Şimdi Ara

۞ Avea Yönüne:5000 dk + Ev-İş:1000 dk + Diğer Operatör:750 dk = 6750 Dakika => 49 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturali_eski_acik.aspx

Önce aşağıda yazacağım tarife bilgilerinin açıklamalarının bulunduğu site linkini yazdım ki,değişiklik ve yenilik olursa linkten takip edebilirsiniz.

GSMobile Eski Açık Faturalı

Avea ve GSMobile Yönüne : 5000 dakika

Ev-İş Telekom Sabit Hat Yönlerine : 1000 dakika

Diğer Operatör Yönlerine (Vodafone+Turkcell) : 750 dakika

Bedava Dakikalar Biitkten Sonra Her Yöne Arama Ücreti (Buraya Dikkat): Dakikada :18,18 Kr / dk. (diğer operatörlerin tarifeleri ile karşılaştırın dakika başı ücreti,hepsinden ucuz..)

SMS : 28 Kr (SMS ücreti her tarifede her operatörde hemen hemen aynı olsa gerek)

Ayrıca ilk 3000 aboneye ayda 100 mb internet data hediye.

Ücret Vergiler Dahil Ayda : 49 TL (Başka Operatörden gelenler içindir)(Normal ücret 60 TL)

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Size sunulan tarife fiyatlarının KDV ve ÖİV dahil fiyatlar olmasına dikkat ediniz.

Diğer operatör yönlerine doğru ücretsiz konuşma süresi 600 dk'dır. Kampanya kapsamında 31 Mart 2010 tarihine kadar 750 dk olarak uygulanacaktır. (Not:bu süre uzatılmıştır,artık devamlı 750 dakika olarak kalacaktır)

Ayrıca,GSMobile kullanıcılarına,Galatasaray haber üyeliği 31 Mayısa kadar ücretsiz.Haber yaz >>> 1905 e gönder,ücretsiz üye ol.İstediğin zaman ücretsiz çık.

Cepten internet için standart internet tarifesi: 0,7 Kr / KB

Bilgisayardan internet için standart internet tarifesi: 0,2 Kr / KB

Eski Açık tarifesinde kontör atış periyodu 6 saniyedir. Hediye dakikalar sadece yurtiçi aramalar için geçerlidir. Kullanılmayan hediye dakikalar ve hediye internet kullanım hakları bir

sonraki fatura dönemine devretmemektedir. Hediye dakikaların aşımında yurtiçi her yöne konuşma ücreti KDV ve ÖİV dahil 18,18 Kr/dk'dır.

31 Mart 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında numarasını taşıyarak gelen aboneler için uygulanacak aylık sabit ücret KDV ve ÖİV dahil 49 TL'dir.

Eğer kamuluysanız daha düşük ücretlere daha az dakikalar konuşarak başka tarifelerden yararlanabilirsiniz.Kamulu değilseniz ve kamulu hat alma imkanınız yoksa,piyasada bence 40-50 TL fiyatlı en iyi avantajlı tarifedir.

۞ Avea Yönüne:5000 dk + Ev-İş:1000 dk + Diğer Operatör:750 dk = 6750 Dakika => 49 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Mayıs 2010; 22:53:04 >

• 3G görüntülü görüşme için ayrı ücret alıyor avea..

BU TARZ SINIRSIZ KABUL EDİLEN TARİFELER İÇİN , BENCE ENGELLEYİCİ BİR ETKİ..

Onun dışında çok iyi tarife..

Birde zaman sınırı kötü. Ne olacağı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

3G görüntülü görüşme için ayrı ücret alıyor avea..

BU TARZ SINIRSIZ KABUL EDİLEN TARİFELER İÇİN , BENCE ENGELLEYİCİ BİR ETKİ..

Onun dışında çok iyi tarife..

Birde zaman sınırı kötü. Ne olacağı belli değil.
    Zaman sınırı kampanyaya katılım için,bana müşteri hizmetlerinden denilen öyle.Aylık 49 TL nin 31 Martla ilgisi yok başka operatörlerden gelenler için dendi.31 Mart kampanyaya son katılım tarihiymiş.Sürekli uzatıyorlar bu tarihi,1 ocak 2010 idi 31 mart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Zaman sınırı kampanyaya katılım için,bana müşteri hizmetlerinden denilen öyle.Aylık 49 TL nin 31 Martla ilgisi yok başka operatörlerden gelenler için dendi.31 Mart kampanyaya son katılım tarihiymiş.Sürekli uzatıyorlar bu tarihi,1 ocak 2010 idi 31 mart oldu.

