Şimdi Ara

۞ Avea Yönüne:5000 dk + Ev-İş:1000 dk + Diğer Operatör:750 dk = 6750 Dakika => 49 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.volkan

Öyle bir anlatmışsınızki sanki hepsi 1 arada...

10 numara Kaptan Tarifesi ile Cep Özgürü 1 kere karşılaştır bakalım..

GSMobile, Avea MobilÖğrenci ve Genç Tarife’lileri 10 dakikası 1 kontöre ararken

Vodafone Cep Özgürde TÜM VODAFONE ile süre sınırı olmadan 2 kontöre konuşursun

-----

10 numara Kaptanda 150 kontör yüklersen bile diğer operatörler dakikası 2 kontörken, Cep Özgürde 1 Kontör
    10 numara Kaptanda 150 kontör yüklersen Avea ile bile dakikası 3 kontörken, Cep Özgürde Avea aramak sadece 1 kontör

---

Cep Aileye laf ettmişsiniz Bu verdiğiniz tarifelerden hangisi Cep Aileden daha iyi merak ediyorum. Benim kız arkadaşım hem HER YÖNE 3 dk sı 1 kontöre konuşuyor hemde Benimle Bedava konuşuyor hemde her yöne sınırsız mesajlaşıyor..

--

Sms konusunda hiç girmiyorum. Avea şu an bana göre en kötü sms tarifesine sahip operatör

--

Taraftar hatlarının savunulacak yanlarıda yok değil. 1903,1905,1907,1967 dk bedava verdiği dakikalar Türkiyede belkide ilk...49 TL lik tarifeside ceplimitsiz 50 den sonraki gördüğüm en iyi tarife. Ancak bu tarifenin kötü yanı uygun SMS imkanının olmaması..Şebeke içi sms sevgililer için vazgeçilmez bir durumken bu tarifede sms atamazsınız..

s.volkan önceki mesajlarınızı bildiğimden dolayı önyargılı ve karalama amaçlı yazmadığınızı biliyorum.İyi niyetle yazıyosunuz,bunu da biliyorum.

Bişeyler açıklayacağım ve janıt olarak linkini de vereceğim,arkadaşlar da gitsinler bizzat resmi ağızdan resmi sitelerinden farkını görsünler.

Vodafone Cep Özgür tarifesinde 100 kontör yüklerseniz Cep Özgürlülerle 5 dakikası 2 kontör;Vodafonelilerle ise sadece 31 mayısa kadar 5 dakikası 2 kontör daha sonra dakkası 2 kontör.Diğer yönleri araması dakikası 2 kontör.

Şimdi buraya dikkat: GSMobile 10 Numara tarifesinde ise sadece kendi tarifesini değil,Avea Mobil Öğrenci ve Avea Genç tarifesini aramanın 10 dakikası 1 kontör,vodafone de bu 10 dakkası 4 kontöre denk geliyor.Üstelik sadece cepöğrencileri ararsanız,başka yönü aklınıza bile getirmeyin.Ben neden kendi tarifemdekini 10 dakkası 4 kontöre arayayım ki,GSMobile de 1 kontöre iken.

Diğer operatörleri araması ise dakikası 2 kontmr ki bu vodafone de de aynı.Ben 100 kontör yükleyemeye daha iyi imkanlar varken neden 10 tl fazla verip 150 kontör yükliyeyim.
    Turkcell ve Vodafone 150 kontör yükletip 10 tl fazla alma peşinde ve bu eder 31 TL.Faturalı hat sahibi aynı paraya iyi bir tarifeyle 1500 dakika konuşabiliyor.

Ayrıca biz anlatımlarımızı yaparken,başka operatörden GSMobile hattına geldiğinde,her yöne kazanılan 4x250 dakika=1000 dakika heryöne bedava konuşma hediyesinden de bahsediyoruz.
    Okuyan arkadaşlarımız farkları daha iyi inceleyebilmek için verdiğim linkleri açıp inceleyebilir

http://gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_10numara_kaptan.aspx http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-ozgur.php
    http://gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_1905.aspx

Cepaile farklı bir stratejik pakettir,ben ce de aile içinde konuşanlar için avantajlıdır,ama bana kimse gelip ayda 30 tl ye çok iyi demesin,cepaile paketinde az fazla konuşun,ayda ortalama 50 tl fatura gelir.
    Cep Aile paketindeki vodafone nin akıllı taktiğini ve aboneyi bekleyen beklenmeyen faturaları yakında anlatacağım.Bakın buna rağmen ben cepaile paketini,ayda 50 tl verebilen,ve kızıyla oğluyla,eşiyle çok konuşanlara öneriyorum.Hem eşinin çocuklarının konuşma harcamalarını kontrol altına almış oluyor aile reisi.Böyle bir kurnazlığı da var vodafone nin,sırf bu yüzden abone çekecektir vodafone.

