Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

.kim diyor spider niye yaslanmadi.tamam o yoklukta kayboldu.dunyada zaman gectimi geçti.insanlar yaslandı.coluk çocuğa karıştı.ama okul arkadaşları ile maşallah zerre değişmemiş.ayni ortam devam ediyor

Alıntıları Göster
    Hocam beni kanserlemek için mi yapıyorsunuz? :D Adam 15 yaşında yok oldu, 15 yaşında Spider ve şişko arkadaşı liseye kaldığı yerden devam ettiler. Diğer çocuklar da 10 yaşından 15 yaşına büyüyüp liseye gidenler olamaz mı?? Ne saçma sapan sorular bunlar ya azıcık mantık lütfen

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    oyuncunun bir röportaj da Universal Hulk un gelişimde etkin.rol oynayabilir di fakat bunu istemediler gibisinden birşeyler dedi.

Solo Hulk yapamiyorlar diye yapılmış birşey diye düşünüyorum. Tamamen Universal stüdyoları için gıcıklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzkahraman86 -- 29 Nisan 2019; 11:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    Aynı insanlar mi kayboldu hep?

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzkahraman86

Aynı insanlar mi kayboldu hep?
    Hocam lise sahnesini kastediyorsunuz diye düşünüyorum. Spider ve arkadaşı dışında hangi ''aynı'' insanları gördünüz? Gördüyseniz bile bunların kaybolup geri gelme oranı %50, yani her 2 insandan biri kaybolduğu için mantıklı bir durum değil mi? Neyi anlamadınız hala
  • Endgame =
    Thor'un bira göbeği
  • Adam tanrı diye kaslı. Sanki kas çalıştığı için sanki vucudu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Hocam lise sahnesini kastediyorsunuz diye düşünüyorum. Spider ve arkadaşı dışında hangi ''aynı'' insanları gördünüz? Gördüyseniz bile bunların kaybolup geri gelme oranı %50, yani her 2 insandan biri kaybolduğu için mantıklı bir durum değil mi? Neyi anlamadınız hala

Alıntıları Göster

Hocam zaten ifrit oldum flime daha da uzatmak istemiyorum.:p.lakin anlatamadigim şu.ister liseye kaldığı yerden devam etsinler ister hazır evren yenilenmiş anaokuldan başlayalım desinler spider yaslanmadi mazereti var kankitosu şişko niye yaslanmadi.kucucuk kız genç kız olmuşken(ant MAN in kızından bahsediyorum)

Yazarken aklıma geldi şu olmuş olabilir .o siskoda kul olanlardan o da yaslanmadi.ama biz onu görmedik.ziyadesi ile karışık yapmışlar zaten zaman kavramını bir çok yerde izleyicide kafa karışıklığı yaşatmanın alemi ne.yoksa dünyada yaşayan mutantlar a inanıyoruz burası saçma gelmiyorda bunlarmi saçma geliyor diyebilirsin ama flim bu kadar havada kalan ve eksik yerlerle dolu olması büyük hata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Filme gittiğime asla pişman değilim ama ne yazık ki eksik birşeyler vardı sanki filmde. Yani bi infinity war hissini alamadım. Film sonuna kadar bi yavanlık bi eksiklik vardı.

• Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    Carsamba gununden beri anlatiyoruz mantik hatalarini, hemen hemen her sayfada var elestiriler. Bazilarina isik tutabilirsiniz belki, bir goz atin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları birkaç gündür okuyorum. %70 falan iw daha iyi diyor benim gibi.

thanos un taş toplama serüveni
    >
    avengers ın taş toplama serüveni

filmdeki epik sahneler iw > endgame

filmdeki mantık hataları ve tutarsızlıklar endgame > iw

işleri oldu bittiye getirme endgame > iw

iw benim için 10/9 luk filmdi. endgame ise 10/6.

birde burada gözlemlediğim birşey var. filmi beğenmeyenler saygı çerçevesinde filmi eleştirirken, filmi beğenenler ise filmi eleştirenlere yönelik hakarete varan sözler söylüyorlar. tavsiyem onlarda filmin güzel yönlerini saygı çerçevesinde belirtsinler. gerek yok ikili tartışmalar çıkarmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 29 Nisan 2019; 12:0:41 >

• 303 sayfalık konuda gördüğüm tek şey filmden anlamayan kişilerin filmi kötülemeleri olmuş maalesef. 1-2 ufak eksikliği dışında 9/10 bir film.
  • Millet o kadar yükseldi ki aslında iw den güzel olan bir filmi bu kadar gömdü.
    Sonu gayet güzeldi sinemada izlemeye değer ama marvel uzun bir süre film çıkarmasa iyi olur sinemanın içine ettiler artık.

• Filmdeki epik sahneleri, konu örgüsünü vb beğendiğimi daha önce belirtmiştim. Filmin dram ve duygusallık yüklü olduğunu da söylemiştim. Az önce tekrar izlerken bir mantıksızlığı farkettim.

Iron Man'in sanal asistanı Friday. Atmosfere giren cismi görüp uyarabiliyor da Avengers binasına THANOS'un saldırdığını nasıl görmüyor anlayamadım. Friday'de mi THANOS'a çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Evet ya bu yeni ekibin hangi üyelerden oluşabileceğini konuşalım.

