Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drtsubasa

Arkadaşlar ben yandım eller yanmasın diye yazıyorum.

21 Ocak tarihinde hattımı turkcellden avea woopsa taşıdım. Fatura dönemi 20 ocaktan başlıyor diye turkcell 1 gün için 54 tl fatura yollamış. Kendilerini aradığımda fatura dönemi o gün başlamış bir şey yapamayız dediler. Hangi mantığa sığıyor bu iş sadece 1 gün o da 22 dakika görüşme yaptığım hatta 1 aylık (54tl) fatura yollamak. Şikayetvara da yazım ama sonuç çıkacağını sanmıyorum. Acaba mahkemeye versem sonuç ne olur sizce??

Hat taşıma süreci 4-6 gündür
    hat taşımada , faturasıza ge.mede , hat iptalinde son fatura aylık ücretin tamamı olarak çıkar
    imza attığınız maddeleri okudunuzmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun izmir / bornova forumda 700 dakikalık hali teknosada dr (yanındaki) satılıyordu geçecek olanların haberi olsun
  • quote:

21 Ocak tarihinde hattımı turkcellden avea woopsa taşıdım. Fatura dönemi 20 ocaktan başlıyor diye turkcell 1 gün için 54 tl fatura yollamış. Kendilerini aradığımda fatura dönemi o gün başlamış bir şey yapamayız dediler. Hangi mantığa sığıyor bu iş sadece 1 gün o da 22 dakika görüşme yaptığım hatta 1 aylık (54tl) fatura yollamak. Şikayetvara da yazım ama sonuç çıkacağını sanmıyorum. Acaba mahkemeye versem sonuç ne olur sizce??

BTK. Gov. Tr ye şikayet et kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Ya arkadaslar, avea da msj atamiyorum. Bi sorunmu var? Hic biseyde yapmadim ama... ?

Mesaj merkezi numarasını komple sil doğru veya yanlış mutlaka sil
    sonra tekrar mesaj merkezi numarası yaz +905598008000
    kaydet tamamdır
    ne gerek var zaten aynı deme uygula %85 düzelir

Uyguladim. Mh yi aradim ##002# yap dedi. Yaptim ama hala msj atamiyorum.

Kafayi yiyecem ama ya...

• avea ya geçen arkadaşlar
    geçmeden önce eski hatta ne zaman geçişin olacağı bilgilendirmesi olan msj geldimi ?
    internette biraz araştırdımda eski hatta msj geliyormuş geçişin hangi gün saat kaçta olacagı
    ama bana gelmedi öle bi mesaj sizin eski hatta geldimi ?
    çarşamba günü geçiş için başvurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

avea ya geçen arkadaşlar
    geçmeden önce eski hatta ne zaman geçişin olacağı bilgilendirmesi olan msj geldimi ?
    internette biraz araştırdımda eski hatta msj geliyormuş geçişin hangi gün saat kaçta olacagı

Sms geliyor..o gün ve o saatte eski sim kart çalışmıyor artık
    Yeniyi takıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

avea ya geçen arkadaşlar

Yeniyi takıyosun

sms ne zaman geliyor peki ?
    ben eski simkartı taktım dün aksam sms falan gelmemiş
  • m4libu kullanıcısına yanıt
    Geçişten 1 gün öncesinde geliyor. Şu saatte geçiş yapılacak diye. O saate kadar eski hattın aktif. O saatten sonra yenisi aktif.
  • Arkadaslar ben yeni numara aldim. Faturali. Ve woops yaptirdim. Mesaj geldi iSte 19 l lik indirim ve 1 gb internet tanimlanmistir diye. Yani woops uyesiyim. Yalniz guncel tutar 28 tl degilde 35 gozukuyor. Acaba bu ilk aya ozel mi yani numaram yeni o yuzden mi acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

avea ya geçen arkadaşlar

Yeniyi takıyosun

sms ne zaman geliyor peki ?
    ben eski simkartı taktım dün aksam sms falan gelmemiş

1-2 gün önce mi ne öyle bi zamanda geldi

• İnterneti de konuşma paketi de bi acayip 10, 12 senedir avea kullanırım ilk kez pişmanlık yaşıyorum. Ay sonu hesaptaki geçirmelerini saymıuyorum bile dün 4 lira girdi gene. Nete bile girmiyoruz açık edge'den 4 lira yemiş nasıl yediyse.

• Bugün yaptım bende, 8-9 ay kadar kullanırım
  • Arkadaslar yaklasik 2 yildir avea faturasiz hat kullaniyorum,bu tarifeye gecemiyorum degil mi sanirim numara tasima istiyor.

• quote:

aynı olay vodafone da başıma geldi 1 gün için 49 lira ödemiştim.bu gsm şirketlerinini hepsi aynı b.k..
  • arkadaşlar ben şuan bimcell kullanıyorum bu tarifeye geçecek olsam nt işlemi yaparaktan mı geçiş yapacağım yoksa direk geçebilirmiyim devam ediyorsa tabi..
  • Ben 23 lira iken uye oldum, şimdi baktım 25 lira olmuş, nekadar ödeyeceğim bundan sonra.
  • ayni ay içinde 3,4 defa alinabilir mi paket?

faturasiz woopsa gectim super firsat yazdim gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan avea heryöne 600 dk ve 5000 sms kullanıyorum kampanya fiyatı 25 tl idi taahhüd sonu 30 tl yi geçti diye tahmin ediyorum.

min 500 + dakika heryöne
    ortalama 100 sms heryöne
    sınırsız internet (belli limitten sonra hız düşsede olur)

Böyle bir tarife arıyorum ortalıkta o kadar tarife varki kafam karıştı tavsiye edebileceğiniz birşey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

arkadaşlar ben şuan bimcell kullanıyorum bu tarifeye geçecek olsam nt işlemi yaparaktan mı geçiş yapacağım yoksa direk geçebilirmiyim devam ediyorsa tabi..

cvp yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Güncel fatura bilgisi neden 26 lira görünüyor. 2 hattımda da bu şekilde, ekstra kullanım yapmadım, pakette biten birşey de yok.
    Fiyatta güncelleme mi oldu?

Güncel fatura da indirim veya promosyonlar gözükmez
    fatura kesildikten sonra yansır
    yani boşa sorguluyosunuz güncel faturayı paranıza yazık

1. sorgulama paralı değil.
    2. geçen ay 24 lira görünüyordu, fatura da o kadar geldi.
    3. indirimler görünmese 50 küsür görünmesi lazımdı.

fiyatın 25 olması önceden tarifeye gelenleri de etkiliyor mu? Bilen birisi cevap yazarsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.