Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: waspistool

quote:

bu sms gönderme konusunu idda etmiyorum kimseye.
    kendi gözümle gördüğümü burada paylaştım
    musait zamanda vodafone ilede kurulum yapar, sms gönderilemedi uyarısını buraya ekran alıntısı olarak koyarım.

+ yukarıda whatsapp ın bu konudaki linkini verdim.

Hocam, size inanmıyor değilim.
    Sadece tecrubelerimi paylaştım. İsi iddiaya çevirmeye gerek yok ve ekran görüntüsü paylaşmayada.
    Siz de tecrubelerinizi paylasmişsiniz. Demekki operatörden operatöre uygulama farklı.
    Güle güle kullanın whatsapp'ı :)

İddaa kelimesini size kulllanmamistim.

mantikli yorum icin Sagolun

İcime bir kurt düştü ve whatsapp'ı silip tekrar yükledim. İlginctir ki sadece telefon numaramıyazmam yetti ve whasapp doğrulama kodu göndermedi bu sefer.
    Halbu ki daha önce doğrulama koduyla aktif duruma geçerdi?
    Uygulamada, "şu an" aktif durumdayım ve şaşkınım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Mesaj atmasa da aktivasyon yaparken para kesiyor, gönderdiği mesaj için...

bu durum sadece vodafone da mevcut o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avia

Kampanyanın detayları BURADA

Faturalılar için 2GB'dan sonra internet sınırsız

- 25 Yaşın üstünde iseniz başka birisinin tcsini yazıp 4545 'e yolayarak Woops'a kayıt olabilirsiniz
    - Aktif olabilmesi için 23 tl kesin yüklü olmalıdır
    - Faturalı hat kullananlar için 12 ay taahhüt vermek gerekli

Numara taşıma işleminden sonra kampayaya dahil olmak için yapılması gerekenler;
    quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

1) WOOPS yaz 4545'e gönder. (25 yaşından küçük değilseniz, WOOPS yerine 25 yaşından küçük birisinin TC NO'sunu yazıp 4545'e gönder.)
    2) YENIYIL yaz 4545'e gönder.
    3) SOZ yaz 5555'e gönder.
    4) ONAY yaz 5555'e gönder.

Faturalı hat kullanan mevcut aboneler için kampanyaya dahil olmak için yapılması gerekenler;
    quote:

Orijinalden alıntı: Rolo

Aşamalara gelecek olursak.
    1- SEÇ FULL+FULL 500 tarifesine geç. >> 57 TL
    2-TC Numarasını - 4545'e yollayıp woops'a kayıt ol.
    3-YENIYIL - 4545'e yolla. Bu mesaj size 1gb ek internet Paketi + 24 TL indirim sağlamış olucak.
    SOZ - 5555 ve ONAY - 5555 >> Böylelikle taahhüt vermiş olacaksınız ve 10 TL indirimde buradan gelicek.
    Böylelikle tarife bedeliniz toplamda 23 TL olucak.

NOT:Taahhüt işlemini SEÇ tarifesine geçtikten hemen sonrada yapabilirsiniz en sonda yapabilirsiniz ya da hiç yapmaya da bilirsiniz orası size kalmış. Yapmazsanız 23 yerine 33 ödersiniz.

Arkadaslar musteri hizmetlerini arayip mi sec full arti full e gecicem faturali hattim simdi tahahhutumde bitti gecen hafta ? Birisi yardimci olabilirse cok sevinirim gercekten

• Beyler musteri temsilcisini aradim 1 ay gecirmeniz lazim baska tarifede vs dedi o yuzden ilk once tc kimlik nonuzu gonderin sonra bizi arayin yardimci olalim dediler dogru mudur ?

• Arkadaşlar birkaç sorum var. Hat abimin üzerine ama şu an kendisi şehir dışında gelme durumu da hiç yok. Kimlik fotokopisi yeterli olur mu hat taşıma için? Turkcell'den geçeceğim faturasıza acaba 23 tl 12 ay boyunca mı sürecek yoksa istediğim zaman faydalanabiliyor muyum ve son tarih ne zaman?Yanıtlarsanız sevinirim. :)
  • Benim paket sanırım bu gece bitecek, yenilenme için baya süre geçiyor diyordu bazı arkadaşlar. Hala aynı mı? 25 yüklüyoruz, yanlışlıkla düşürmesin 23ün altına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    gece yarısından sonra bekleyin internete girmeyin. Paket yüklendi mesajı gelene kadar. yada 9333 ten sorgulayın paketin yüklenip yüklenmediginı

• 23tl denk gelmeyen var mı ? avea hat almayı düşünüyorum ama indirimli fiyat gelmezse pek de cazip görünmüyor. ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

gece yarısından sonra bekleyin internete girmeyin. Paket yüklendi mesajı gelene kadar. yada 9333 ten sorgulayın paketin yüklenip yüklenmediginı

Tahmini bir süre var mı hocam, 2 saat beklemeyelim sonra.
  • faturasız 2 gb den sonra sınırlımı ?
  • Avea da hali hazırda devam eden taahhütüm vardı faturalı woops bu kampanyaya gectim acaba tekrar taahhüt vermeme gerek var mı?
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Hocam bitişinden 1 gün önce mesaj geldi şu şu tarihte paketin bitiyor, eğer yeterli TL varsa paketin yenilenir diye. Ben de gidip TL yükledim. Ayrıntıyı tam hatırlamıyorum ama 00:23'de denemişim, paketim yenilenmiş. Çok bekletmez herhalde. Deneyin hocam, ama 12den sonra internete girmeyin, kullanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sonra

faturasız 2 gb den sonra sınırlımı ?

