Şimdi Ara

Avea'ya ulaşabileceğim bir mail adresi lazım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
22.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea'ya ulaşabileceğim ama bana da cevap verilebilecek yani attığım mail okunabilecek bir mail adresi lazım
    3 haftadır bir sürü mail yolladım birine cevap gelmedi
    müşteri hizmetlerini aradım mail adresi verdiler ona da cevap yok
    bu nasıl hizmettir?

• aveada hizmet hak getire..
  • Bu başlığı daha öncede görmüştüm sanki. Arkadaşım AVEA ya atacağın mailler, sana otomatik mail olarak geri döner. Yani kimse seni kaale alıp cevap vermez. En sağlamı 500 ü aramak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu başlığı daha öncede görmüştüm sanki. Arkadaşım AVEA ya atacağın mailler, sana otomatik mail olarak geri döner. Yani kimse seni kaale alıp cevap vermez. En sağlamı 500 ü aramak.

cevap vermek zorundalar
    çünkü bana aveadan gelen bir maile cevaben yazdım
    bana mail geldi cevabınızı şu mail adresine atın diyordu attım ben de
    ama cvp yok başka

500ü arayıp ağzıma geleni söylemek var yaa neyse
  • aktivasyon-info@avea.com.tr
    Bu Adres aktivasyonlarınızla ilgili e-mail gönderebileceğiniz adres.
    yanlız ana bayi olmadığınız ve kaşeniz olmaması nedeniyle e-maillerinizin bu birim tarafından dikkate alınabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saydamtelekom

aktivasyon-info@avea.com.tr
    Bu Adres aktivasyonlarınızla ilgili e-mail gönderebileceğiniz adres.
    yanlız ana bayi olmadığınız ve kaşeniz olmaması nedeniyle e-maillerinizin bu birim tarafından dikkate alınabileceğini sanmıyorum.

sanırım bakmazlar
    ben yine de 500den hallettim
  • zırvasını çıkarttılar iyice.Hizmet sıfıra düştü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayet siteleri vasıtasıyla da muhatap bulmayı deneyebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

Şikayet siteleri vasıtasıyla da muhatap bulmayı deneyebilirsiniz...

sevimlican kardeşim hiçbir işe yaramıyor inan düne kadar Avea kullandım bende bir Turkcell bir de Telsim kontörlü hattım vardı. Avea Müşteri Hizmetleri sıfır gerçekten.Hat kapatmayı bile Fax yolu ile yapabiliyorsun böyle saçmalık mı olur. Öyle olunca Telsim'i Faturalıya çevirdim oldu bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhaN82 -- 31 Ocak 2007; 18:58:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrhaN82

quote:

Şikayet siteleri vasıtasıyla da muhatap bulmayı deneyebilirsiniz...

sevimlican kardeşim hiçbir işe yaramıyor inan düne kadar Avea kullandım bende bir Turkcell bir de Telsim kontörlü hattım vardı. Avea Müşteri Hizmetleri sıfır gerçekten.Hat kapatmayı bile Fax yolu ile yapabiliyorsun böyle saçmalık mı olur. Öyle olunca Telsim'i Faturalıya çevirdim oldu bitti.

bu gidişle benim de öyle olacak
  • Avea ya ulaşmak mı şaka yapıyor olmasın Bu güne kadar aveaya kaç kişi ulaşmış ki ulaşasın. Dikkat et ulaşırsan dalga bile geçebilirler. Telefonum çekmiyor dersin üksek bir yere çık derler avea bu yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Avea ya ulaşmak mı şaka yapıyor olmasın Bu güne kadar aveaya kaç kişi ulaşmış ki ulaşasın. Dikkat et ulaşırsan dalga bile geçebilirler. Telefonum çekmiyor dersin üksek bir yere çık derler avea bu yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 1 Şubat 2007; 21:59:29 >

• Ulaşamadınız mı hala?
  • quote:

Ulaşamadınız mı hala?

Sadece müşteri hizmetlerinden ulaşıyorum. Ordan da kesin cevap vermiyorlar. Konu inceleniyor diyorlar
    Neden aradığım ise şurada yazıyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_11946430/tm.htm
  • İncelesinler...
  • quote:

İncelesinler...

Halen incelemekteler bakalım. . .
  • Kartalcell hattım çekmediği için 903nolu müşteri hizmetlerine yine şikayette bulundum ve 7ay önce aradığımda baz sitasyonu kuracağınızı söylemiştiniz ama yapmadınız dedim dedim dedim dedim. Şimdi ise Kartalcell'e , BEŞİKTAŞA, ve AVEA'ya mail atayım diyorum. Ardından da Şikayetvara yazacağım

ama BEŞİKTAŞ VE AVEA için atabileceğim bir mail adresi varmıdır? Çünkü AVEAnın sitesindeki formda 1000karakterlik yer var ve yetmiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

Kartalcell hattım çekmediği için 903nolu müşteri hizmetlerine yine şikayette bulundum ve 7ay önce aradığımda baz sitasyonu kuracağınızı söylemiştiniz ama yapmadınız dedim dedim dedim dedim. Şimdi ise Kartalcell'e , BEŞİKTAŞA, ve AVEA'ya mail atayım diyorum. Ardından da Şikayetvara yazacağım

ama BEŞİKTAŞ VE AVEA için atabileceğim bir mail adresi varmıdır? Çünkü AVEAnın sitesindeki formda 1000karakterlik yer var ve yetmiyor maalesef

BEŞİKTAŞ VE AVEA için atabileceğim bir mail adresi varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

Kartalcell hattım çekmediği için 903nolu müşteri hizmetlerine yine şikayette bulundum ve 7ay önce aradığımda baz sitasyonu kuracağınızı söylemiştiniz ama yapmadınız dedim dedim dedim dedim. Şimdi ise Kartalcell'e , BEŞİKTAŞA, ve AVEA'ya mail atayım diyorum. Ardından da Şikayetvara yazacağım

BEŞİKTAŞ VE AVEA için atabileceğim bir mail adresi varmıdır?

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bizeulasin/index.shtml
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/hakkinda/hakkinda_iletisim.shtml

beşiktaş a ne yazacaksın merak ediyorum. avea nın altyapısı kötü, kartalcell i turkcell e taşıyın mı diyeceksin?
    http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?xl=yazi&h_no=3044

verdiğin linklerde AVEA 1000karakter sınırı koymuş ve o açıdan gönderemiyorum, ama mail adresi olsa direk yollarım.

Beşiktaşa ise TURKCELL'e taşısın diye değil, baskı yapıp AVEA ile görüşsün diye mail atcam

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?xl=yazi&h_no=3044 bu adresteki şuna mail attım bilgi@besiktasjk.com.tr ama yararlı olur mu bilmiyorum.

İyice canıma tak etti valla şikayetvara da yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

baz istasyonu yerleşim süreci hızlanacaksa, BTK ya

iletişim özgürlüğüm kısıtlanıyor, diyorsan konuyu anayasa mahkemesine ve avrupa insan hakları mahkemesine de taşıyabilirsin tabi..

sanırım BTKya internetten ulaşabilirim dimi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.