Alıntıları Göster
    12 senelik turkcel abonesi olarak kazık yemekden bıktım. Eşim ve ben bu tarifeye geçtik. Aldığım bilgi herhangi bir ekstra ücret yok. Yalnız sms için ayrı ücretlendirme varmış, sms çekmeyip açıp konuşcan artık

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

12 senelik turkcel abonesi olarak kazık yemekden bıktım. Eşim ve ben bu tarifeye geçtik. Aldığım bilgi herhangi bir ekstra ücret yok. Yalnız sms için ayrı ücretlendirme varmış, sms çekmeyip açıp konuşcan artık

Alıntıları Göster
    satcell in yokluğunu aratmayan birileri lazımdı

• Bir arkadaşım sadece Sabit Hat yönüne arama süresi düşük diye VF 55'E geçti.
    Çünkü ev telefonunu iptal ettirdi.
  • quote:

Hiç bir bu tür tarifede zaten SMS ücretsiz değil,üstelik bu tarifede sms 28 kuruş.Faturalı hatlar sms açısından zaten bilen bilir,kötüdür.Yani sms den uzak duracaksın.Bankaların ve benzeri müşteri hizmetleri merkezlerinin oynadığı bir oyun vardır,şunu yaz kredi yaz yada herhangi bişey yaz >>> şuraya gönder derler, 2 sms yani 50 kuruştan fazla paran fatıra eklenir.Bütün operatörlerin bütün faturalı tarifelerinde Sms ücretsiz değildir,ücretlidir,sadece aylık 100 tl yi geçen paketler var,onları alırsan biraz bedava sms veriyorlar,onlarda da 4 rakamlı yerlere sms atarsan onlarda ücretli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Hiç bir bu tür tarifede zaten SMS ücretsiz değil,üstelik bu tarifede sms 28 kuruş.Faturalı hatlar sms açısından zaten bilen bilir,kötüdür.Yani sms den uzak duracaksın.Bankaların ve benzeri müşteri hizmetleri merkezlerinin oynadığı bir oyun vardır,şunu yaz kredi yaz yada herhangi bişey yaz >>> şuraya gönder derler, 2 sms yani 50 kuruştan fazla paran fatıra eklenir.Bütün operatörlerin bütün faturalı tarifelerinde Sms ücretsiz değildir,ücretlidir,sadece aylık 100 tl yi geçen paketler var,onları alırsan biraz bedava sms veriyorlar,onlarda da 4 rakamlı yerlere sms atarsan onlarda ücretli.

Vodafone ceplimitsizde sms avantajı var.

• quote:

quote:

quote:

Vodafone ceplimitsizde sms avantajı var.

Alıntıları Göster
    Vodafone ceplimitsizde sms avantajı var demişsiniz,lütfen bahsettiğiniz tarifenin fiyatını da yazarmısınız.49 TL bazında bir tarifeden bahsediyoruz.
    Sizin bahsettiğiniz vodafone ceplimitsiz de sms olayı şudur,bakın açıklanıyor:
    *Her Yöne Limitsiz SMS Avantajı: Yeni Cep Limitsiz aboneleri ilave 18,18TL (ÖİV dahil) aylık ücret ödeyerek yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
    Yani ek olarak 18,18 tl ücret ödersen yararlanırsın.
    Ben tanıtımını yaptığım tarifenin üzerine,aynı fiyatta aynı avantajlarda tarife tanımıyorum.Ha yakın zamanda başka operatörde daha avantajlı tarife çıkarsa onun da tanıtımını yaparım.

• VF EFSANE TARİFEDE 75O DAK. KALAN BİLGİSİ %80 VE %100 OLARAK GELMEKTE peki;
    Avea'da nasıl öğrenilmektedir..?
  • quote:

Vodafone ceplimitsizde sms avantajı var demişsiniz,lütfen bahsettiğiniz tarifenin fiyatını da yazarmısınız.49 TL bazında bir tarifeden bahsediyoruz.
    *Her Yöne Limitsiz SMS Avantajı: Yeni Cep Limitsiz aboneleri ilave 18,18TL (ÖİV dahil) aylık ücret ödeyerek yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
    Ben tanıtımını yaptığım tarifenin üzerine,aynı fiyatta aynı avantajlarda tarife tanımıyorum.Ha yakın zamanda başka operatörde daha avantajlı tarife çıkarsa onun da tanıtımını yaparım.

