Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
279.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ücretsiz geçebilirsin elbette şubeye gitmen gerekiyo geçiş süresi 4 ile 6 gün sürüyo yeni sim kartı alacan
  • hc_tr kullanıcısına yanıt
    aynı olay bana da oldu az önce.sırf bu tarifeye geçebilmek için hattımı taşıdım turkcell'den.1 saat önce geçiş işlemi oldu.direkt kampanyaya kaydoldum.ardından sana gelen mesaj gibi bana da o mesaj geldi kafam karıştı.son durum ne oldu sende?
  • şu konu sayesinde o kadar çok müşteriyi soyma yolu bulmuşlar ki hep öğreniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey halloldu hocam sıkıntı değilmiş. 23 lira tarife.
  • Hattı üzerime alsam para verirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Hattı üzerime alsam para verirmiyim?

Evet, bi' ara ücretsizdi. Sonra yine ücrete bağladılar. 50-60 lira civarı bir ücreti var. Bir de ilk ay 15 lira kadar da vergi ekleniyordu sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En erken 11 şubatta gecebilirim inşallah kampanya bitmez

• 28 şubata kadar süresi var.
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Faturasızda mı??

• bende aveanın faturalı 15'lik taraftar gsmobile tarifesi var. woops'a geçebilmem için bu tarifeyi iptal etmem gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam

Faturasızda mı??

faturalıda 28 gözükyor ikiside aynı anda biter tahminimce çünkü önceden 31 ocaktı uzattılar bidaha uzatmazlar sanırım
  • En az kaç yaş kimlik numarası kabul ediyor?

• Arkadaslar birseyi merak ediyorum turkcellden aveaya geçiş başvurusu yaptık diyelim bugünun pazartesi oldugunu varsayalım hattında cuma günü aveaya geçmiş olacağını düşünelim, hat pazartesinden cumaya kadar ulasılmaz durumda olmuyor değil mi, herhangi bir hat kapanma durumu oluyorsa kac gun sürüyor ?
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    7 yaş

• hayır hocam hat hiç kapanmıyor sana mesaj geliyor şu saatte yeni hattını tak die o saate kadar eski hattın çalışıyor sonra yeni simi takıp ondan devam ediosun.
  • bir arkadaş ayrıntılı bir şekilde cevap verebilir mi acaba
    diyelim ki faturalıya geçtik aylık gideri total ne olacak
    aynı şekilde faturalıya geçtik aylık gideri totalde ne olucak (yani aldığımız faturada ne çıkacak ?)
    Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuSn

bir arkadaş ayrıntılı bir şekilde cevap verebilir mi acaba
    diyelim ki faturalıya geçtik aylık gideri total ne olacak
    aynı şekilde faturalıya geçtik aylık gideri totalde ne olucak (yani aldığımız faturada ne çıkacak ?)
    Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler...

24.6 lira gelecek vergilerle birlikte.
  • Ben de geçtim hattım açıldı.3g full çekiyor.Bir problem yaşamadım.Hattım açıldıktan sonra tc no yazıp 4545'e gönderdim.Yeni yazıp 5000'e gönderim.Ayrıca yine ek 200dk için de karttaki şifreyi gönderdim.Başka yapacağım birşey var mı acaba?
  • Avia kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum.Merak ettiğim birşey daha var faturasız tarifede tl yüklenmediği dönemlerde ne oluyor ? Mesela 2 ay gibi bir süre tl yükleyemedik ne olur ne biter ?
  • Ben bu kampanya ya geçeli 1 ay oldu bu 700 dk ya da hat içi 2000 dk olayını bir şekilde yapabilir miyim o fırsat kaçtı mı :)
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.