Şimdi Ara

Avea'ya ulaşabileceğim bir mail adresi lazım??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
22.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avea'ya aynı e-mail'i iki kere yolladım, her ikisi için de farklı cevaplar yolladılar
    Cevap derken yanlış anlaşılmasın, önceden hazırlanmış metinler yolladılar, hazır metin yolladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow -- 24 Ağustos 2010; 15:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

Avea'ya aynı e-mail'i iki kere yolladım, her ikisi için de farklı cevaplar yolladılar
    Cevap derken yanlış anlaşılmasın, önceden hazırlanmış metinler yolladılar, hazır metin yolladılar

AVEAnın e-mail adresi var mı sende hocam? Allah aşkına birisi e-mail adresini versin, AVEA'nın ve BJK'nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

baz istasyonu yerleşim süreci hızlanacaksa, BTK ya

iletişim özgürlüğüm kısıtlanıyor, diyorsan konuyu anayasa mahkemesine ve avrupa insan hakları mahkemesine de taşıyabilirsin tabi..

sanırım BTKya internetten ulaşabilirim dimi?

ulaşabilirsin.. google a BTK yaz arat çıkıyor.

yazdım çıktı ama sonunda link buldum, belki faydası olur diye de koyuyorum ihtiyacı olanlar bu linkten BTK'ya şikayetlerini söylesinler

http://www.tk.gov.tr/Tuketici/tuketici_sikayet/tuketicisikayet.asp

• arkadaşlar aktivasyon ve kapsama sorunları gibi sorunlar için özel ve ücretsiz aranabilen (tüm avea hatlardan) 444 1 555'i arayabilirsiniz. Bazlarla ilgili taleplerinizi de yanlış bilmiyorsam oradan iletebiliyorsunuz. Farklı işlemler yapmıyorlar, bu servis ücretsiz ve sadece kapsama, sim kart sorunları vbg. işlemler için..

Maille felan uğraşmayın boş yere
  • AVEA Benimde 13 liramı yuttu , nereye müracat ettimse geri alamadım en sonunda paramın tahsilatını KUL HAKKI BEYE havale ettim , AVEA dan mutlaka tahsilatını yapacaktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaymaz

AVEA Benimde 13 liramı yuttu , nereye müracat ettimse geri alamadım en sonunda paramın tahsilatını KUL HAKKI BEYE havale ettim , AVEA dan mutlaka tahsilatını yapacaktır .

sikayetvar.com 'a yaz 1 de
  • Sms hakkı otomatik yenileniyor diye hiç bir işlem yapmadan msj atmaya devam etmiştim ve yeniden TL yüklemek zorunda kalmıştım. Aynı gece Avea'ya kendi sitesinden atarlı bir şikayet mesajı attım. 2 hafta boyunca hiç bir dönüş olmadı, o sıralarda arkadaşa durumu anlatırken Avea'ya küfredince bir kaç dakika içinde Avea'dan mesaj geldi. Gelen mesajda da 500'ü aramamı istemişlerdi sağolsunlar.. Müşteri hizmetleri güzel çalışıyor vesselam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaymaz

AVEA Benimde 13 liramı yuttu , nereye müracat ettimse geri alamadım en sonunda paramın tahsilatını KUL HAKKI BEYE havale ettim , AVEA dan mutlaka tahsilatını yapacaktır .

Geçenlerde bendende 8 lira yediler
    internet adreslerinden mail attım aradılar,sözde hattımda inceleme vs yaptılar sonuç: 8 liramı 5nci gün sonunda hattıma geri yüklediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 4 Ekim 2011; 12:29:55 >
  • arkadaşlar vereceğim siteden size en uygun kampanyayı seçebilirsin hepsi gerçekhttp://www.aveakampanyalari.com istiyosanız bakın ?
  • arkadaşlar vereceğim siteden size en uygun tarifeyi seçebilirsin hepsi gerçek mesala aylık telefona 30 tl bütcem var diyosan 30 tl lik tarifeyi kullanabilirsin http://www.aveakampanyalari.com istiyosanız bakın ?
  • Yıl 2013 halâ avea'nın bir mail adresi yok. Bu adamlar ne yazık ki teknolojiden bihaber. Yazık... kendilerine bir mail adresi bile alamamışlar.
  • 12 TLMİ GASP ETTİLER BİDE DIYOLARKİ PAKET İPTALİ YOK PARA İADESİ YOK 9 YILLIK AVEALIYIM EĞER İADE OLMASSA HATTIMI TÜRKCELE TAŞIYACAM. AVEADAN BOŞA KAZAIK YEMEKTENSE TUEKCELDEN YERİZ ŞİKAYET VARA YAZDIM

bugun 30 tllik süper 3 lü paket yükledim. ardından 25 tl daha kontör yüklediğimde önceden kullandığım 3000 sms 300 mb internet paketini 30 liralık paket almama rağmen 12 lira hattımdan kontör gasp ederek paket tanımadılar müşteri hizmetlerini aradım paket para iadesi olamaktadır dediler resmen 12 liramı yediler iptal yazıp her ay 3900 göndermek zorunda değilim ki gönderdim ama yanlış göndermişssiniz dediler bu benim sorunum değil. paket alan birine 2. kez paket yükleyemezssiniz. param iade olmassa 9 yıllık avea aboneliğimi sonlandırıcağım. iyi çalışmalar

• Arkadaşlar merhaba amacım konuyu hortlatmak değil fakat o zamandan bu zamana anlaşılan hiç bir şey değişmemiş aralıktan beri aveaya mailim ulaşmıyor şubat ayına girdik 2 ay oldu ben halen bununla uğraşıyorum. Belki 30 40 tane mail attım müşteri hizmetleri gelmemiş diyor farklı farklı adreslere de attım yine iletilmiyor. Ve sebebini kendileride bilmiyor bilgileri çok yetersiz. Ama olayı sonunda çözdük. Yazdığınız mailin konu başlığı kısmına numaramızı yazmamız gerekiyormuş meğer. Onlar aratırken numaranızı yazarak gelen mailler içinde arama yapıyormuşlar. Olay bu şekilde bilmeyen arkadaşlara püf noktasını söyleyimde benim gibi delirmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escada35 -- 31 Ocak 2018; 10:8:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.