• Bana kalırsa Avea'ya 100 kontör yükleyip te bu avantajlardan yararlanılması Avea'yı bir adım öne çıkartıyor ...
  • Dün,7 şubat pazar günü birçok gazetede GSMobile ESKİ AÇIK tarifesinin reklamı vardı.SABAH gazetesinin spor sayfalarında GSMobile Eski Açık tarifesine başka operatörden gelenler için aylık tüm vergiler dahil ücretin 49 T%L olduğu,yazılı reklamı okudum.
    Avea+GSMobile yönüne :5000 (beşbin) dakika ücretsiz konuşma
    EV-İŞ yönüne : 1000 (bin) dakika ücretsiz konuşma
    Turkcell-Vodafone Yönüne: 750 dakika ücretsiz konuşma

Ayrıca ek ücretlerle SMS paketleri kampanyası...
    Ayrıca supriz kampanya ve hediyeler.
    Ayrıca 31 mayısa kadar ücretsiz Galatasaray Haber Paketi... (Haber yaz 1905 e gönder.)

۞ Avea Yönüne:5000 dk + Ev-İş:1000 dk + Diğer Operatör:750 dk = 6750 Dakika => 49 TL

۞ Avea Yönüne:5000 dk + Ev-İş:1000 dk + Diğer Operatör:750 dk = 6750 Dakika => 49 TL

• GALATASARAY taraftarları için GSMobile ve GS BONUS hakkında detaylı soru cevap içerikli

GSMobile TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK BAŞLIK isimli başlığa ilginizive desteğinizi bekleriz.

GSMobile 120 bin aboneyi geçmiş,hedef 400 bin olarak belirlenmiştir.
    Güçlü Galatasaray güçlü Türkiye demektir,takımımıza destek olarak hem ülkemize de destek olmuş oluyoruz.

Siz de bilirsiniz ki Galatasaray dünya üzerinde ülkemizin tanıtımını en iyi en etkili yapan bir kavramdır.

Ülkemizin tanıtımı daha iyi bir şekilde şimdiye kadar yapılamamıştır.

Fenerbahçeli Ali Şen'in de itiraf edip anlattığı gibi,dünya üzerinde Afrika'da,Asyada en uzak yerlerde bile Türkiye ve istanbul kelimeleri söylendiğinde insanlar türkçe bilmedikleri halde Galatasaray! Galatasaray! kelimelerini refleks olarak söylemektedirler.

Bahsettiğim başlıkla ilgili linkimizi açıp,sürekli takip edip,yazılar yazıp,sorulara cevaplarını iyi biliyorsanız cevaplar verip,sorularınızı sorup destek olabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_37560874/tm.htm ilgili linkimiz,Lütfen girip katılınız.

• GSMobile Eski Açık tarifesi kullanıyorum,faturam ayrıntılı geldi.Bu arada ayrıntılı fatura için 0,70 kuruş değil,0,49 kuruş almışlar,yani daha az.

51 TL gelmiş faturam,çünkü 905 i aramıştım yanlışlıkla bir kaç kez.Sonra uyandım,0555 4440905 i arayarak konuştum.Ücret yansımamış.Çok sık 444 lü numara ararım,bankalar ve saire,önlerine 0212 koymuştum,hiç ücret yansımamış bu arada,merak edenlere bildireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

GSMobile Eski Açık tarifesi kullanıyorum,faturam ayrıntılı geldi.Bu arada ayrıntılı fatura için 0,70 kuruş değil,0,49 kuruş almışlar,yani daha az.

