avea dan haftalık 5 MB sınırlı internet paketi aldım. ancak ne kadar kullandığımı, kaç MB hakkım kaldığını bilmiyorum. bunu öğrenebileceğim bi yer var mı, ya da öğrenmemin bi yolu ?
quote:
Orjinalden alıntı: udjat
avea dan haftalık 5 MB sınırlı internet paketi aldım. ancak ne kadar kullandığımı, kaç MB hakkım kaldığını bilmiyorum. bunu öğrenebileceğim bi yer var mı, ya da öğrenmemin bi yolu ?
Arama kaydından bakyordum ben. Avea ne kadar kullandığım hakkında bilgi vermiyordu. Ama belki online işlemler kısmında olabilir nette, bakmak lazım... :)
peki size bir şey sormak istiyorum, madem siz de kullanmışsınız :)
5MB 1 hafta boyunca size yetiyo muydu ? ben günde en fazla 15-20 dakka gireceğim. o da travian diye bi oyun var, ona bakıp çıkacağım (belki biliyorsunuzdur diye dedim oyunu :))
quote:
5MB 1 hafta boyunca size yetiyo muydu ? ben günde en fazla 15-20 dakka gireceğim. o da travian diye bi oyun var, ona bakıp çıkacağım (belki biliyorsunuzdur diye dedim oyunu :))
MÜŞTERİ HİZMERLERİ mb görüyor ama söylemiyorlar ben öğrenmiştim 1 kere
quote:
hocam ıyı gunler bende travıanı hep cepten kulllanıyorum hattım turkcell... 100 mb 2 haftada bıtıyor her saat mutlaka kontrol edıyorum koylerımı. sız aveaysanız 5mb yetmez sıze.maden.bına,rapor bakınca vs. tıklayınca yarım saatte bıter o paket yinede tercıh sızın derım... server8 nıck:cebrail köyü
daha detaylı bılgı ıstersenız buralardayım
quote:
Orjinalden alıntı: sweety_boy_43
quote:
hocam ıyı gunler bende travıanı hep cepten kulllanıyorum hattım turkcell... 100 mb 2 haftada bıtıyor her saat mutlaka kontrol edıyorum koylerımı. sız aveaysanız 5mb yetmez sıze.maden.bına,rapor bakınca vs. tıklayınca yarım saatte bıter o paket yinede tercıh sızın derım... server8 nıck:cebrail köyü
daha detaylı bılgı ıstersenız buralardayım
pazar gününden bu yana kullanıyorum henüz 1 mb kullandım. çok girmiyorum çünkü. girip mesaj var mı diye, asker göndermek için, arada bir de madde seviyelerini yükseltiyorum. çok dokunmuyor şimdilik bana, ayarlıyorum bi şekilde mecburen.
ben s10dan: azazel s3: kullanıcı
s3 e s8 den gıden arkadaslarım var... s8 de'de natarlar cıktı artık daha fazla gırıyorum daha fazla kb harcıyor ama degıyor be sevıyorum oyunu...