2 GB'ı aştığında TL gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Hocam bitişinden 1 gün önce mesaj geldi şu şu tarihte paketin bitiyor, eğer yeterli TL varsa paketin yenilenir diye. Ben de gidip TL yükledim. Ayrıntıyı tam hatırlamıyorum ama 00:23'de denemişim, paketim yenilenmiş. Çok bekletmez herhalde. Deneyin hocam, ama 12den sonra internete girmeyin, kullanmayın

Teşekkürler hocam.
  • Heryöne 700dk 5000sms 2gb internet ve tarife içi 2000dk sadece 23 TL

Kampanya

Capitol Teknosa
    Nautilus Teknosa
    Beyoğlu istiklal caddesi Teknosa
    beyoğlu demirören media markt
    ümraniye meydan media markt
    optimum outlet mediamarkt
    Viaport bimeks mağazaları içerisinde yer alan Avea standlarında geçerlidir. Son başvuru 28.03.2014 dür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaches1921

Heryöne 700dk 5000sms 2gb internet ve tarife içi 2000dk sadece 23 TL

Kampanya

Capitol Teknosa
    Nautilus Teknosa
    Beyoğlu istiklal caddesi Teknosa
    beyoğlu demirören media markt
    ümraniye meydan media markt
    optimum outlet mediamarkt
    Viaport bimeks mağazaları içerisinde yer alan Avea standlarında geçerlidir. Son başvuru 28.03.2014 dür.

Internet sinirsizmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİĞİM YOK.
    VHATSAPP İLK KURULUMDA SMS GÖNDERİR, SMS GÖNDERME BAŞARISIZ OLURSA TELEFON ÇAĞRI ALIR VE DOĞRULANIR.
    DAHA FAZLA AYRINTIYI WHATSAPP KENDİ SAYFSINDA ZATEN YAZIYOR

FİKRİMİ PAYLAŞAYIM DEDİM BİRİLERİ HEMEN BİLMİŞLİK YAPMIŞ

http://www.whatsapp.com/faq/tr/wp/21460502

http://www.whatsapp.com/faq/tr/nokia/21003282

http://www.whatsapp.com/faq/tr/android/20970873

VODAFONE FATURASIZ KULLANICILARI BU İŞLEMİ YAPARKEN BAKİYELERİ YOKSA EĞER, SMS GÖNDERİMİ BAŞARISIZ DİYE VODAFONEDAN SMS ALIRLAR.
    BUDA BUNUN KANITIDIR.

NORMAL KULLANIMDA UCRET YOKTUR. İNTERNET UZERİNDEN İLETİŞİM KURARSINIZ..

WhatsApp hiç bir zaman telefonunuzdan sms göndermez. Sadece ilk kurulumda, yazdığınız telefon numarasının kurulum yaptığınız telefona ait olduğunu teyit etmek amacıyla sizin telefonunuza doğrulama kodunu içeren bir sms gönderir. Program bu sms'i otomatik tanır, doğrulamayı sağlar ve mesaj kutunuza düşmeden siler. Dolayısıyla sizden hiçbir ücret kesilmez zira prosedür herhangi bir arkadaşınızdan mesaj almaktan farksızdır. Bazı durumlarda yoğunluktan dolayı sms gönderiminde problem yaşayabiliyor whatsapp. Bunun sizin sms paketi veya bakiyenizin olup olmaması ile hiçbir alakası yoktur. Keşke verdiğiniz linklere önce bir baksaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clearsky -- 5 Şubat 2014; 20:41:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bugün avea dan 12 ay 25tlye 600dk 1000sms 4gb internet kayıt yaptırdım iyi mi ettim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clearsky

quote:

KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİĞİM YOK.
    VHATSAPP İLK KURULUMDA SMS GÖNDERİR, SMS GÖNDERME BAŞARISIZ OLURSA TELEFON ÇAĞRI ALIR VE DOĞRULANIR.
    DAHA FAZLA AYRINTIYI WHATSAPP KENDİ SAYFSINDA ZATEN YAZIYOR

FİKRİMİ PAYLAŞAYIM DEDİM BİRİLERİ HEMEN BİLMİŞLİK YAPMIŞ

http://www.whatsapp.com/faq/tr/wp/21460502

http://www.whatsapp.com/faq/tr/nokia/21003282

http://www.whatsapp.com/faq/tr/android/20970873

VODAFONE FATURASIZ KULLANICILARI BU İŞLEMİ YAPARKEN BAKİYELERİ YOKSA EĞER, SMS GÖNDERİMİ BAŞARISIZ DİYE VODAFONEDAN SMS ALIRLAR.
    BUDA BUNUN KANITIDIR.

NORMAL KULLANIMDA UCRET YOKTUR. İNTERNET UZERİNDEN İLETİŞİM KURARSINIZ..

Program bu sms'i otomatik tanır, doğrulamayı sağlar ve mesaj kutunuza düşmeden siler.

bu 1: LİNK 1

bu 2: LİNK 2

İşte o gönderdiği smsi sana göndermeden siliyodur senin dediğine göre..
    SONUCTA BİR SMS GÖNDERME ÜCRETİ VAR HATTINDA BAKİYE VARSA. MEVZU BU
    Bakiye yoksada doğrulamayı yapıyor telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 5 Şubat 2014; 23:37:09 >

• waspistool kullanıcısına yanıt
    sdkartında whatsapp dataları duruyordur, program kalksada data mevcut oldugundan direkt acılmştır
    htc telefonumda bu olay cok oldu..
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.