Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vampirelf

26.12.13 tarihinde 11:56:00 da hattıma süper fırsat paketi tanımladımhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni linkinde kampanya koşullarında 9. maddede yer alan bilgiye dayanarak tanımlanan dakika ve megabaytların 30 gün sonunda sona ereceği ve hattımda para olursa otomatik yenileneceği bilgisine istinaden hattıma tarihinde 30 TL yükledim ancak tarafıma paketimin süresinin bittiğini belirten bir bilgi olmadan 25/01/2014 tarihinde 23:59:59 da paketin süresi sonlandırılmış ve hattımda para olmasına rağmen otomatik olarak 26/01/2014 00:00:01 de paketim yenilenmemiştir.Bu nedenle 26/01/2014 te yaptığım 5.61 MB internet kullanımı sonucu hattımda bulunan bakiyeden 29 TL olarak ücretendirilmiş ve sonrasında hattınızda bakiye yok diye paketim yenilenmemiştir.burda tüketici yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup bu konuda insanlar mağdur edilmektedir.firma ile görüşmelerimde sistemin bu şekilde kurulduğu ve kullanıcı hatası olduğu belirtilmiş hatalı kurulan ve tüketiciyi yanıltan sistem ile tüketici mağdur edilmiştir.

Avea bakti ki milleti bu şekilde tokatlamak kolay ücretleri artirmis mesaj geldi 100. KB 88 krs yani 1 Megabayt 9 TL..yuuh paket bitince yuklensin diye 27 lira hatttiniza yuklediniz hangi gün bittecegini unuttunuz bittigi gece farketmeden bi nete bakayım dediniz sadce 5dk ve 3Mb kullandiniz bi baktiniz 27 liraniz bitti Avea yi aradiniz sistem boyle isterseniz numarayi tasiyin dediler .yani sizi tokatladik hadi yallah..sizde dolandirildiğinizla kaldiniz geçmiş olsun.bu şekilde mağdur olan sayisi daha şimdiden 7000 lerde uzak durun bu DOLANDIRİCİ firmadan.verin 25 lira geçin vodafona hic olmazsa paket asimi 1 MB 1 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende bugün geçtim..öğlen 1 gibi geçtim az önce açıldı hat.ışık hızı...bayide vodafone şikayet etmiş bu ay sonu bitiyor dedi bilginize faturasız.
  • Bir limit mi koydular ne yaptılar bilmiyorum ama yıkılan paketten buna geçince internetim bariz yavaşladı. Açıkçası kullanamadığım interneti ne yapayım deyip Turkcell'in yıldız paketine geçmeye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

Fatura 32₺ geldi, 8 tane yurtdışına sms atmışım. Saçmalık kime sms atıcam ben yurtdısında
    Var mı benim gibi faturası 23₺ den fazla gelen ?

whatsapp viber vs kullanıyormusun
    oda kurulumda yurt dısına sms atıyo
  • quote:

quote:

26.12.13 tarihinde 11:56:00 da hattıma süper fırsat paketi tanımladımhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni linkinde kampanya koşullarında 9. maddede yer alan bilgiye dayanarak tanımlanan dakika ve megabaytların 30 gün sonunda sona ereceği ve hattımda para olursa otomatik yenileneceği bilgisine istinaden hattıma tarihinde 30 TL yükledim ancak tarafıma paketimin süresinin bittiğini belirten bir bilgi olmadan 25/01/2014 tarihinde 23:59:59 da paketin süresi sonlandırılmış ve hattımda para olmasına rağmen otomatik olarak 26/01/2014 00:00:01 de paketim yenilenmemiştir.Bu nedenle 26/01/2014 te yaptığım 5.61 MB internet kullanımı sonucu hattımda bulunan bakiyeden 29 TL olarak ücretendirilmiş ve sonrasında hattınızda bakiye yok diye paketim yenilenmemiştir.burda tüketici yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup bu konuda insanlar mağdur edilmektedir.firma ile görüşmelerimde sistemin bu şekilde kurulduğu ve kullanıcı hatası olduğu belirtilmiş hatalı kurulan ve tüketiciyi yanıltan sistem ile tüketici mağdur edilmiştir.

Avea bakti ki milleti bu şekilde tokatlamak kolay ücretleri artirmis mesaj geldi 100. KB 88 krs yani 1 Megabayt 9 TL..yuuh paket bitince yuklensin diye 27 lira hatttiniza yuklediniz hangi gün bittecegini unuttunuz bittigi gece farketmeden bi nete bakayım dediniz sadce 5dk ve 3Mb kullandiniz bi baktiniz 27 liraniz bitti Avea yi aradiniz sistem boyle isterseniz numarayi tasiyin dediler .yani sizi tokatladik hadi yallah..sizde dolandirildiğinizla kaldiniz geçmiş olsun.bu şekilde mağdur olan sayisi daha şimdiden 7000 lerde uzak durun bu DOLANDIRİCİ firmadan.verin 25 lira geçin vodafona hic olmazsa paket asimi 1 MB 1 lira

Aynı anda binlerce kişinin paketi yenileniyor biraz zaman alması normal
    yenileme tarihi KALAN SUPER FIRSAT yazıp 4545e gönderince geliyor
    ve paket yenilendi onay mesajı geldikten sonra kullanmaya başlarsanız sorun olacaığını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Bir limit mi koydular ne yaptılar bilmiyorum ama yıkılan paketten buna geçince internetim bariz yavaşladı. Açıkçası kullanamadığım interneti ne yapayım deyip Turkcell'in yıldız paketine geçmeye karar verdim.

