. Ama ürünü bir arkadaşımda inceleme fırsatı buldum. Kanal geçişi çok yavaş geldi. 12 saniyede bir kanal atlıyor. Ayrıca kendi programı demo sürüm geliyormuş. Orjinal sürümü çok pahalıymış. Bu yüzden kumandası diğer alternatif programla çalışmıyormuş.

- Bana kumandası sorunsuz çalışan,
    - Kanal geçişi hızlı olan, Bilgisayarı çok yormayan
    - Türksattaki normal ana kanalları çeken tv kartı lazım. Lütfen yardım ediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Avermedia'da iyidir, Skystar 2'de iyidir. Hangisini alırsan al pişman olmazsın. Artık şifre çözme olayları kalmadı, paylaşım dene bir zevat var ve onun da kartın markasıyla alakası yok. İkisinden birini al farketmez...

Skystar 2,8 almayı düşünüyorum. Ama ürünü bir arkadaşımda inceleme fırsatı buldum. Kanal geçişi çok yavaş geldi. 12 saniyede bir kanal atlıyor. Ayrıca kendi programı demo sürüm geliyormuş. Orjinal sürümü çok pahalıymış. Bu yüzden kumandası diğer alternatif programla çalışmıyormuş.

Bak dostum o kullandığın programa bağlı olan bişe bende ilk tv kartımı aldımda çok pişman oldum kanal geçişi rezletti ama hangi programı kullanıyodum progdvb sonra dvbdream bir sürü program denedim aynı sonra araştırdım baktım ALTDVB diyolar onu kurdum bi baktım mükemmel tv den daha hızlı kumandasını ayarladım ve mükemmel anlıcan o kullandığın programa bağlı büyük bi ihtimalde progvb kullanıyodu arkadaşın son kez sölim skystardan asla şaşma 2,8 versiyonunu al çünkü yazılımsal desteğe herzaman ihtiyacın var hiç sorun yaşamadım 2 senedir çatır çatır şifrede çözdüm evde olmadım zaman zaman ayarlaması yapıp dizimide herşeyimide kaydettim

• quote:

quote:

Skystar 2.6 kullanıyorum. Kartla gelen programı hiç kullanmadım. DVBDream 1.4i programı son derece güzel ve her türlü şeyle uyumlu. İkinci el aldığım için kartı kumandası yoktu o konuda bir şey söyleyemem. Ama bahsettiğin 12 saniye çok abartı. Bende bir saniye sürmüyor kanal geçişleri...

• Uzun araştıramalar ve tavsiyeler sonucu avermdia yerine SKYSTAR 2 PCI DIGİTAL TV CARTI 2,8V KUMANDALI modeliniwww.netsiparis.com dan 136,00 TL ye aldım. İnşallah pişman olmam. İnşallah sistemimde sorun çıkarmaz. Birde kumanda alıcısı usb. Benim kasanın ön paneldeki usb girişi en altta. Ben kumandayı nereye tutarsam tutayım. Alıcı çalışırımı? Uydu alıcısı gibimi?

Uzun araştıramalar ve tavsiyeler sonucu avermdia yerine SKYSTAR 2 PCI DIGİTAL TV CARTI 2,8V KUMANDALI modeliniwww.netsiparis.com dan 136,00 TL ye aldım. İnşallah pişman olmam. İnşallah sistemimde sorun çıkarmaz. Birde kumanda alıcısı usb. Benim kasanın ön paneldeki usb girişi en altta. Ben kumandayı nereye tutarsam tutayım. Alıcı çalışırımı? Uydu alıcısı gibimi?

evet çalışır bende skstar2,6d versiyonu var kumanda alıcı com slotuna yani kasanın arkasına takılıyo odanın her yerinden çekiyo hayırlı olsun pişman olmaman için altdvb programını kullan yoksa bu nebiçim kanal geçişi diyip satarsın

• AVerTV Satellite Trinity alsam, karasal yayın için başka bir malzeme almama gerek var mı?Evde kablo TV var.Karasal ile kablo yayın arasında görüntü kalitesi farkı varmıdır?Karasal yayında hangi kanallar izlenebiliyor?
  • Sayın Balcı1987,

Öncelikle hayırlı olsun. Cdde buluna driver ve programı kullanmayın. technisat 4.51 lite wdm sürücüsünü kullanın. Uydu yayınlarını izlemek için DVBDream veya Altdvvb kullanın. Ben DVBDream kullanıyorum. Alıştığım için çok güzel geliyor. İkisi de gayet kullanışlı ve ücretsiz programdır. Sisteminize codec paketleri ( klite gibi) dikkatlice yükleyin (bana sorarsanız yüklemeyin) sonra video çözmekte sorun yaşarsınız. Kanalları taratırken "Network Scan" seçeneğini aktif yapın ki tüm kanalları bulsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.