Benim tarifem senin tarfieni döve hehe

Önceden görmek lazımdı bazı şeyleri geç kaldı avea bana..

vodafone limitsiz
    sabit hat LİMİTSİZ (1000 DK DEĞİL)
    Diğerleri 750 dk (600 dk olacak değil)

50 tl :D

• quote:

quote:

Benim tarifem senin tarfieni döve hehe

Önceden görmek lazımdı bazı şeyleri geç kaldı avea bana..

vodafone limitsiz
    sabit hat LİMİTSİZ (1000 DK DEĞİL)
    Diğerleri 750 dk (600 dk olacak değil)

50 tl :D

Alıntıları Göster
    Geçen hafta Turkcell den mesaj geldi:Heryöne 600 dk hemde 49 tl diye.Turkcellli olmanın tam zamanıymış.Gelde gülme:ben Eski Açık tarifesiyle zaten ev-iş 1000 dk,+diğer operatör + 750 dk + avea 5000 dakika konuşabiliyorum 49 tl ye.Farkı inceleyin iyi bir kafayla.Sesli görüşmeler konusunda ama turkcell avea dan kaliteli mantığını da bırakın artık,o eskiden di.Sesli görüşmelerde avea nın sıkıntısı yok.Ben paranıza yazık olmasın diyorum.Avea nın heryöne kamu tarifelerini de şiddetle tavsiye ederim,onların fiyatı daha düşük,29 tl yada 39 tl.Turkcell kaliteli mantığı bence bir saplantı ve demode,gerçekçi değil artık.

• Şu Eczacı tarifesine geçemessem bana tek seçenek bu tarife gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Şu Eczacı tarifesine geçemessem bana tek seçenek bu tarife gibi görünüyor.

Hattın zaten avealı ise,voda ya geç,orda hattın açıldıktan sonra bekle 2 gün,tekrar avea ya geçiş başvurusu yap,başvuruyu yaparken mutlaka kampanyadan yararlanmak istediğini ve geçmek istediğin tarifeyi söyle.hangi operatörden geldiğini de mutlaka yazdır,gözünle de gör sözleşmedeki yazıları.Bir yakınım turkcell numarasıyla aveaya geçmişti,kampanyadan yararlandırmak için vodaya geçirdim,2 gün orda kaldıktan sonra aveaya başvurduk,ordaki kız numara turkcell numarası diye geliş operatörünü turkcell yazmış,geçiş red edildi,çünkü bilgi yanlışlığı var,numara 539 ile başlıyordu ama vodafone de idi.Sonra tekrar başvuru yaptık geliş operatörü voda yazdırarak.Kabul edildi.
    Benim anlattığım tarifeye geçmeden önce iyi analiz etmelisin,gerçekten avea içi 5000 dakikaya,diğer yönlere 1750 dakikaya ihtiyacın varmı?Gereksiz yere 49 tl ödeme.Ayda diğer operatörlere 250 dk yada 400 dk konuşuyorsan,diğerleri avea içi ise,30 tl civarı olan daha avantajlı faturalı tarifeleri var avea nın.Hatta ben diyorum ki,kamu belgesi olan yada kamu hattı alabilecek olanların hiç düşünmeden avea heryöne extra yada diğer heryöne kamu tarifelerine geçmeleri gerektiğini düşünüyorum.Başka operatörden gelirsen,29 Tl ve şu an piyasadaki en iyisi.Turkcell in heryöne sadece 600 dk sı bile 49 tl :)).Farkı anlamamak için DeLi olmak lazım.Başka operatörden geçiş kampanyası için başya anlaştım mantığı,sadece zaman kaybedeceksin.Başka operatöre geçip geri gelmek için faturalılarda başka operatördeki aylık fiyat en az olanı tercih etmeyi unutma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Şu Eczacı tarifesine geçemessem bana tek seçenek bu tarife gibi görünüyor.