Güle güle gardaş

• İnşallah faturasız kotası dolmamıstır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    ben bu uygulamaların hepsini kullandım hiç ekstra harcama yansımadı

VictorMature kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilgilendirmeyin. Whatsapp viber gibi uygulamalar mesaj atmaz. Mesaj gelir.
    Yurtdisina sms attiginiz gorunuyorsa imessage aktivasyonu sebep olmustur buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 5 Şubat 2014; 14:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

Fatura 32₺ geldi, 8 tane yurtdışına sms atmışım. Saçmalık kime sms atıcam ben yurtdısında
    Var mı benim gibi faturası 23₺ den fazla gelen ?

whatsapp viber vs kullanıyormusun
    oda kurulumda yurt dısına sms atıyo

Kullanıyorumda zaten kuruluydu onlar

• KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİĞİM YOK.
    VHATSAPP İLK KURULUMDA SMS GÖNDERİR, SMS GÖNDERME BAŞARISIZ OLURSA TELEFON ÇAĞRI ALIR VE DOĞRULANIR.
    DAHA FAZLA AYRINTIYI WHATSAPP KENDİ SAYFSINDA ZATEN YAZIYOR

FİKRİMİ PAYLAŞAYIM DEDİM BİRİLERİ HEMEN BİLMİŞLİK YAPMIŞ

http://www.whatsapp.com/faq/tr/wp/21460502

http://www.whatsapp.com/faq/tr/nokia/21003282

http://www.whatsapp.com/faq/tr/android/20970873

VODAFONE FATURASIZ KULLANICILARI BU İŞLEMİ YAPARKEN BAKİYELERİ YOKSA EĞER, SMS GÖNDERİMİ BAŞARISIZ DİYE VODAFONEDAN SMS ALIRLAR.
    BUDA BUNUN KANITIDIR.

NORMAL KULLANIMDA UCRET YOKTUR. İNTERNET UZERİNDEN İLETİŞİM KURARSINIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 5 Şubat 2014; 15:48:02 >

• ilkokullumusun @berkay956 muhaha felan?
    kendi görüşünü söylersin gecersin.
    lakayit smile'ler felan.

edit: benden 10 yas küçükmüşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 5 Şubat 2014; 16:06:05 >
  • quote:

KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİĞİM YOK.
    VHATSAPP İLK KURULUMDA SMS GÖNDERİR, SMS GÖNDERME BAŞARISIZ OLURSA TELEFON ÇAĞRI ALIR VE DOĞRULANIR.
    DAHA FAZLA AYRINTIYI WHATSAPP KENDİ SAYFSINDA ZATEN YAZIYOR

FİKRİMİ PAYLAŞAYIM DEDİM BİRİLERİ HEMEN BİLMİŞLİK YAPMIŞ

http://www.whatsapp.com/faq/tr/wp/21460502

http://www.whatsapp.com/faq/tr/nokia/21003282

http://www.whatsapp.com/faq/tr/android/20970873

VODAFONE FATURASIZ KULLANICILARI BU İŞLEMİ YAPARKEN BAKİYELERİ YOKSA EĞER, SMS GÖNDERİMİ BAŞARISIZ DİYE VODAFONEDAN SMS ALIRLAR.
    BUDA BUNUN KANITIDIR.

NORMAL KULLANIMDA UCRET YOKTUR. İNTERNET UZERİNDEN İLETİŞİM KURARSINIZ..

Kac kere whatsapp'ı silip yeniden aktif ettim ve her defasında SMS ile doğrulama kodunu aldım. Şimdiye kadar doğrulama koduna SMS ucreti alındığına şahit olmadım. Buna aramalarda dahil.

İMesage ise farklı bir şey ve aktif ettiginiz her seferde SMS ucreti alır. O yüzden aktif etmenin hiçbir esprisi yok. Kapalı durması benim için sıkıntı degil.

Avea ve Turkcell'de durum böyledir. Vodafone'u kullanmadığım için birsey diyemem.

• bu sms gönderme konusunu idda etmiyorum kimseye.
    kendi gözümle gördüğümü burada paylaştım
    musait zamanda vodafone ilede kurulum yapar, sms gönderilemedi uyarısını buraya ekran alıntısı olarak koyarım.

+ yukarıda whatsapp ın bu konudaki linkini verdim.
  • quote:

bu sms gönderme konusunu idda etmiyorum kimseye.
    musait zamanda vodafone ilede kurulum yapar, sms gönderilemedi uyarısını buraya ekran alıntısı olarak koyarım.

Hocam, size inanmıyor değilim.
    Sadece tecrubelerimi paylaştım. İsi iddiaya çevirmeye gerek yok ve ekran görüntüsü paylaşmayada.
    Siz de tecrubelerinizi paylasmişsiniz. Demekki operatörden operatöre uygulama farklı.
    Güle güle kullanın whatsapp'ı :)

• waspistool kullanıcısına yanıt
    Benden de Whatsapp aktifleştirirken para kesti. (Vodafone)
  • quote:

Evet whatsapp ilk kayıtta sms atıyor ücretli ama paket varsa ücret almıyor hak veriyorum size bakiyede yoksa aramayla kodu veriyor

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Mesaj atmasa da aktivasyon yaparken para kesiyor, gönderdiği mesaj için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspistool

quote:

Hocam, size inanmıyor değilim.
    Sadece tecrubelerimi paylaştım. İsi iddiaya çevirmeye gerek yok ve ekran görüntüsü paylaşmayada.
    Siz de tecrubelerinizi paylasmişsiniz. Demekki operatörden operatöre uygulama farklı.
    Güle güle kullanın whatsapp'ı :)

İddaa kelimesini size kulllanmamistim.

mantikli yorum icin Sagolun

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.