Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
279.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konuya hakim olan arkadaşlar varsa birkaç şey sormak istiyorum
    aveanın faturalı kamu tarifesindeyim bu tarifeye geçebilir miyim?
    bu tarifede ayrıca kendi içinde sınırsız dakikalar veya ekstra dakika alabiliyor muyuz? ücretlendirmesi nasıl olur

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konglomera44

arkadaşlar konuya hakim olan arkadaşlar varsa birkaç şey sormak istiyorum
    bu tarifede ayrıca kendi içinde sınırsız dakikalar veya ekstra dakika alabiliyor muyuz? ücretlendirmesi nasıl olur

Kamudan bireysel tarifeye geçebiirsin evet
    tahhüt varsada bozulmaz avea da kaldığın için
    tarife içi sınırsız dakika yok ama avea içi 3000dk lık paket var 15liraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuSn

Teşekkür ediyorum.Merak ettiğim birşey daha var faturasız tarifede tl yüklenmediği dönemlerde ne oluyor ? Mesela 2 ay gibi bir süre tl yükleyemedik ne olur ne biter ?

Hattı yeni aldıysan ve hiç yükleme yapmadıysan
    3 ay bakiye yüklemezsen arama yapamaz mesaj atamajsın ama arama alır mesaj alırsın 7ay sonunda hat iptal olur
    ama daha önce yükleme yaptıysan
    3ay yüklemezsen arama yapaman mesaj ataman ama mesajda alın aramada
    6ayı yüklemezsen arama alaman yapaman , mesaj alaman ataman
    9ay yüklemezsen hat kapanır
    kapanan hattı 1 yıl içerisinde yasal sahibi alabiliyor ilk açılış vergilerini ödeyerek

• quote:

bir arkadaş ayrıntılı bir şekilde cevap verebilir mi acaba
    diyelim ki faturalıya geçtik aylık gideri total ne olacak
    aynı şekilde faturalıya geçtik aylık gideri totalde ne olucak (yani aldığımız faturada ne çıkacak ?)
    Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler...

Hiç bi aşım yapmaazsan 23lira + 1.45(tam bilmiyom bu sene için) telsiz kullanım ücreti yansır
    hattı yeni aldıysanda aylıkx12ay boyunda 4.5lira ilk açılış vergileri yansır

• quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

Ben bu kampanya ya geçeli 1 ay oldu bu 700 dk ya da hat içi 2000 dk olayını bir şekilde yapabilir miyim o fırsat kaçtı mı :)

Eğerki taraftar hattında şampiyon tarifeye geçtiysen her 30günde bir yüklemeye şampiyon tarifeden şampiyon tarifeye görüşebiieceğin 2000dk gelir ancak şifre olayı şu şekilde oluyor elektroworld den filan taşırsan şifre verirler sen onu 30gün içinde mesaj atmalısın 30gün geçtişten sonra atarsan geçerli olmaz
    taraftar hattı değilsen taraftara taşırsan sadece grup içi 2000dk dan yararlanırsın numara taşıma kampanyası olan 200dk dan yararlanamazsın (taraftar hattı avea sayıldığı için)

• quote:

Orijinalden alıntı: gupi34

woops yaz 4545 gönder hat sahibini yaşı tutmuyosa 7 -25 yas arası bi kimsenin tc göndermen yeterli

sonra faturasız isen superfırsat 4545 23 tl
    faturalı isen yenıyıl 4545 25 tl

on numara beş yıldız

Ben tarifeye geçeli 1.5ay oldu biraz eski mesajı cevaplamışsınız, yine de teşekkür ederim.
  • 25 yaş üstündeysek 30 tl diyordu bende 30tlden aldım, fakat şimdi 28 yazıyor sitede, neye göre değişiyor yahu bu bilen var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: konglomera44

arkadaşlar konuya hakim olan arkadaşlar varsa birkaç şey sormak istiyorum

Kamudan bireysel tarifeye geçebiirsin evet
    tahhüt varsada bozulmaz avea da kaldığın için
    tarife içi sınırsız dakika yok ama avea içi 3000dk lık paket var 15liraya

eywallah teşekkür ettim üstad
  • Fatura 32₺ geldi, 8 tane yurtdışına sms atmışım. Saçmalık kime sms atıcam ben yurtdısında
    Var mı benim gibi faturası 23₺ den fazla gelen ?

• VictorMature kullanıcısına yanıt
    kullanım detaylarından bakın.
    bazı servis mesajları yurt dışı gibi görünüyor.

benim de başıma gelmişti göndermişsinizdir dediler baktım
    meğer 7400 mıydı oraya atılan mesajlar rusyaya gitmiş gibi oluyor ve 80 kr gidiyormuş.

• bugün 1000 dk her yöne + 2gb internet+ 1000 sms için 1 yıl taahhütle tüm vergiler dahil 33 tl teklif sundular
    bir de 500dk+4gb için 28.1 tl
  • 26.12.13 tarihinde 11:56:00 da hattıma süper fırsat paketi tanımladımhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni linkinde kampanya koşullarında 9. maddede yer alan bilgiye dayanarak tanımlanan dakika ve megabaytların 30 gün sonunda sona ereceği ve hattımda para olursa otomatik yenileneceği bilgisine istinaden hattıma tarihinde 30 TL yükledim ancak tarafıma paketimin süresinin bittiğini belirten bir bilgi olmadan 25/01/2014 tarihinde 23:59:59 da paketin süresi sonlandırılmış ve hattımda para olmasına rağmen otomatik olarak 26/01/2014 00:00:01 de paketim yenilenmemiştir.Bu nedenle 26/01/2014 te yaptığım 5.61 MB internet kullanımı sonucu hattımda bulunan bakiyeden 29 TL olarak ücretendirilmiş ve sonrasında hattınızda bakiye yok diye paketim yenilenmemiştir.burda tüketici yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup bu konuda insanlar mağdur edilmektedir.firma ile görüşmelerimde sistemin bu şekilde kurulduğu ve kullanıcı hatası olduğu belirtilmiş hatalı kurulan ve tüketiciyi yanıltan sistem ile tüketici mağdur edilmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

26.12.13 tarihinde 11:56:00 da hattıma süper fırsat paketi tanımladımhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni linkinde kampanya koşullarında 9. maddede yer alan bilgiye dayanarak tanımlanan dakika ve megabaytların 30 gün sonunda sona ereceği ve hattımda para olursa otomatik yenileneceği bilgisine istinaden hattıma tarihinde 30 TL yükledim ancak tarafıma paketimin süresinin bittiğini belirten bir bilgi olmadan 25/01/2014 tarihinde 23:59:59 da paketin süresi sonlandırılmış ve hattımda para olmasına rağmen otomatik olarak 26/01/2014 00:00:01 de paketim yenilenmemiştir.Bu nedenle 26/01/2014 te yaptığım 5.61 MB internet kullanımı sonucu hattımda bulunan bakiyeden 29 TL olarak ücretendirilmiş ve sonrasında hattınızda bakiye yok diye paketim yenilenmemiştir.burda tüketici yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup bu konuda insanlar mağdur edilmektedir.firma ile görüşmelerimde sistemin bu şekilde kurulduğu ve kullanıcı hatası olduğu belirtilmiş hatalı kurulan ve tüketiciyi yanıltan sistem ile tüketici mağdur edilmiştir.

Benimde en çok korktuğum bu

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    güzel anlatımın için teşekkür ederim dostum. ben şimdi faturasıza geçmeyi düşünüyorum amaşu an tl yükleyemeceğim ve bazı aylar tl yükleyemediğim oluyor. şu an tl yüklemeden kampanyaya katılabiliyomuyum faturasıza daha sonra yükleyince tl yi kabul ediyormu
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    çok geçmiş olsun sanirim bu tuzağa çoğumuz düşecek.

• quote:

güzel anlatımın için teşekkür ederim dostum. ben şimdi faturasıza geçmeyi düşünüyorum amaşu an tl yükleyemeceğim ve bazı aylar tl yükleyemediğim oluyor. şu an tl yüklemeden kampanyaya katılabiliyomuyum faturasıza daha sonra yükleyince tl yi kabul ediyormu

İlk kayıt olurken tl yüklemelisin illaki ama sonraki yüklemeler sana kalmış nasılsa esas kaydın olduğu için iptal mesajı at,adığın sürece alırsın paketi
    ekstra not : paket yenilenme süresi bitim tarihinden sonra 29gündür yenilenmezse paket iptal olur tekrar kayıt için mesaj gönderip alırsın (pakete kayıt hakkın duruyo yani)

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

26.12.13 tarihinde 11:56:00 da hattıma süper fırsat paketi tanımladımhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni linkinde kampanya koşullarında 9. maddede yer alan bilgiye dayanarak tanımlanan dakika ve megabaytların 30 gün sonunda sona ereceği ve hattımda para olursa otomatik yenileneceği bilgisine istinaden hattıma tarihinde 30 TL yükledim ancak tarafıma paketimin süresinin bittiğini belirten bir bilgi olmadan 25/01/2014 tarihinde 23:59:59 da paketin süresi sonlandırılmış ve hattımda para olmasına rağmen otomatik olarak 26/01/2014 00:00:01 de paketim yenilenmemiştir.Bu nedenle 26/01/2014 te yaptığım 5.61 MB internet kullanımı sonucu hattımda bulunan bakiyeden 29 TL olarak ücretendirilmiş ve sonrasında hattınızda bakiye yok diye paketim yenilenmemiştir.burda tüketici yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup bu konuda insanlar mağdur edilmektedir.firma ile görüşmelerimde sistemin bu şekilde kurulduğu ve kullanıcı hatası olduğu belirtilmiş hatalı kurulan ve tüketiciyi yanıltan sistem ile tüketici mağdur edilmiştir.

Bende bu yüzden aynı kampanyanın faturalı olanına geçtim.

• Arkadaşlar hala faturasız için devam ediyor mu ?

• Dünden beri 9333 e ulaşabilen var mı ? Tekrar arayın deyip duruyor . Sizde telsiz kullanım ücreti kesildi mi faturasızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 4 Şubat 2014; 19:55:24 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.