Hattın zaten avealı ise,voda ya geç,orda hattın açıldıktan sonra bekle 2 gün,tekrar avea ya geçiş başvurusu yap,başvuruyu yaparken mutlaka kampanyadan yararlanmak istediğini ve geçmek istediğin tarifeyi söyle.hangi operatörden geldiğini de mutlaka yazdır,gözünle de gör sözleşmedeki yazıları.Bir yakınım turkcell numarasıyla aveaya geçmişti,kampanyadan yararlandırmak için vodaya geçirdim,2 gün orda kaldıktan sonra aveaya başvurduk,ordaki kız numara turkcell numarası diye geliş operatörünü turkcell yazmış,geçiş red edildi,çünkü bilgi yanlışlığı var,numara 539 ile başlıyordu ama vodafone de idi.Sonra tekrar başvuru yaptık geliş operatörü voda yazdırarak.Kabul edildi.
    Benim anlattığım tarifeye geçmeden önce iyi analiz etmelisin,gerçekten avea içi 5000 dakikaya,diğer yönlere 1750 dakikaya ihtiyacın varmı?Gereksiz yere 49 tl ödeme.Ayda diğer operatörlere 250 dk yada 400 dk konuşuyorsan,diğerleri avea içi ise,30 tl civarı olan daha avantajlı faturalı tarifeleri var avea nın.Hatta ben diyorum ki,kamu belgesi olan yada kamu hattı alabilecek olanların hiç düşünmeden avea heryöne extra yada diğer heryöne kamu tarifelerine geçmeleri gerektiğini düşünüyorum.Başka operatörden gelirsen,29 Tl ve şu an piyasadaki en iyisi.Turkcell in heryöne sadece 600 dk sı bile 49 tl :)).Farkı anlamamak için DeLi olmak lazım.Başka operatörden geçiş kampanyası için başya anlaştım mantığı,sadece zaman kaybedeceksin.Başka operatöre geçip geri gelmek için faturalılarda başka operatördeki aylık fiyat en az olanı tercih etmeyi unutma.

Alıntıları Göster
    kartalcelle gelin

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

kartalcelle gelin

Alıntıları Göster
    Takım Operatör tarifeleri Avea nın desteklediği bir sistem.Sadece GSMobile Kartalcell de yok bu tarifenin özellikleri,fenercell de de var.Sadece isimleri farklı seçilmiş.Tarifeyi avea düzenliyor,takımlara farklı isimlerle tarife ismi olarak veriyor.Tabi bu tarifeler,kulüplerin fedakarlıkları ve ince stratejiler sonucunda doğuyor.Dikkat ettiyseniz,takım tarifleri avea nın kendi tarifelerinden avantajlı.Tabi kamu tarifeleri hariç.Ben takım tarifeleri için de kamu tarifesi oluşturulmasını önerdim hem netten hem cepten arayarak.10 tl fark yüzünden taraftarların takım tarifesinden vazgeçip başka operatörleri tercih ettiğini söyledim.Kulüp tarifelerine etkili avantajlı bir kamu tarifesi de eklenirse,diğer operatörler fedakarlık yapmak zorunda kalacaktır.Fakat Turkcell den kamu tarifesi darbesini yiyen aboneler,artık turkcellin kampanyalarına şüpheli bakacaklardır.Artık turkcell deyince insanlar telefonu eline üfleyerek alıyor yakmasın diye.Avea nın kamu ve kurum tarifelerini incelediğimizde,turkcell kullanmak sanki delilik.Delilik çünkü çok yerde de söyledik,kalite farkı yok avea ile turkcell arasında. Sikayetvar sitesine gidiniz,ençok hangi operatör hakkında şikayet var,ne tür şikayetler var görürsünüz.

• quote:

Takım Operatör tarifeleri Avea nın desteklediği bir sistem.Sadece GSMobile Kartalcell de yok bu tarifenin özellikleri,fenercell de de var.Sadece isimleri farklı seçilmiş.Tarifeyi avea düzenliyor,takımlara farklı isimlerle tarife ismi olarak veriyor.Tabi bu tarifeler,kulüplerin fedakarlıkları ve ince stratejiler sonucunda doğuyor.Dikkat ettiyseniz,takım tarifleri avea nın kendi tarifelerinden avantajlı.Tabi kamu tarifeleri hariç.Ben takım tarifeleri için de kamu tarifesi oluşturulmasını önerdim hem netten hem cepten arayarak.10 tl fark yüzünden taraftarların takım tarifesinden vazgeçip başka operatörleri tercih ettiğini söyledim.Kulüp tarifelerine etkili avantajlı bir kamu tarifesi de eklenirse,diğer operatörler fedakarlık yapmak zorunda kalacaktır.Fakat Turkcell den kamu tarifesi darbesini yiyen aboneler,artık turkcellin kampanyalarına şüpheli bakacaklardır.Artık turkcell deyince insanlar telefonu eline üfleyerek alıyor yakmasın diye.Avea nın kamu ve kurum tarifelerini incelediğimizde,turkcell kullanmak sanki delilik.Delilik çünkü çok yerde de söyledik,kalite farkı yok avea ile turkcell arasında. Sikayetvar sitesine gidiniz,ençok hangi operatör hakkında şikayet var,ne tür şikayetler var görürsünüz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlardan ricam,www.gsmobile.com.tr adresine girip,bize yazın yada iletişim bölümünden yazı istek yazmaları,bedava her yöne dakika süresinin ve kampanyaya katılım tarihinin uzatılması isteklerinde bulunmaları.Çok az zamanınızı alacak ama sanırım gelen istekleri dikkate alabilirler.Bu şekilde bizler daha kazançlı çıkarız hemde daha fazla kişi katılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 26 Nisan 2010; 6:57:45 >

