Şimdi Ara

Avea Mobil İmza kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmadığım bir Turkcell hattım var, mobil imza tanımlı. Nadiren kullanıyorum.

Avea'da mobil imza son hatırladığım kadarıyla sorunluydu. Şu an durum ne acaba? Kullanan, bilen var mı?

Vodafone'da hala yok. Keşke olsa ama malesef :) Avea'da sorunsuz bir şekilde işliyorsa Avea'ya taşıyayım o hattı.

Kurtarın beni şu Turkcell'den :)

• Güncel :)
  • vodafone uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

vodafone uyuyor

Malesef... Avea'da durum ne acaba?

Kullanan yok sanırım :)
  • Ben kullanıyorum. Oldukça stabil, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 1,5 yıldır kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Ben kullanıyorum. Oldukça stabil, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 1,5 yıldır kullanıyorum.

Hmm, gayet iyi o halde. Hafta içi taşıyacağım sanırım Avea'ya...
  • Sadece Turkcell'in mobil imzasını kabul eden bazı bankalar var. Finansbank internet şubesi gibi... Bunun gibi bazı yerler dışında oldukça sorunsuz bir şekilde Avea'nın mobil imzasını kullanıyorum. Aylık ücreti her şey dahil 4,85TL. ve sadece faturalı hat için mobil servisi sağlıyorlar.

Birde mobil imzanın ne olduğunu Avea'ya anlatmakta zorlanabilirsiniz. Bu konuda hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 Ocakta başvurdum. Ankara'da sim kart değişikliği yapacak bayii bulamadım. En sonunda Sincan'da bir bayi bulup kartımı değiştirdim. 17 Aralıkta Avea Müşteri hizmetlerinden arayan görevli ile şifreyi oluşturdum. Ama servis hala kullanıma açılmadı. Sanıyorum Avea ile Turksat arasında bir sıkıntı varmış. Tek mağdur ben değilmişim. İnternette kasım ayından bu yana bekleyenlerin olduğunu öğrendim. En iyisi e-imza.

Mobil imza için 50 TL noter 8 Tl sim kart parası verdim. Ayrıca 4 TL mobil imza servisi için (kullanamadığım servis için) faturaya ücret yansıtmışlar.

150 TL verip 2 günde e-imza almak en mantıklısı.
  • mobil imzada turkcell kullanın. aylık 5 lira masrafı var. (yıllık 60 lira eder)

bu noterler oturduğu yerden para basıyor. geçen imza beyannamesi çıkardım, 1 kağıt 3 imza: 30 lira
  • Turkcell sorunsuz kullanılıyormu?

sikayet turkcell mobil imza diye aratınca onunla ilgilide epey sorun buldum. Şikayetler avea ile aşağı yukarı aynı.

Zannediyorum turkcell ve avea nın mobil imza altyapısını Turktrust veriyor. Onlarda 250 Tl almak varken 3-5 kuruşa bu işi yapmak istemiyorlar diye düşünüyorum. Yani asıl sorun operatorlerde değil galiba.
  • En sonunda mobil imzadan vazgeçtim. gidip e-imza aldım. parayı ödedikten 1 gün sonra aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntas78

Turkcell sorunsuz kullanılıyormu?

sikayet turkcell mobil imza diye aratınca onunla ilgilide epey sorun buldum. Şikayetler avea ile aşağı yukarı aynı.

Zannediyorum turkcell ve avea nın mobil imza altyapısını Turktrust veriyor. Onlarda 250 Tl almak varken 3-5 kuruşa bu işi yapmak istemiyorlar diye düşünüyorum. Yani asıl sorun operatorlerde değil galiba.

Turkcell'de hiç sıkıntı yaşamadım. Uzun süredir kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.