51 TL gelmiş faturam,çünkü 905 i aramıştım yanlışlıkla bir kaç kez.Sonra uyandım,0555 4440905 i arayarak konuştum.Ücret yansımamış.Çok sık 444 lü numara ararım,bankalar ve saire,önlerine 0212 koymuştum,hiç ücret yansımamış bu arada,merak edenlere bildireyim.

Bu 444 olayını ben çok merak ediyordum, hatta Uğurcell'de ücret yansımadığına dair bayi duyurumuzda bilgi gördüğümü geçenlerde paylaşmıştım. Yarın sabah vodafonluyum, sonra geri geçeceğim; bu süreçte karar vermeye çalışıyorum taraftar hattı mı uğurcell mi alayım sms/data erişimi bedavaya koparabilir miyim diye acaba.

Konferans görüşmeye dair bu tarz tarifelerde Avea sözleşme/taahüt formların ayrıca ücretlendirilir diye madde eklemiş; taraftar hatlarını da inceleyeceğim yarın; çok konferans görüşme yapıyorum bu aralar ve aslında 5000dk anca öyle yetecek bana. Umarım bu konuda da bir aksilik çıkmaz, aksi halde feci memnun bir müşteri kazanmış olacaklar. 50 lira süper rakam sonuçta..

Şimdi vodafone'a da 100 kontör yüklesem mi diye düşünüyorum sonuçta bir hafta sürecek geri taşınmak; 100 kontörümle 250dk hediye gelir ve 3000 sms i de yaptım mı bir hafta rahat götürür beni. Umarım 2008 ortalarındaki kapsama sorunu bizim ev için devam etmiyordur..

• Emin Vodafonea geçince orada kalma

Bilirsin bi ısırık yeter
  • quote:

Emin Vodafonea geçince orada kalma

Bilirsin bi ısırık yeter

müşteri hizmetleri ile konuştum az önce, 3G'yi açtırınca 100MB internet de bedavaymış, 1 hafta feci rahat olacak ahah; sonra özüme geri dönücem :) adam güzelce anlattı ulan dedim bir hafta için süper şeyler bunlar. toplam 331dk heryöne, 3000sms, 100mb internet; 20 lira masrafla; süpermiş.
  • quote:

GSMobile, Avea MobilÖğrenci ve Genç Tarife�lileri 10 dakikası 1 kontöre ararken

Volkan bey, cep özgür tarifesinde süre sınırı var maalesef, adil kullanım 59 dakika 59 saniye. Sürekli 60 dakikanın üzerinde konuşursan, Vodafone tarifeni başka bir tarifeye taşıma hakkına sahipmiş.

Bilginize.
  • Mobil Operatörler bölümünde sürekli aktif olarak yazan,iddialı biçimde bazı operatmrleri yada bazı tarifeleri savunan arkadaşlarımla ortak çalışma ve araştırma yapalım derim.Kendine ve bilgisine,analiz gücüne güvenen arkadaşlarla bir süre belirleyelim,o süreye kadar bilgilerimizi bir kez daha gözden geçirelim,operatör ve tarifeleriyle alakalı çok iyi bir araştırma yapalım,ve burda tartışalım,düşüncelerimizi yazalım.Başkaları da izlesin yararlansın

Çünkü,görüyorumki bazı arkadaşlar başka operatör ve tarifeleri hakkında bilgi sahibi olmadan,sadece kendi tarifelerini savunuyorlar.Biz daha avantajlı tarifelerden ve diğer tarifelerin tuzaklarından,tüketici için dikkat edilmesi gereken durumlarından bahsediyoruz.
    Ben kendi operatör ve tarifemi tavsiye ederken,diğer operatörlerin tüm tarifelerini tüm detayları ile bilerek tavsiye ediyorum.

Güncel bilgiye sahip olmadığım zaman,son kez iyice araştırma yapamadıysam burda herhangi bir tarifeyi olumsuz olarak da eleştirmiyorum

Daha önce,CepÖzgür,Genç Tarife,Cep 1,Cep Limitsiz,Yeni Cep Öğrenci,Kampuscell ve benzeri tarifelere karşı arkadaşları uyarmış,bazı bilgileri sunmuştum.Bu tarifelerden daha avantajlı tarifeleri anlatmıştım.Tabiki insanlar farklı düşünüp farklı yaşayabilir.