• quote:

Evet arkadaşlar,yoğun ilgi nedeniyle bir yazı hazırlamak zorunda kaldım şimdi ekleyeceğim.Bu yazı GSMobile konusunda ve bu başlık konusunda önemli,açıklayıcı ve etkili bilgiler verecek.

Neden Avea,Neden GSMobile?: Neden GSMobile Tarifeleri Turkcell,Vodafone,Avea dahil tüm operatörlerin tarifelerine göre daha avantajlı?:

Basit kısa örnekler vererek başlıyayım:Eğer,daha çok kız arkadaşınızla konuşuyorsanız,yada sürekli birkaç

kişiyle çok konuşuyorsanız,Cepöğrenci,Cepözgür,Kampuscell,Genç,MobilÖğrenci,Canımın3ü,Yeni Aile gibi

tarifeleri çöpe atın artık.Çünkü hepsinden iyisi,avantajlısı,GSMobile 1905 tarifesi var.İster kontörlü

ister faturalı kullanın.GSMobile içi herkesle 1905 dakika konuşmak bedava,ek ücret ödemeden ek kontör harcamadan... (Faturalıda 905 dakika bedava-Kontörlüde 1905 dakika bedava)

Yalnız bedava konuşacağınız arkadaşlarınızın da GSMobile abonesi olması gerekiyor,tarifesi önemli değil.
    Bir diğer avantajı da kontörlüler de,diğer operatörleri aramanın dakikası 1 kontör,üstelik 150 -250 kontör yükleme şartıyla değil,100 kontör yüklemek yeterli.Diğer operatörlerde daha fazla kontör yüklemek zorundasınız.

Ben bu tarifeyi,aralarında sürekli konuşanlara dikkatle öneriyorum,çünkü 1905 dakika (32 saate yakın) bedava konuşma yapabiliyorsunuz,yüklediğiniz kontörler sizde kalıyor.

Olmadı,ben illa cepöğrenci yada mobilöğrenci yada gençtarife gibi daha çok kontör harcayan tarife

istiyorum derseniz, 10 Numara Kaptan Tarifesi var: 30 gün içerisinde 100 kontör yüklediğiniz takdirde:

(buralara dikkat) Tüm Mobilöğrencilerle,Tüm Genç Tarifelilerle ve Tüm GSMobile aboneleri ile 10 dakikası sadece 1 kontöre konuşabilirsiniz.Dikkat arkadaşlar,bu başka operatörlerde böylemi,hayır,onlarda ayda 150 yükleseniz bile 10 dakikası 1 kontöre konuşamazken,GSMobile 10 Numara Kaptan Tarifesi ile sadece 100 kontör yüklediğinizde 1 ay boyunca 10 dakikası 1 kontör.
    İnanamadınızmı,o zaman lütfen turkcell.com.tr ve vodafone.com.tr adreslerine girin,karşılaştırın.Ayrıca diğer operatörlerde 100 kontör yüklerseniz diğer yönleri aramanın dakikası 3,2 kontör iken GSMobile 10 Numara Kaptanlılara sadece 2 kontör.

Hala mı kafanız karışık,ayrıntılı anlatayım belgelerle:
    Vodafone CepÖğrenci Tarifesinde: Ayda 100 kontör yüklerseniz vodafone içi dakikası 1 kontör,150 yüklerseniz 5 dakikası 1 kontör yani 10 dakikası 2 kontör eder,ama GSMobile tarifesinde 150 değil 100 kontör yüklemeye 10 dakkası 2 değil sadece 1 kontör.Fark açık...

Vodafone Yeni CepÖzgürde ise: 100 kontör yüklemeye 5 dakkası 2 kontör,10 dakkası 4 kontör yani.

