aaa hakkat iyi hatırlattınız müşteri hizmetlerinden mesaj gelmişti şikayetiniz değerlendirilmiştir lütfen 500ü arayınız diye bi arayayım bakayım nedir son durum?
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
aaa hakkat iyi hatırlattınız müşteri hizmetlerinden mesaj gelmişti şikayetiniz değerlendirilmiştir lütfen 500ü arayınız diye bi arayayım bakayım nedir son durum?
yyaaaaaa bu avea müşteri hizmetleri var yaaa ya geçen gün telefon ettim müşteri hizmetlerine dedim böyle böyle yarışmada usülsüzlük oldu.resim sahipleri kendi resimlerine binlerce oy attı ve kazandılar diye zaten koskoca bi mail yazdım baya uzun.onu yollamıştım müşteri memnuniyeti mailine dedim orda daha detaylı var okuyabilirsiniz diye tamam dediler biz size döneceğiz 20 dakika sonra bir bayan aradı şikayetinizi dinleyebilirmiyim diye derdimi ona da anlattım usülsüzlük yapan üyelerden bir kaçının ismini verdim ve dedim ki bakın hanımefendi.bunu ispatlayabilmek için bizzat ben de yaptım.yarışma bitmeden bir kaç gün önce bir gece yaklaşık 50 tane hesap açtım ve kendi resmime 10 puan verdim.benim resmimden de bakabilirsiniz.bu verdiğim diğer resimlerden de bakabilirsiniz.kesinlikle bu yarışmada usülsüzlük var.inceleyiniz dedim bayan tamam dedi inceleyeceğiz döneceğiz bugün mesaj geldi müşteri hizmetlerini arayınız diye.aradım dedim şikayetim vardı.incelemişsiniz galiba sonuç nedir diye oraya yazmışlar usülsüzlük yoktur diye.kadın da bana böyle dedi.herhangi bir usülsüzlük yoktur diyor dedim daha yetkili biri var mı onunla görüşmek istiyorum.yok diyor ben yardımcı olacağım.e diyorum yarışmada sahtekarlık var.ispatlamak için ben de yaptım inceleyiniz diye.usülsüzlük yoktur diyor.isterseniz yeniden incelemeye açabilirim dedi.açın dedim bunu iyi inceleyin. tamam size döneceğiz dedi. dönsünler bakalım bu sefer de bir şey bulamazlarsa yuh diyeceğim artık
ya diyorum ispatlamak için ben yaptım ben benim resmime bakın.50 tane aynı IP den oy var.yok diyorlar ya. ki kazanan resimlerin en az 500-750 arası sahte oyu var buna adım gibi eminim ama bu işin peşini bırakmayacağım o telefon bana yar olmadı başkasına da olmayacak
Hocam olur inşallah da olmazsa da canın sağolsun Elbet bir gün herkes hak ettiğini alır.
PHI bastır kardeşim arkandayız biz olmadı bozkırı toplar gelirim ben
o telefon PHI a aittir uleeen
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkır
PHI bastır kardeşim arkandayız biz olmadı bozkırı toplar gelirim ben
o telefon PHI a aittir uleeen
Ben de madem Akşehir'i toplayıp geleyim. En az 3 otobüs lazım olur herhalde. Nerde yaparız kavgayı
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
Hocam olur inşallah da olmazsa da canın sağolsun Elbet bir gün herkes hak ettiğini alır.
yok hacı üzüldüğümden değil sahtekarlık oluyor haksızlık oluyor sonra bana yoktur öyle birşey diyorlar sinir oluyorum ya ama bırakmayacağım peşini
Musteri-memnuniyeti@avea.com.tr
buraya şikayet maillerinizi bekliyorum okuyorlar buraya giden maillleri. şöyle usturuplu bir dille biraz resmi bi mesaj olsun. haydi Dh
bozgır
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
Yaw PHI takdir ettim seni. Ben ölsem uğraşmam böyle birşeyle.
haksızlık varsa uğraşırım respiro. ya kadına diyorum ispatlayabilmek için bunu ben yaptım benim resmime bakın diyorum. yoktur usülsüzlük diyor ya.var mı böyle saçma sapan bir şey ya. şimdi şöyle düşünüyorum muhtemelen sitede gönderilen oyların IPleri görünmüyor-kesin böyle- böyle olunca da bakamıyorlar IPlere. zaten sitede bi kaç tane açık buldum. hele bi arasınlar onları da söyleyeceğim
[Deleted by Admins]
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Yaw PHI takdir ettim seni. Ben ölsem uğraşmam böyle birşeyle.
haksızlık varsa uğraşırım respiro. ya kadına diyorum ispatlayabilmek için bunu ben yaptım benim resmime bakın diyorum. yoktur usülsüzlük diyor ya.var mı böyle saçma sapan bir şey ya. şimdi şöyle düşünüyorum muhtemelen sitede gönderilen oyların IPleri görünmüyor-kesin böyle- böyle olunca da bakamıyorlar IPlere. zaten sitede bi kaç tane açık buldum. hele bi arasınlar onları da söyleyeceğim
Ben sizin bir müşterinizim ve eğer bir kalite sisteminiz varsa o doğrultuda şikayetimin değerlendirilmesini istiyorum de. Eğer değerlendirdik sonuç da bu derlerse o zaman bana değerlendirme verilerinizi gönderin zira bu şekilde yaptığınız bildirim güvenilirlik açısından beni tatmin etmiyor de.
Arayacaklar bakalım 48 saat içinde. Hele bi arasınlar baya bir şey söyleyeceğim zaten
PHI takdir ediyorum seni.
Yürü Arkandayız
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
PHI takdir ediyorum seni.
ben de taktir ediyorum hakkını arıyan bi türk vatandaşı görünec artık gözlerim yaşarıyor ne kadar pasif kalmış bi toplumuz çevremde hakkını aramayan o kadar çok kişi war ki onların yerine bile ben arıyorum haklarını haksızlık gördüm mü dayanamıyorum