Ben bir operatörün savunuculuğundan daha çok,arkadaşlara maddi kazanç olarak yardımcı olma gayretindeyim.Bir tarife en avantajlısıysa,hangi operatörde olursa olsun,onu anlatır tavsiye edebilirim.

Haftalık,aylık ve 250 kontör (51 TL ) yükleme koşullu tarifelere nedense hep olumsuz bakıyorum.100 kontör yükleme ile 250 kontör yüklemenin avantajlarına hatta daha iyi avantajlara sahip olmak varken neden reklamlara ve tosuncuklu muhabbetlere kanıp neden 30 tl daha fazla vereyim.
    Üstelik,şu hat çekmiyor mubbbetleri asılsız iken.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Volkan bey, cep özgür tarifesinde süre sınırı var maalesef, adil kullanım 59 dakika 59 saniye. Sürekli 60 dakikanın üzerinde konuşursan, Vodafone tarifeni başka bir tarifeye taşıma hakkına sahipmiş.

Bilginize.

Bişey olmaz bence. Vodafone bu konuda sıkıntı yaratack bir operatör değil. Onu iş olsun diye söylüyor bence..

----

Ayrıca bugün Kartalcellden arandım. Tam 25 dk isteklerimi aldılar.

Sormadıkları soru kalmadı.Yuh dedim artık.

Ne istersiniz
    Çekim kalitemiz
    Sms paketlerimiz
    3G kullanımız

Size SES,3G İLE MOBİL İNTERNET VE ADSL İÇİN SINIRSIZ BİR PAKET HAZIRLASAK NE VERİRSİNİZ ..

Bununla ilgili soru ve görüşler..

Diğer operatörü neden tercih ediyormuşum
    Vodafonedan ne verirse vazgeçermişim

Neden numaraımı taşımışım

Fiyat mı Kalitemi

neler neler ya :D

Dedim kaç saat sürecek bu..

Baktım 25 dk..

Taraftar hatları ilerde büyüyecek anlaşılan..

• quote:

quote:

quote:

Bilginize.

Bişey olmaz bence. Vodafone bu konuda sıkıntı yaratack bir operatör değil. Onu iş olsun diye söylüyor bence..

----

Ayrıca bugün Kartalcellden arandım. Tam 25 dk isteklerimi aldılar.

Sormadıkları soru kalmadı.Yuh dedim artık.

Ne istersiniz
    Çekim kalitemiz
    Sms paketlerimiz
    3G kullanımız

Size SES,3G İLE MOBİL İNTERNET VE ADSL İÇİN SINIRSIZ BİR PAKET HAZIRLASAK NE VERİRSİNİZ ..

Bununla ilgili soru ve görüşler..

Diğer operatörü neden tercih ediyormuşum
    Vodafonedan ne verirse vazgeçermişim

Neden numaraımı taşımışım

Fiyat mı Kalitemi

neler neler ya :D

Dedim kaç saat sürecek bu..

Baktım 25 dk..

Taraftar hatları ilerde büyüyecek anlaşılan..

Bana kalırsa iş olsun diye söylemiyorlardır, zira bayiye sordum, verdikleri yanıt buydu...

GS mobile'ın 6750 dakikalık tarifesi çok ilgimi çekiyor, şu an en avantajlılardan biri o.. AVEA ile sorun yaşamayan bir insan olaraktan, diğer hattımla acaba geçsem mi diye düşünüyorum...

• Şu taraftar hattı olayına ben de geçiyorum haftasonuna doğru, ayrıca son bir haftada günde en az 5-10 civarı faturalı SADECE GSMobile Eski Açık tarifesi veriyoruz müşterilere, 49 TL olanından, feci tutuluyor. Müşteri 500dk heryöne 39 TL diye geliyor buna ikna ediyorum e çok daha iyi sonuçta :)
  • SABİT HAT yönü aramaları TT GÜCÜ ile neden ARTTIRILIP veya SINIRSIZLAŞTIRILAMIYOR..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

SABİT HAT yönü aramaları TT GÜCÜ ile neden ARTTIRILIP veya SINIRSIZLAŞTIRILAMIYOR..?

Vodafone 55 liralık tarifede sınırsız
  • quote:

quote:

SABİT HAT yönü aramaları TT GÜCÜ ile neden ARTTIRILIP veya SINIRSIZLAŞTIRILAMIYOR..?