O çok reklam yapan Turkcell Genç Tarifeyi de anlatalım mı?Anlatalım;Herkes farkı Anlasın:
    Turkcell GençTarife'de: 100 kontör yüklemeye sadece genç tarifelileri aramak 15 dk 2 kontör.Diyelim hat kesildi 5 dakka içinde yine 2 kontörünüz gider.GSMobile da sadece 1 kontör gider.Üstelik Turkcell de bir ay içinde toplamda en fazla 1200 dakika konuşabilirsiniz bu tarife ücretinden,1200 dakika aşınca dakikası 1 kontör.GSMobile tarifesinde böyle zorluk yok,istersen indirimli konuşma dakikaların 5000 dakikayı aşsın.
    Avea nın Genç Tarifeleri ile Mobil Öğrenci tarifeleri de yine GSMobile tarifelerinden iyi değil,onu da anlatmama gerek varmı.Onda da 100 kontör yüklemeye bu kadar avantaj yok.

Ayrıca bir diğer bilinmesi gereken durum,yukarda anlattığım operatörler yaş sınırı ve kuralı ile hareket ederken,herkesi bu tarifelere almıyorken,GSMobile yaş sormuyor.Ne olursan ol gel...

Diğer operatörlerin hepsi bir yada her yöne bir,yani her yönü aramanın dakikası 1 kontör tarifeleri var,ama nasıl:100 yüklerseniz dakkası 2 kontör 150 yüklerseniz 1 kontör.GSMobile 3 de 1 tarifesinde ise sadece 100 kontör yüklemeye her yöne 2 dakikası sadece 1 kontör.100 de 200 kazançlısınız yani.Bu da bir GSMobile farkı.

Faturalı Eski Açık Tarifesini Duydunuzmu?:Herkes ondan bahsediyor çünkü:Eğer başka operatörden GSMobile Faturalı Eski Açık Tarifesine gelirseniz,tüm vergiler dahil ayda sadece 49 TL ücrete Tüm Avea yönlerine 5000 dk.(beşbin) + Ev-İş yönlerine 1000 dk (bin) + diğer operatörler yönlerine 750 dakika bedava konuşma süresi kazanırsınız.Toplamda 6750 dakika eder.

Oysa,Turkcelin en öğündüğü tarifelerden olan Kamu Heryöne 750 dakika : 49 TL değilmi.Aynı ücrete kaç dakika fark var hesaplayın.GSMobile de hem evi işi 1000 dakika arayabiliyor hemde ayrıca turkcell vodafoneyi ekstra 750 dakika arayabiliyor ayrıca avea yönlerini 5000 dakika arayabiliyorsunuz.Tam 6000 dakika fark var.Ayrıca bedava dakikalar bitince turkcell de aramanın dakikası 45 kuruş iken GSMobile Eski Açık tarifesinde dakikası 18,18 kuruş.

Vodafone yi de açıklıyacağız,sorulara sormadan cevap var burda:

Vodafone Heryöne Limitsiz 55 demişler ama diğer operatörlere sadece 400 dakika vermişler.Evi-İşi sınırsız arayabiliyor,vodafone içi de sınırsız ama vodafone içi 5000 dakikadan fazla konuşurmusunuz,ev-işle 1000 dakikayı aşabilirmisinizki.Fiyatı da 55 TL aylık.6 TL fazla.Bize asıl lazım olan diğer operatörü arama dakikası,vodafone de 400 dakika,bizde 750 dakika,üstelik bedava dakikalar bitince aramanın dakikası 25 kuruş,bizde 18,18 kuruş.

Vodafone Kamu 40 diye bir tarife var:onun da zararlarını açıklayalım:
    Ayda 40 TL ücretle,vodafone kamu grup içi,buraya dikkat sadece kamu grup içi 3000 dakika.
    Yani aynı gruptan olmayan vodafonelileri aramak bedavaya girmez,ayrıca ücret alınır.Neden böyle yapmışlar,garip,neden tüm vodafonelilerle değil ki.
    Diğer yönlere de,ev-iş de için de 600 dakika vermişler,yani operatörler+ev+iş.GSMobile da ise ev-iş ayrıca 1000 dakika,diğer operatör ayrıca 750 dk,eder 1750 dakika toplamda.Fark 1150 dakika.Bedava dakikaları aştığında konuşmanın dakikası 30 kuruş,ama GSMobile da dakikası 18,18 kuruş.Zaten hangisi pahalı değil,dakika başı ücretten de anlalışıyor.

