Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
279.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    47-19-5
    23 hocam benim bildiğim
    yalnız az çekiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 1 Ağustos 2014; 11:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

47-19-5
    23 hocam benim bildiğim
    yalnız az çekiyor galiba

Cifta hat var bende. Digeri 4 senedir avea. Cekme sorunu neredeyse hic yasamadim. Bulundugum bolgelerde sorunsuz kullandim.
    Vodafoneda olan diger hattimi tasidim bu kampanyaya. Insallah sebeke sorunsuz kullanmaya devam ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: U.

Hemde ne rezil olmak.

Kuşadası'nda 3G'yi geçtim EDGE bile çalışmıyordu bayram tatili süresince, telefon arama yapmıyor, arama almıyordu. Şimdi zar zor 3G çalışıyor. Aradım kayıt bıraktım buraya teste geleceklermiş. Hayat avealılara işkence. Taahhüt dolsun vodafone'a gidiyorum, hatta bozup gidesim bile var da tutuyorum kendimi.

Assos kadırga ya yakın geldik tatil için, bende turkcell kalitesi hurafelerine inanıp, geçen hafta eşimi turkcell e taşıttım, yaz 500 kampanyasına.
    Telefon çekmiyor, ipad deki turkcell vermiyor, sadece balkonun belli bölgelerinde bir süre is görüyor. Artık altyapı mı kalabalık mı bilmiyorum ama tek kelimeyle REZALET.
    Bende ise şirket hattı avea var, burada turkcell e beş başar, iki turkcell hat var onlara hotspot açtım avea dan.
    Buralı arkadaşlarımız bölgede en iyi vodafone olduğunu söylüyor.

• Eşimi eşsiz tarifeye geçirdim 2 gb internetten sonra sinirsiz internet yokmuş 10 lira gecirdi bize.
    bu tarifeye geçtiğim için pisman olmuştum ama dakika az olsada net yavaslasada sinirsiz devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Eşimi eşsiz tarifeye geçirdim 2 gb internetten sonra sinirsiz internet yokmuş 10 lira gecirdi bize.
    bu tarifeye geçtiğim için pisman olmuştum ama dakika az olsada net yavaslasada sinirsiz devam ediyor

bazı bayilerde onu sınırsız sanıyor.
    bir kaçını ben uyandırdım. bak bu sınırsız değil diyorum adam benle iddalaşıyor.
    sayfayı açtırdım okuttum.

sınırsız olanların en iyisi bu 23lük tarife..
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    bu kampanya geçerli mi hocam denedin mi
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/DenemesiBedavaYeni

• Bi denerim. @inexo

• Torium Avm migros marketin onunde ki Ave standinda 500 dk 5000 sms sinirsiz net 23 tl. Adam sinirsiz oldugunu belirtti 25 yas siniri varmis.

• awdasase kullanıcısına yanıt
    her yerde öyle zaten tarife 8 aydır var.
    faturalı seç full 2 gb tarifesi woops ve 12 ay taahhüt ile

• Degerli musterimiz, Denemesi Bedava kampanyamiz sona ermistir. Devam eden kampanyalarimiz icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

@inexo

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Bu sınırsız interneti olan kampanya güzel de bu kampanya için kanka olayını yapmak gerekiyor mu?
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    kanka ya gerek yok hatta faturalı hat alırken istenen faturaya bile gerek yok kredi kartı bilgileri alıyorlar ama. otomatik ödeme formu yapıyorlar.

• inexo kullanıcısına yanıt
    Benim hat faturasız. Yarın bir Avea bayiine gideyim de operatörü değiştireyim bari. Vodafone'da 19 TL'lik tarifedeyim de sim kart hasar gördü biraz, sim kartı değiştirme ücreti de 15 TL. Operatör değiştirme ücretsiz değil mi hâlâ daha?
  • Fiyat kampanyada taahhüt ettiği dk sms internet bazına göre çok iyi ama kullanmak ne mümkün İstanbul'dayken fena değildi.Verdiğin paraya değiyordu ama ne zaman memlekete geldim o zaman lanet ettim.Evin hiçbir yerinde çekmiyor konuşma yapmak için balkona çıkıyorum.Geçen yetti dedim Turkcell'e geçiş için başvurdum 25 liralık kampanya için.Düzgün çeken yerlerde oturanlar için iyi ama seyahat edicekler falan iyi düşünsün Avea'ya güven olmaz.
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    ücretsiz

• inexo kullanıcısına yanıt
    Sağ olun cevap için.
  • Beyler ben pro 600 4gb faturalı tarifesindeyim. Aylık 43-45 TL arası ödüyorum. Üstelik 4gb sınırsız değil.

Bu 23 TL lik pakete geçmem için yapmam gereken adımları yazabilirmisiniz? Tc kimlik nosu olarak kardeşimin nosunu kullanırım.

• deyvidey kullanıcısına yanıt
    galiba Avea dan geçene 27 tl fazla bilgim yok Avea sitesinden bakın şartlar neler ve ilk mesajda nereye mesaj atılacak yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Beyler ben pro 600 4gb faturalı tarifesindeyim. Aylık 43-45 TL arası ödüyorum. Üstelik 4gb sınırsız değil.

Bu 23 TL lik pakete geçmem için yapmam gereken adımları yazabilirmisiniz? Tc kimlik nosu olarak kardeşimin nosunu kullanırım.

şuan kullandıgınız tarife için fatura indirimi almayı denedinizmi müşteri hizmetlerinden?
    yuzde 50 indirim alsanız yine 23 25 tl gibi fatura ödersiniz.
    şu sayfayı bir inceleyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_92176421/f_//tm.htm#92176421

• Avea nın kullandığı 2G ve 3G frekans aralığı çok sınırlı. Kısa mesafeli baz istasyonu kurup sinyalleri tekrarlaması gerekiyor. Bunu yapmak yerine diğer operatörler gibi arası mesafeli baz istasyonu kurup bu fiyata bu hizmet mantığında. Maaliyeti düşük tutmak açısından ortalama kapasitenin üstüne çıkmaz. Örneğin, bir tatil yöresinde ortalama 1000 kişi bağlanıyorsa baz istasyonuna, 1100 yapar ekstra durumlar için. Bayram gibi yoğunluğun arttığı durumlarda 2000 kişinin bağlanmaya çalıştığı baz istasyonu sapıtıyor.

Örnek; 5 gün boyunca Sarımsaklı - Ayvalıkta 3G full çekmesine rağmen, sabah ezanında internet hızı 1mbit zor gördüm. Gün içinde 100kbiti geçmiyordu.

Anlayacağınız normal zaman dışında yoğunluğun artan yerlerde aveadan hayır beklemeyin. Geçen sene İzmir Enternasyonal Fuarında avea sıçmıştı. Telefonlar gram çekmiyordu. O bölgede 1 haftada oluşabilecek yoğunluğu umursamıyorlar.

Anlayacağınız işinize gelirse..

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.