Arkadaşlar opera mini programıyla cepten internete giricem.Resimleri falan kapatıyorum tabi az kontör gitmesi için. Bunun kaç kilobyte'ı kaç kontördür? Veya daha ucuz paketler var mıdır? Şunu buldum ama pek anlamadığımdan bir sormak istedim. http://www.avea.com.tr/tr/sta/kurumsal/servisler/veriiletisimi/internet_paketleri.shtml?pagemenu=servisler.mobilinternet.internet
5 MB 8 KONTÖR HAFTALIK.. Avea GPRS paketi konusunda geri.. Turkcell 3 ay süreyle 100 MB İ 30 KONTÖRE Vodafone 250 MB i 60 kontöre veriyor..
quote:Orjinalden alıntı: s.volkan 5 MB 8 KONTÖR HAFTALIK.. Avea GPRS paketi konusunda geri.. Turkcell 3 ay süreyle 100 MB İ 30 KONTÖRE Vodafone 250 MB i 60 kontöre veriyor.. O zaman vodafoneyemi geçelim?
quote:Orjinalden alıntı: JusT1Turk quote:Orjinalden alıntı: s.volkan 5 MB 8 KONTÖR HAFTALIK.. Avea GPRS paketi konusunda geri.. Turkcell 3 ay süreyle 100 MB İ 30 KONTÖRE Vodafone 250 MB i 60 kontöre veriyor.. O zaman vodafoneyemi geçelim? bence vodafone'da pahalı 250 mb interneti 30 kontöre verebilmeydi
quote:Orjinalden alıntı: mustafa_(87) quote:Orjinalden alıntı: JusT1Turk quote:Orjinalden alıntı: s.volkan 5 MB 8 KONTÖR HAFTALIK.. Avea GPRS paketi konusunda geri.. Turkcell 3 ay süreyle 100 MB İ 30 KONTÖRE Vodafone 250 MB i 60 kontöre veriyor.. O zaman vodafoneyemi geçelim? bence vodafone'da pahalı 250 mb interneti 30 kontöre verebilmeydi 250 mb olarak pahalı değil.Ama daha az mb lı paketlerde olabilirdi 100 mb 30 kontör şeklinde.avea 25 liraya verirken 250 mb ı voda 10 liraya veriyor.Dengiyle kıyaslarsan kesinlikle ucuz