Ben dr. strange'in yeni ekipte olacağını düşünmüyorum, o daha ulvi bir karakter olduğundan karakterlerimize yardım eder ama avengers gibi bir ekipte yer almaz bence.

Marvel'da dediğiniz gibi uzayda takılır kozmik olaylarda dahil olur.

Bence:

Spiderman
    Antman ve Wasp
    Wanda
    Falcon
    Panther
    Prof Hulk

Bucky ekibte olur mu emin değilim.

Ayrıca fantastic four'un geleceğini düşünüyorum ordan da mr. fantastic ekibe ciddi ve olgun biri olarak dahil olabilir.

Alıntıları Göster

Fantastic Four kimler gelir ki. O serinin önceki filmlerinde oynamış oyuncular mı oynar başka oyuncular mı oynar acaba. 2017 öncesi filmlerde yer almış olan ekip gelemez büyük olasılıkla çünkü Alev adam karakterini o seride Chris Evans yani bizim Captian Amerika canlandırmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

303 sayfalık konuda gördüğüm tek şey filmden anlamayan kişilerin filmi kötülemeleri olmuş maalesef. 1-2 ufak eksikliği dışında 9/10 bir film.
    Filmde anlaşılacak ne var yıllardır devam eden seriye yakışan böyle basit bir senaryo muydu?
    Hadi gidelim taşları geçmişte toplayalım olsun bitsin, sadece bu değil Thor olması gerekenden güçsüz ig sahibi Thanosu az daha öldürücek Thor burda az kalsın eldivensiz Thanosa ölüyordu günü kurtaran yine Amerika oldu.Hesapta güç Thorun içindeydi çekiç sadece araçtı ama gördük ki şimşek tanrısı olmaya falan gerek yok çekicin varsa şimşek çakabiliyorsun.Captan Marvel gibi güçlü bir karakter son saniye geliyor.Hulk ortalıkta yok.Nereden tutsam elimde kalıyor klişe saçma film.

• Thor Ragnarok'da Hela, Odin'in hazinelerine bakarken tesseract için bu fena değil demişti. Daha sonrada sonsuz alev için bu daha iyi gibi bir cümle kullanmıştı. Zamanda yolculuk ile sonsuz alevi alıp Iron Man'in canlandırılması mümkün değil mi? Ben mi bir yeri kaçırıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Filmdeki epik sahneleri, konu örgüsünü vb beğendiğimi daha önce belirtmiştim. Filmin dram ve duygusallık yüklü olduğunu da söylemiştim. Az önce tekrar izlerken bir mantıksızlığı farkettim.

Iron Man'in sanal asistanı Friday. Atmosfere giren cismi görüp uyarabiliyor da Avengers binasına THANOS'un saldırdığını nasıl görmüyor anlayamadım. Friday'de mi THANOS'a çalışıyor.
    tam olarak izlemeden eleştirmeyin gözünüzü seveyim.

Tony "Friday ne oluyor" diye soruyor captain marvel atmosfere girdiğinde.

Thanosun geldiğinden ise haberleri yok.Ayrıca thanos boyut açarak geliyor makineden.Atmosfer dışından gelmiyor.

• asasdas kullanıcısına yanıt
    sonsuz alev direk normal bir şekilde getirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 29 Nisan 2019; 12:46:57 >
  • filmdeki en büyük rezillik ant man 2 den esinlenip kuantum zaman ilişkisnin içine edilip sonradan yazılmasıdır nokta daha büyük bir rezillik olamaz....kuantumdan nene moruklamış görünümünde çıkan Michael Feifer kuantum yasaları bir anda devrim yapıp 5 sene 5 saat oluyor
    çocuk filmi gibi film adlarını konu edip tiye alıp erganesmus hava yaratıp,saçmaladıkları zaman yolculuğunu şirinleştiren yutturmaya satmaya çalışan sahne yaratmaları rezilliğin zirvesi olmuştur....sahnedeki adamlar 17-20 civarı olsa diyecem 35+ yaş koca herifler ...
    çevremdede bakıyorum beğenenlerin yaş ortalaması genelde küçük zaten onlara hitab ediyor konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Nisan 2019; 13:6:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

tam olarak izlemeden eleştirmeyin gözünüzü seveyim.

Tony "Friday ne oluyor" diye soruyor captain marvel atmosfere girdiğinde.

Thanosun geldiğinden ise haberleri yok.Ayrıca thanos boyut açarak geliyor makineden.Atmosfer dışından gelmiyor.

Alıntıları Göster

Filmi izlemeden eleştirmiyorum hocam. THANOS boyut açıyor. Geliyor. Avengers binasının tepesinde yükseliyor. Ekibin haberi yok. Ona da tamam. Yan odada kuantum portalı var. Diğer odada siz taşlarla elidvenlerle meşgulsünüz ve o arada Friday uyku modunda falan sanırım. Stark'ın illa sürekli "neler oluyor" diye sorması mı lazım. Birkaç saçmalığın içinde bu da dikkatimi çeken bir nokta oldu.

Tony Stark'a ait bir mezar gösterilmedi filmde yanlış hatırlamıyorsam. Akılma Agents of S.H.I.E.L.D.'daki TAHITI mevzusu geldi. Ben hâlâ öldüğünü kabullenemiyorum Stark'ın

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.