Arkadaşların dediği gibi tam yerini göstermiyor.Dün netten takip ettim olmadık yerleri gösteriyor.Navigasyon gibi uydudan izleme yapsalar metresine kadar gösterir.Baz istasyonu ile takip yapılacaksa fiyasko olur bunun sonu...
aslında önceden olsa daha ii olabilirdi fakat sinyaller karışıyor bazen benim bulunduğum yerde 5 km ötedeki baz istasyonunun ismi geçiyor... yanlış bilgi de veriliyor olabilir... fakat 3g çıktıktan sonra bunun bir anlamı kalmayacak... tabi bu kampyada takip edilmek istemeyenler de bataryayı çıkarıp şarjım bitti gibi yalanlara başvurabilir
Sokağına kadar buldu beni.
quote:
Orjinalden alıntı: KARA_MAN
Sokağına kadar buldu beni.
ozamn baz istasyonu sizin sokakta
bende reklamını görünce merak ettim diğer avea hattım ve arkadaşımı hattını ekledim.daha bekliyorum onay mesajını.dün akşam ekledim yarına kadar mesaj gelir umarım.ama yapılan eleştiriler çok anlamsız geldi.sonuçta ellerindekini kullanarak değişik hoş bişi yapmışlar.illa nokta atışı yapmak zorunda değil hangi bazdan alıyorsanız orayı gösteriyor o da yeter yani
arkadaşlar ne zamana kadar bedava bilgisi olan var mı? her yerde farklı yazıyor. 15 ocak 15 şubat 28 şubat?
avea kim nerede servisini kullanamiyorum...ailem kismindan 2 kisiyi ve kendimi ekledim..onlara mesaj gitti 2 gun içerisinde onay mesaji gelecek size diye...buraya kadar yaptim..ama kendimi ekledim onay mesaji istemedn onaylandi....konumu bula basiyorum..ole saatlerce konumlandiriliyor diyor..baska hiç bi sey oolmuyor..nerde oldugum bulunmuyor yani..bilen yapan arkadaslardan yardim istiyorum..tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: sevemem1985
avea kim nerede servisini kullanamiyorum...ailem kismindan 2 kisiyi ve kendimi ekledim..onlara mesaj gitti 2 gun içerisinde onay mesaji gelecek size diye...buraya kadar yaptim..ama kendimi ekledim onay mesaji istemedn onaylandi....konumu bula basiyorum..ole saatlerce konumlandiriliyor diyor..baska hiç bi sey oolmuyor..nerde oldugum bulunmuyor yani..bilen yapan arkadaslardan yardim istiyorum..tesekkurler
bazen bulmuyor biraz zaman geçince düzeliyor olmadı silip tekrar ekle kendini
olmadi..sildim tekrar ekledim...asagıdan bolge ekle falan dememize gerek varmi...rastgele mi oluyor..bulup bulamaması biraz sans mi acaba..cunku sildim tekrar ekledim..gene 10 dk oldu hiç bi şey olmadi....bu diger ekledigimiz kişiler içinde mi boyle olacak acaba..bi bilginiz varmi....
çok güzel servismiş doğrusu
servis muhteşem geçenlerde hatasız çalışıyordu ama bugün siteye giriş yapamadım
ben hala site uzerinde konumlandırma yapamadım..peki 2940 a gonderilen mesajlar ucretsizmi..benim hat konturlu degil faturalı o yuzden tam bilmiyorum..sonra faturam sismesin...
fikir güzel ama bir kere bile çalıştığını göremedim 15 gündür..
Çalışıyor bende..
2940 a konumlandırma mesajı atmak ucretlimi acaba....
kendi telefonumu ekledim denemek amacı ile fakat KONUMLANDIRMA BASRISIZ diyor . sizce ne yapmalıyım...
Servisi SIL yapıp 2940 gönderiyorum Geçersiz Anahtar diye msj geliyor servisi başka nasıl iptal edicez bilgisi olan varmı?
arkadaslar bana kimse cevap vermiyo ya..benim hat konturlu degil faturali..2940 a atılan msajlarda sizden kontur dusuyormu acaba..oleyse yuklu fatura gelecekde..konumlandir deyip 100 kere yolladık yahu....birde sitesinde 15 ocaka kadar ucretsiz diyor..ama bana gelen mailde 29 subat yazıyor..hangisi dogru..kesin 29 subata kadar ucretsizmi...cevaplarsanız tesekkur ederim..
28 şubata kadar ücretsizmiş
benm merak ettiğim bu servise bir numara ekleyince eklediğimiz numaraya bir mesaj gidiyor mu?? şu numara sizi takip ediyor diye?? yoksa istedimiz her numarayı ekleyebilio muyuz? eğer öyleyse biraz saçma demektir bence.