Anlıyorum ve hatta CEP LİMİTSİZ 750 = EFSANE TARİFE 'deyim ama AVEA'danda bekliyorum..
  • GSMobile Eski Açık tarifesinin,şu an piyasadaki 49 TL yada 45 TL - 60 TL hatta 67 TL sabit ücretli tarifeler arasında en iyi tarife olduğunu daha

önce yazılarımda ayrıntılı sebep sonuçlarla anlatmıştım.GSMobile Eski Açık kullanarak kulübümüze deste vermenin yanında kendinize de faydalı olmuş

oluyorsunuz.Tabi bu tarife ayda 49 TL verebilecekler ve çok konuşanlar için avantajlı.Ayda 30 TL verebilecek ve en fazla 1000 dakika konuşacak kişiler

için daha ucuz ama daha az konuşma imkanı veren tarifeler mevcut.Çok konuşanlar ve 49 TL verebilenler için kaçırılmayacak bir tarifedir Eski Açık .

Bunun yanında GSMobile Eski Açık Tarifesinin ne kadar ucuz ve avantajlı olduğunu bir örnekle daha size kanıtlayayım.

GSMobile ile bütün yönlerle (Diğer operatörler + Ev-İş) dakikası 18,18 kuruş ücretle konuşursunuz.Yani 0,18 Kuruş.

Turkcell Kamu Heryöne750 Tarifesinde bu ücret 45,00 kuruş,yani 0,45 kuruş.Karşışaştırın (45,00-18,18) Farkı görünüz.

Turkcell Kamu Heryöne1500 Tarifesinde bu ücret dakikası 64 kuruş,yani 0,64 kuruş.(64,00-18,18)

Turkcell Bizbize Tarifesinde: 1 Dakika konuşma ücreti 64 Kuruş yani 0,64 kuruşken GSMobile Eski Açıkta 18,18 yani 0,18 kuruş...

Turkcell Herkesle Tarifesinde: 1 dakikalık konuşma 56,00 (0,56)kuruş,GSMobile Eski Açık Tarifesinde 18,18 kuruş.

Turkcell Super Paket Tarifesinde: 1 dakikalık konuşma 64,00 (0,64) kuruş,GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş

Vodafone Kamu Tarifelerinde: 1 dakikalık konuşma 30,00 kuruş (0,30 kuruş) GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş.

Vodafone Cep Limitsiz Tarifelerinde: 1 dakikalık konuşma 25,00 kuruş,GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş...

Avea Heryöne Kamu Ekstra Tarifesinde 1 dakikalık konuşma 23,00 kuruş,GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş.

Avea Heryöne Kamu Tarifesinde 1 dakikalık konuşma 23,03 kuruş,GSMobile Eski Açık Tarifesinde 18,18 kuruş.

Avea Heryöne Paket Tarifelerinde 1 dakikalık konuşma 23,00 kuruşken GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş

Yukardaki ücretler paket aşım halindeki dakika başı konuşma ücretleridir,hangi operatör hangi tarife daha ucuz,hangi operatör kazık olduğu konusunda size bilgi verecektir.Hani Operatmr daha pahalı yukardaki bilgilerden anlayabilirsiniz.

Kanıt internet arkadaşlar.Operatörlerin sayfalarına girip,tarifeleri hakkında,ücretleri hakkında kendiniz bizzat görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 16 Şubat 2010; 19:11:48 >

• Kesinlikle, 250 kontör parasına bu kadar çok konuşturan başka bir tarife yok bence.

quote:

Orijinalden alıntı: GSMobiLe

GSMobile Eski Açık tarifesinin,şu an piyasadaki 49 TL yada 45 TL - 60 TL hatta 67 TL sabit ücretli tarifeler arasında en iyi tarife olduğunu daha

önce yazılarımda ayrıntılı sebep sonuçlarla anlatmıştım.GSMobile Eski Açık kullanarak kulübümüze deste vermenin yanında kendinize de faydalı olmuş

oluyorsunuz.Tabi bu tarife ayda 49 TL verebilecekler ve çok konuşanlar için avantajlı.Ayda 30 TL verebilecek ve en fazla 1000 dakika konuşacak kişiler

için daha ucuz ama daha az konuşma imkanı veren tarifeler mevcut.Çok konuşanlar ve 49 TL verebilenler için kaçırılmayacak bir tarifedir Eski Açık .