Daha örnekler vermek çok uzun sürecektir.GSMobile avantajları,farkları,üstünlükleri anlatmakla biter ama çok uzun sürer.
    Diğer Operatörlerde Olduğu gibi,bizde de her yöne ve Operatör içi SMS paketleri var.
    Ayda 39 Kontöre Her Yöne: 500 SMS
    Ayda 39 Kontöre Tüm Avea ve GSMobile hatlarına:5000 SMS

Eğer NUmara taşıma ile Avea hariç başka operatörlerden (Turkcell ve Vodafone) hatlarından,GSMobile hattına numaranızı taşırsanız,GSMobile hattına geçerseniz,her ay her yöne bedava 250 dakika konuşma süresi kazanıyorsunuz,yüklediğiniz kontörler cebinizde kalıyor.Ben zaten avea lıyım,yada GSMobile hattındayım,daha önce de Avea da bedava dakika kampanyasından yararlanmamıştım diyorsanız,geçin vodafone hattına,orda hattınız açıldıktan sonra tekrar GSMobile hattına gelin,bedava dakika kampanyasından yararlanın,hem de Avea dan GSMobile hattına geçerken vereceğiniz simkart parasından kurtulun.Sadece 1 hafta yada 6 gün kaybınız olacak.
    Merak ettiğiniz,bilmek istediğiniz soruları,sorunları bana istediğiniz zaman sorabilir bana danışabilirsiniz.
    Sadece GSMobile konusunda değil,hayatın her alanında ben sizinle bilgilerimi paylaşmaya hazırım.
    Yazılarımı ve sunumumu sabırla baştan sona dikkatlice okuduğunuz için teşekkürler.

quote:

http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturali_eski_acik.aspx
    Önce aşağıda yazacağım tarife bilgilerinin açıklamalarının bulunduğu site linkini yazdım ki,değişiklik ve yenilik olursa haberiniz olsun diye.
    Tarifenin Bilgilerini aşağıda yansıtacağım ve son olarak kendi tecrübe ve yorumlarımı yazacağım.

GSMobile Eski Açık Faturalı
    Avea ve GSMobile yönüne : 5000 dakika
    Ev-İş Telekom Sabit Hat Yönlerine : 1000 dakika
    Diğer Operatör (Vodafone+Trcell) : 750 dakika
    Bedava Dakikalar Biitkten Sonra Her Yöne Arama Ücreti (Buraya Dikkat): Dakikada :18,18 Kr / dk. (diğer operatörlerin tarifeleri ile karşılaştırın dakika başı ücreti,hepsinden ucuz..)
    SMS : 28 Kr (SMS ücreti her tarifede her operatörde hemen hemen aynı olsa gerek)
    Ayrıca ilk 3000 aboneye ayda 100 mb internet data hediye.
    Ücret Vergiler Dahil Ayda : 49 TL (Başka Operatörden gelenler içindir)(Normal ücret 60 TL)
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    Size sunulan tarife fiyatlarının KDV ve ÖİV dahil fiyatlar olmasına dikkat ediniz.

Diğer operatör yönlerine doğru ücretsiz konuşma süresi 600 dk'dır. Kampanya kapsamında 31 Mart 2010 tarihine kadar 750 dk olarak uygulanacaktır.

Ayrıca,GSMobile kullanıcılarına,Galatasaray haber üyeliği 31 Mayısa kadar ücretsiz.Haber yaz >>> 1905 e gönder,ücretsiz üye ol.İstediğin zaman ücretsiz çık.

Cepten internet için standart internet tarifesi: 0,7 Kr / KB

Bilgisayardan internet için standart internet tarifesi: 0,2 Kr / KB

Eski Açık tarifesinde kontör atış periyodu 6 saniyedir. Hediye dakikalar sadece yurtiçi aramalar için geçerlidir. Kullanılmayan hediye dakikalar ve hediye internet kullanım hakları bir sonraki fatura dönemine devretmemektedir. Hediye dakikaların aşımında yurtiçi her yöne konuşma ücreti KDV ve ÖİV dahil 18,18 Kr/dk'dır.

31 Mart 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında numarasını taşıyarak gelen aboneler için uygulanacak aylık sabit ücret KDV ve ÖİV dahil 49 TL'dir.
    Eğer kamuluysanız daha düşük ücretlere daha az dakikalar konuşarak başka tarifelerden yararlanabilirsiniz.Kamulu değilseniz ve kamulu hat alma imkanınız yoksa,piyasada bence en iyi avantajlı tarifedir.

