Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
279.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizde de 3g aktifken ulasilamama sorunu oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Arkadaslar sizde de 3g aktifken ulasilamama sorunu oluyor mu?

Baz istasyonları acayip şekilde kapadılar. Evimde 3G fulldu eskiden şimdi telefon konuşması bile kesilir oldu.
  • Gaziantepteyim ve 3g cok iyi, 2g tırt..

• konya sancakta 3g arada yok oluyor
    hatta 2g ye razı eder hale geliyor
    5 kbs ler falan görüyorum
    3000 pingler gördüm
    96 kbs ye düşünce ne olacak
    düşünmek bile istemiyorum

• vodafone'den bu pakete geçtim. vodafone'de 25 tl idi, Avea 23 tl diye geçtim, inşallah pişman olmayız 2 tl için rezillik çekmeyiz.
    bu arada Avcılar'da kullanan oldumu woops paketi? çekim gücü vs ne durumda acaba?
  • Evin on tarafinda 3g full cekiyor
    Arka tarafinda hic yok. 2g full.

Yer: Gaziantep merkez.

• Arkadaslar kod lazım 200 / 33 ındırım saglıyor n11 sıtesınde kullanmayacak varsa alttakı talımatları uygulayabılır mı ?

Kampanyadan yararlanabilmek için ‘N11’ yazıp 5060’a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

not: 33 kuruş ucreti varmış.

ilgili link.. ---> http://www.n11.com/kampanyalar/avea?icid=200501_b_avea
  • Ne bu herkesteki 3g sorunu.Ayni tarifenin faturalisini kullaniyorum.Evimde net yok hotspot yaparak baglaniyorum.Ankara-Kirsehir-Nevsehir-Aksaray-Sinop-Kastamonu-Corum bu illere gittim.Cogu ilcesinde cekiyor.2-3 tane koyde cekmediler sadece.Oturdugum yer ise Ankara Kecioren Atapark Mahallesi.3g de ve konusmada sknti yok.Cok nadiren 3-5 gunde bir 3g tepki vermiyor.Telefonu kapatip yeniden acilinca duzeliyor.Konusmada hicbir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: erbilkyc

Saroz körfezi Avea 3g hızı yoğunluktan bağlanabilirseniz ping 900 hız 56k bayramdan buyana böyle resmen yoğunluktan ama Avea kılını kımıldatmuyır diğer operatörler gezici istasyonlarını getirip kuruyorlar suan trcelin 3 vodafonun 2 istasyonla aştı bu problemi bu kafayla aveadan Bi cacık olmaz

assos'da bayram tatilinde (kadırga civarı) turkcell internet çalışmadı, ne tablet ne hanımın telefonu ne de vınn. benim avea hattından hotspot açtım.
    bayram sonrası turkcell düzeldi.

her yerde farklı durumlar oluyor.
  • Ben ,hanımın hattını bu tarifeye geçirmiştim.

Taahhüt var mıydı bunda? Bıraksak...

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

vodafone'den bu pakete geçtim. vodafone'de 25 tl idi, Avea 23 tl diye geçtim, inşallah pişman olmayız 2 tl için rezillik çekmeyiz.
    bu arada Avcılar'da kullanan oldumu woops paketi? çekim gücü vs ne durumda acaba?

Bende bu pakedi kullanıyordum ancak artık 25 TL almaya başladı . 23 TL ye kullandığınızdan eminmisiniz ? Yoksa müşteri hizmetlerini aramam gerek.
  • Eylülde aveadan kurtulacam, esparkta son katta restaurantların önünde bağlantı hatası veren çöp bir operatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Ağustos 2014; 6:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

vodafone'den bu pakete geçtim. vodafone'de 25 tl idi, Avea 23 tl diye geçtim, inşallah pişman olmayız 2 tl için rezillik çekmeyiz.

Bende bu pakedi kullanıyordum ancak artık 25 TL almaya başladı . 23 TL ye kullandığınızdan eminmisiniz ? Yoksa müşteri hizmetlerini aramam gerek.

geçtiğim gibi geri döndüm vodafone'ya. çok rezil bir operatör. evin içinde sinyal aniden kesiliyor, istanbulun göbeğinde..
  • Şans işi sanırım, bende 72 Lira ödediğim TTNetten 3 katı daha iyi performans sergiliyor.

Avea

TTNet

• kota bittikten sonra hızı düşürüp devam eden tarife varmı aveada veya diğerlerinde her seferinde gectigimde hattaki paralarda gidiyor bu yüzden astarı yüzünden pahalıya geliyor
  • quote:

merhaba

bende vodofone kullanıyorum da 25 tl'ye aynı paket özelliklerine sahip paketin ismi nedir. (faturasız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

quote:

merhaba

bende vodofone kullanıyorum da 25 tl'ye aynı paket özelliklerine sahip paketin ismi nedir. (faturasız)

merhaba
    esnek tarife
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

quote:

merhaba

merhaba
    esnek tarife

teşekkürler

fakat bu kampanyayı freezone'lu olmayanlar kullanabiliyor freezone'lu olduğum için kullanamıyorum

• Bu pakette kalan faydaları *123# gibi öğrenebilceğimiz kolay bir yöntem var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *124#

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.