Bunun yanında GSMobile Eski Açık Tarifesinin ne kadar ucuz ve avantajlı olduğunu bir örnekle daha size kanıtlayayım.

GSMobile ile bütün yönlerle (Diğer operatörler + Ev-İş) dakikası 18,18 kuruş ücretle konuşursunuz.Yani 0,18 Kuruş.

Turkcell Kamu Heryöne750 Tarifesinde bu ücret 45,00 kuruş,yani 0,45 kuruş.Karşışaştırın (45,00-18,18) Farkı görünüz.

Turkcell Kamu Heryöne1500 Tarifesinde bu ücret dakikası 64 kuruş,yani 0,64 kuruş.(64,00-18,18)

Turkcell Bizbize Tarifesinde: 1 Dakika konuşma ücreti 64 Kuruş yani 0,64 kuruşken GSMobile Eski Açıkta 18,18 yani 0,18 kuruş...

Turkcell Herkesle Tarifesinde: 1 dakikalık konuşma 56,00 (0,56)kuruş,GSMobile Eski Açık Tarifesinde 18,18 kuruş.

Turkcell Super Paket Tarifesinde: 1 dakikalık konuşma 64,00 (0,64) kuruş,GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş

Vodafone Kamu Tarifelerinde: 1 dakikalık konuşma 30,00 kuruş (0,30 kuruş) GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş.

Vodafone Cep Limitsiz Tarifelerinde: 1 dakikalık konuşma 25,00 kuruş,GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş...

Avea Heryöne Kamu Ekstra Tarifesinde 1 dakikalık konuşma 23,00 kuruş,GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş.

Avea Heryöne Kamu Tarifesinde 1 dakikalık konuşma 23,03 kuruş,GSMobile Eski Açık Tarifesinde 18,18 kuruş.

Avea Heryöne Paket Tarifelerinde 1 dakikalık konuşma 23,00 kuruşken GSMobile Eski Açık tarifesinde 18,18 kuruş

Yukardaki ücretler paket aşım halindeki dakika başı konuşma ücretleridir,hangi operatör hangi tarife daha ucuz,hangi operatör kazık olduğu konusunda size bilgi verecektir.Hani Operatmr daha pahalı yukardaki bilgilerden anlayabilirsiniz.

Kanıt internet arkadaşlar.Operatörlerin sayfalarına girip,tarifeleri hakkında,ücretleri hakkında kendiniz bizzat görebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Anlıyorum ve hatta CEP LİMİTSİZ 750 = EFSANE TARİFE 'deyim ama AVEA'danda bekliyorum..

AVEA nın şu reklamlarından sonra sınırsız tarifeler bekliyorum ben... 3-5 gün daha bekleyelim bakalım

• Şu an piyasadaki en avantajlı tarife Avea Heryöne Kamu Ekstra tarifesidir.Avea bundan daha iyi bir tarife şu an piyasaya çıkaramaz.

Avea reklamlarındaki harbi tarife geliyor reklamı,internet kullananlar için avantajlı olabilir,ama internet kullanmayan,daha çok konuşanlar için çok önemli bir değişiklik gerektirecek tarife olmıyacaktır.reklamdan da anlaşılacağı üzere daha çok internet kullananlar için bir hazırlık söz konusu.

Büyük ihtimal ayda 250 kontör (51 TL) yükleme şartı içeren bir tarifedir,yada benzeri bir ücret içeren tarifedir.Bunu her gariban kaldıramaz.

Şu an piyasada en iyi tarifeler:

Avea Heryöne Kamu Ekstra (Heryöne 1600 + 400 dk=2000 dk )= 29 TL

GSMobile Eski Açık (Heryöne 5000+1000+600+150 dk=6750 dk)= 49 TL

Ha birde diğer operatör hatlarını az arayan (en fazla 400 dk) ama ev-işi çok arayanlar için 6 TL fazla vererek Vodafone ceplimitsiz55 tarifesini de ekleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 17 Şubat 2010; 0:10:03 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.