Eline sağlık,teşekkürler,çok harika bir sunum ve yazı olmuş.
    Doğrusu sabırla yazabilmen takdir uyandırıcı.Bu yazıyı baştan sona okuyan Galatasaray Taraftarlarının
    GSMobile hattına geçmemesi için kafalarında soru işareti kalmaz.Bir an önce GSMobile Hattına geçeceklerini
    umuyorum.
    Bir arkadaşım Galatasarylı olmasına rağmen zorla Turkcell'den GSMobile hattına geçirdim,heryöne 250 dakikası yüklendikten sonra ve Spor haberleri geldikçe bu sefer o da başkalarına tavsiye ediyor.
    Başta,yeni birşey olduğu ve bilgileri olmadığı için insanlar tereddüt ediyorlar.Sonra rahatlıyorlar.

• Öyle bir anlatmışsınızki sanki hepsi 1 arada...

10 numara Kaptan Tarifesi ile Cep Özgürü 1 kere karşılaştır bakalım..

GSMobile, Avea MobilÖğrenci ve Genç Tarife’lileri 10 dakikası 1 kontöre ararken

Vodafone Cep Özgürde TÜM VODAFONE ile süre sınırı olmadan 2 kontöre konuşursun

-----

10 numara Kaptanda 150 kontör yüklersen bile diğer operatörler dakikası 2 kontörken, Cep Özgürde 1 Kontör
    10 numara Kaptanda 150 kontör yüklersen Avea ile bile dakikası 3 kontörken, Cep Özgürde Avea aramak sadece 1 kontör

---

Cep Aileye laf ettmişsiniz Bu verdiğiniz tarifelerden hangisi Cep Aileden daha iyi merak ediyorum. Benim kız arkadaşım hem HER YÖNE 3 dk sı 1 kontöre konuşuyor hemde Benimle Bedava konuşuyor hemde her yöne sınırsız mesajlaşıyor..

--

Sms konusunda hiç girmiyorum. Avea şu an bana göre en kötü sms tarifesine sahip operatör

--

Taraftar hatlarının savunulacak yanlarıda yok değil. 1903,1905,1907,1967 dk bedava verdiği dakikalar Türkiyede belkide ilk...49 TL lik tarifeside ceplimitsiz 50 den sonraki gördüğüm en iyi tarife. Ancak bu tarifenin kötü yanı uygun SMS imkanının olmaması..Şebeke içi sms sevgililer için vazgeçilmez bir durumken bu tarifede sms atamazsınız..

• quote:

Öyle bir anlatmışsınızki sanki hepsi 1 arada...

10 numara Kaptan Tarifesi ile Cep Özgürü 1 kere karşılaştır bakalım..

GSMobile, Avea MobilÖğrenci ve Genç Tarife’lileri 10 dakikası 1 kontöre ararken

Vodafone Cep Özgürde TÜM VODAFONE ile süre sınırı olmadan 2 kontöre konuşursun

-----

10 numara Kaptanda 150 kontör yüklersen bile diğer operatörler dakikası 2 kontörken, Cep Özgürde 1 Kontör
    10 numara Kaptanda 150 kontör yüklersen Avea ile bile dakikası 3 kontörken, Cep Özgürde Avea aramak sadece 1 kontör

---

Cep Aileye laf ettmişsiniz Bu verdiğiniz tarifelerden hangisi Cep Aileden daha iyi merak ediyorum. Benim kız arkadaşım hem HER YÖNE 3 dk sı 1 kontöre konuşuyor hemde Benimle Bedava konuşuyor hemde her yöne sınırsız mesajlaşıyor..

--

Sms konusunda hiç girmiyorum. Avea şu an bana göre en kötü sms tarifesine sahip operatör

--

Taraftar hatlarının savunulacak yanlarıda yok değil. 1903,1905,1907,1967 dk bedava verdiği dakikalar Türkiyede belkide ilk...49 TL lik tarifeside ceplimitsiz 50 den sonraki gördüğüm en iyi tarife. Ancak bu tarifenin kötü yanı uygun SMS imkanının olmaması..Şebeke içi sms sevgililer için vazgeçilmez bir durumken bu tarifede sms atamazsınız..
    Onu bunu blmem bugünün en iyi tarifesi Avea Eczacı tarifesi. Kötü tarafı da malum, eczacılara özel.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.