mrb arkadaslar son 4 gündür internet kopmasıyla ugrasıyorum,hattımı tamamen yenilememe rağmen ve bütün kabloları kontrol etmeme ragmen sorunu çözülmedi.
daha sonra modemin ısındıgı zaman kendini netten atabileceği söylendi,ve bende modemimi kapatıp bir saat dinlendirip soğuttuktan sonra yeniden taktım ve pencere kenarına koydum ne hikmetse düzeldi acaba böyle bir durum olabilir mi?? yasadıgım yer adana oldugu için,sıcaklara insanlar dayanamıyo makine ne yapsın demekten kendimi alıkoyamıyorum.
modemim <>ZYXEL>>ve modemim hiç kapanmadan 24 saat açık,
bir arıza mıdır?ve neler yapabilirim bu sorun karşısında?
yok mu yardım edecek?
AYNI SORUN BNDEDE VAR BN MODEMİN ATINA NEMLİ BEZ KOYUYORUM VE SAAT BAŞI BEZİ YENİLİOM
MODEM BEZİN ÜZERİNDE OLDUĞU İÇİN ASLA SUDAN ETKİLENMEZ(EĞER SİZİN EVDE YERÇEKİMİ YOKSA BİŞİ DİEMEM)
Merhaba, modemin ısınması internetin kopmasına neden olur, bu doğru. Modeminizi serin bir şekilde tutmanızda fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: xxxartistxxx
AYNI SORUN BNDEDE VAR BN MODEMİN ATINA NEMLİ BEZ KOYUYORUM VE SAAT BAŞI BEZİ YENİLİOM
MODEM BEZİN ÜZERİNDE OLDUĞU İÇİN ASLA SUDAN ETKİLENMEZ(EĞER SİZİN EVDE YERÇEKİMİ YOKSA BİŞİ DİEMEM)
güzel bir fikir :)
bende de playstation one ların büyük kasalarından vardı. çok ısınırdı. buzdolabına koyardım yarım saatliğine :)
yerçekimi olmasına varda o bez senin yasadıgın yerde 1 saat duruyorsa benm burda en fazla 20 dk durur
pencere önüne koysam modemi ew müstakil kesin modemi çalarlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme