Şimdi Ara

aveada internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beklenilen son diyebiliriz, turkiyenin en az nufuslu sehirlerinden birindeyim, ama yine de aveanin interneti saat 3'ten sonra felc oluyor, video izlemeyi gectim, su forumda bile dogru durust takilamiyorum, avea alt yapisini gelistirmeden internet paketlerini piyasanin cok altinda pazarladi ve artik bunu vericiler kaldirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ana merkezde bir yogunluk olabilir, geçici bir durumdur belki. bu arada 3G var mı ?
  • vodafonu bilmem ama ben tekrardan turkcelle gececegim gibi, yavas ve ucuz internet yuzunden sinir krizleri gecirecegime parasi neyse veririm, adam gibi internet kullanirim.

• 3g yok, edge ile baglaniyorum, ayrica bikac haftadan beri boyle, ondan once iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRAVEDIGGA -- 19 Temmuz 2012; 21:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRAVEDIGGA

3g yok, edge ile baglaniyorum, ayrica bikac haftadan beri boyle, ondan once iyiydi

arayıp bilgi alabilirsin öyleyse kardeş.
    birde AKK yi geçtiysen hızını düşürmüş olabilirler.
  • akk yok, 19tllik paketin interneti

• quote:

akk yok, 19tllik paketin interneti

öyleyse operatörünüzü arayarak bilgi alın. sonucuda buraya yazabilirsiniz. durumun kritiğini yaparız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acaba bulunduğunuz yerin şebeke zayıflığında mı sorun?
    Çünkü ilk kez böyle bir sorun geliyor buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Acaba bulunduğunuz yerin şebeke zayıflığında mı sorun?

aynen , sinyal kaybı yaşanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Acaba bulunduğunuz yerin şebeke zayıflığında mı sorun?

+1
  • tunceli merkezdeyim, baz istasyonuyla aramda 4-5 km var, aramizda hic bir engel yok, bir kac bina disinda, dedigim gibi onceden boyle birsey yoktu son 2 haftada oldu ne olduysa.

• quote:

tunceli merkezdeyim, baz istasyonuyla aramda 4-5 km var, aramizda hic bir engel yok, bir kac bina disinda, dedigim gibi onceden boyle birsey yoktu son 2 haftada oldu ne olduysa.

tamam kardeş , operatörünü bir ara bakalım ne diyorlar , ona göre buraya yaz , durum kritiği yapalım

yukarıdaki arkadasımızın dediği gibi daha önce hiç böyle bir sorunla karsılasmamıstık bu bölümde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.