Şimdi Ara

Avengers: Endgame, Türkiye'de gişe rekorlarını alt üst etti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hafta önce shazam a gittim çok daha eğlenceli ve güzeldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niyeyse bu seriyi gram sevmiyorum, baktım arkadaşlarım cok hevesli izleyenler falan konuşmak istiyor konuşamıyor spoiler olcak diye. Dedim ki ben zaten sevmiyorum anlat bana, arkadaşlarım anlatıp öyle 1 rahatladı ki sanki üzerlerinden büyük 1 yük kalkmış gibi. Heyecanlı falan anlatıyorlar bir de, ben de dinlemiş gibi yaptım. Sanıyorsam süper 1 arkadaşım.
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Az önce film den çıktım 2D izledim türkçe altyazılı görüntü çok net çöp 3D filmlere gitmiyorum

• Kimsenin zevkini eleştirmek haddimize değil ama şu filmden ne anlıyorlar hiç bir fikrim yok. Sinema bu değil, senaryo yok, görüntü yönetmenliğı yok, hikaye desen zaten yok. Onla onu dövüştür, evir çevir ötekiyle dövüştür, gruplara böl dövüştür, sonra herkesi topla hep beraber başkısına vs vs. Bu kalitede 20 tane film hikayesi çok kısa sürede yazılır. Görsel efekt desen Avatar ile aynı kategoriye de koyamıyorsun...

• Bir dark knight ( Batman) olamaz. İnfinity War filmini izledim ve kendi kendime dedim ki "neydi şimdi bu?" Gerçekten ne senorya var, ne hikaye iyi. Çamur gibi filmdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NOSTOY

Matrix'in devamını yapsınlar bütün rekorları siler süpürür.
    Bi dur onunda içine etmesinler
  • 13-16 yas ebevsyn sahipleri, sizleri kınıyor ve size laflar hazırlıyorum.

Fener - Trabzon maçı sonrası uzunca edit yaparım. 11.30 seans adana/Avşar sineması 1 numaralı salonda koridor tarafı 5 koltuğu kapatan bacaksız sürüsü özellikle size enteresan laflarim var.

Özet gecersem, bu çocuklar olmamış yenisini yapın ve bu sefer doğru düzgün eğitim verin.

Trubunde miydim yoksa sinemada mi anlayamadım./

• bugün izledim.spoiler vermek istemiyorum.karmaşık bir filmdi.içinde çok farklı saçmalıklar barındıran bir filmdi.yani tamam fastastik,bilim kurgu vs. falan da hani onun da bi sınırı olmalı dedirten bir film olmuş.şimdilik söyleceklerim bu kadar.reklamı çok döndü,bu yüzden gişelerde rekor kırmasını doğal karşılıyorum.

• Maalesef sinema salonları o kadar kötü ki filmi sinemada izleyince filme yazık oluyor. Projektör ün ampülü neredeyse ömrünü tamamlamış hala o cihazla film izlemetmeye kalkıyorlar. Evdeki emektar TV ?? bile daha kaliteli görüntü veriyor. Ya da klimayı bir türlü ayarlayamıyorlar. Bir keresinde 10 dk salon ışıklarını kapatan bile olmamıştı. Sinema salonları kendine çeki düzen vermedikçe gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.

• Önceki filmleri izlemeyenler bu filmin 3/4 ünü anlayamazlar. Boşuna gitmeyin yani. Salonda filmi izlerken millet en bariz göndermeleri bile anlayamadı bu ne ya dediler.

• spoilerleri dinledim nete düşünce izleriz

• 4k bluray çıksın izleriz. özel içerikler kesilmiş sahneler falan.
  • hasılat totalde 3 milyar dolar bile olsa titanic'i geçmiş sayılmaz.bahsedilen 2,16 milyar dolar 97 yılına ait.
    bu yüzden hasılat rekoru hesaplanacağına seyirci sayısı yüksekliği göz önüne alınmalı

• Tamam anladık büyük prodüksiyon ama 1. Part için şunu söyleye bilirim ki şimdiye kadar çizilen Thanos karakteri çöpe atılmış yerine duygusal hesaplamaları olan ve ideolojisi gezegeni kurtarmak olan olan bir oğlan çocuğu koyulmuş. Arkadaş nerede Ronanı "yıkarım butun yıldızları senin kanınla" diye tehdit eden Thanos nerede bu Thanos. Sen Thanossun senin amacın taşları toplayıp evreni yonetmek herkesi koleleştirmek olmalı başka turlu bir halta benzemiyorsun, hele oturup güneşin doğmasını izliyor ya orada bitti benim için bu film. Yazık etmişler güzelim karaktere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freemium

22 filmlik seriyi merak edenler için tarih sırasına göre;

Iron Man (2008)
    The Incredible Hulk (2008)
    Iron Man 2 (2010)
    Thor (2011)
    Captain America: The First Avenger (2011)
    Marvel's The Avengers (2012)
    Iron Man 3 (2013)
    Thor: The Dark World (2013)
    Captain America: The Winter Soldier (2014)
    Guardians of the Galaxy (2014)
    Avengers: Age of Ultron (2015)
    Ant-Man (2015)
    Captain America: Civil War (2016)
    Doctor Strange (2016)
    Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    Thor: Ragnarok (2017)
    Black Panther (2018)
    Avengers: Infinity War (2018)
    Ant-Man and the Wasp (2018)
    Captain Marvel (2019)
    Avengers: Endgame (2019)
    Serinin hikayesini anlayabilmeniz açısından sıralı olarak tarihleri eklenmeden en doğru sıra bu şekildedir.

Eksik olanlarda gelince seriyi sil baştan izleyeceğim...

Hepsi BDRIP.

Avengers: Endgame, Türkiye'de gişe rekorlarını alt üst etti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 28 Nisan 2019; 4:34:55 >

• codered1983 kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında artık 2160p HEVC 10bit HDR paketleri gelir
  • Süper kahraman filmlerini severim, en azından boş zaman öldürmek için iyidir ama rekorlar kırmasına ve kült filmleri geçmesine de pek sıcak bakmıyorum. Bunları hızlı tüketim anlayışının bir parçası olarak görüyorum. Gerçeklikten uzak, full görsel efekt, duygu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Öyle bi duygu var ki. Demek ki bu seriyle alakanız yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bomi01

Öyle bi duygu var ki. Demek ki bu seriyle alakanız yok
    Kesin öyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin gelsin, başımızın üstünde yerleri var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.