Şimdi Ara

Avea Fatura İndirimi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fatura indirimi nasıl oluyor detayını yazabilecek var mı? Forumda zaman zaman dikkatimi çekiyor 3 yıldır, 2 yıldır %25, %50 indirim alan üyelere rastlıyorum. Kendimi mi aramalıyız Avea'yı bunun için? Yoksa Avea kafasına göre mi abone seçiyor.
    Arayıp iptal için blöf yapsak işe yarar mı?
    Babam 11 yıldır Avea kamu hattını kullanıyor. Şu an Süper kamuda. 1000 dk her yöne konuşma dışında hiçbir şeyi yok. Ona desem hayatta uğraşmaz müşteri temsilcisiyle falan. Onun yerine ben müşteri temsilcisiyle konuşabilirim eğer prosedür böyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Körfez89 -- 1 Ocak 2013; 22:14:39 >

• mevcut faturalı abonelere indirim almak biraz zor. ama yinede inandırıcı bir blöf yapbilirseniz indirim almanız mümkün.Örneğin falanca gün turkcell bayisine uğradım şuan kullandığım tarifeden çok avantajlı tarifeler varmış falan filan ...Blöfü onlar sizi aradığında yapın. Tweeter üzerinden iletişme geçin onlar size geri dönüş yaparlar. 4441500 ü ararsnız bir sonuç elde edemezsiniz.
    arkadaşın dediği gibi,twitter'dan yazıp sizi aramalarında ikna etmeye çalışmak
    2.si
    arayıp,hattımı iptal etmek istiyorum dersiniz,onlar size döneceklerini söyleyip kapatırlar,
    sonra arayıp neden iptal edeceksiniz diyecekler,
    siz de,kararlı ve kendinden emin bir şekilde;
    "Avea da,avantajlı bir paket bulamadım" dersiniz,
    Onlar da,sizin ısrar yeteneğinize göre,teklif sunarlar,
    3.sü
    risklidir,neden riskli?Çünkü sizi aradıklarnda ulaşamazlarsa hat gerçekten iptal olabilir,o zaman sorumluluk size aittir,
    yine de yazıyorum,
    Avea bayisine gidip,hat iptal formu doldurun,
    Birkaç saat içinde,engeç 1-2 gün sonra Avea nın MH nin,en yetkililerinden biri sizi arayacak,
    Sizin,hattı iptal talebinizdeki kararlılığınızı görerek,
    1 ve 2. yönteme göre,çok daha cazip teklifler sunacak,birini seçersiniz
    4.sü
    Yüksek fatura ödeyen birisi iseniz,500 ü direk arayıp,agresif şekilde şikayetci olun,uygun şekilde öfkenizi belli edin,fazla uzatmadan en az %50 indirim alırsınız.

Bu 4 yöntem de,denenmiş ve sonuç alınmıştır,
    Ha unutmadan;
    Bütün görüşmelerinizde,
    İkna yeteneğiniz,azim ve kararlı olmanız,indirimin miktarına yansıyacaktır :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Bildiğim yöntemler;
    1.si
    2.si
    arayıp,hattımı iptal etmek istiyorum dersiniz,onlar size döneceklerini söyleyip kapatırlar,
    3.sü
    risklidir,neden riskli?Çünkü sizi aradıklarnda ulaşamazlarsa hat gerçekten iptal olabilir,o zaman sorumluluk size aittir,
    yine de yazıyorum,
    Birkaç saat içinde,engeç 1-2 gün sonra Avea nın MH nin,en yetkililerinden biri sizi arayacak,
    4.sü
    Yüksek fatura ödeyen birisi iseniz,500 ü direk arayıp,agresif şekilde şikayetci olun,uygun şekilde öfkenizi belli edin,fazla uzatmadan en az %50 indirim alırsınız.

Ha unutmadan;
    Bütün görüşmelerinizde,

Teşekkürler hocam tavsiye için.
    3. yöntemin benzerini kendi faturalı hattım için yapmıştım. Ama indirim için değil amacım gerçekten hattı kapatmaktı. 2 hat kullanıyordum (Turkcell kontör, avea faturalı) Kontörlü Turkcell hattımı faturalıya geçirdim. 2 faturalı hat gereksizdi. neyse, online işlemlerden hat iptal talebi yaptım hat anında giden aramalara kapatıldı. Sonra bayiden iptal formunu doldurdum. 2 gün içinde falan geri dönüş yaptılar binbir çeşit kampanya teklif ettiler. Ama amaç kapatmak olduğu için hiç tınlamadım ve onayladım iptali :)

Babamın tarifesi süper kamu. Normal tarife ücreti 37 lira ama her ay 60-70 geliyor. Babamla konuşayım dediklerinizi sırayla yapmasını söyleyeyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Bildiğim yöntemler;
    1.si
    2.si
    3.sü
    yine de yazıyorum,
    4.sü

Ha unutmadan;
    Bütün görüşmelerinizde,

güzel taktikler fakat maymunda gözünü yavaş yavaş açıyor. indirimi olana başka indirim verilmiyor ve indiriminiz bittikten sonrada uzun süre geçmesse yine indirim teklifide yapılmıyor. 1 maddeyi denemedim. 2 madde pazar günü ararsanız genelde geçerli olur. amaç indirimse 3 maddeyi uygulamak gereksiz. 4 madde ancak avea tarafından bir haksızlığa uğramış olmanız gerekiyor ki geçerli olsun bunun dışında zor. size teklif sunan birimin yetkileride sınırsız değil. tarifenin avea getirisine göre indirim yapıyorlar. tarifenin içerisinde avea yönüne olan dakika çok ise indirim miktarı %100 olabilir. süper kamu tarifesine %25 yapacaklardır.

• Avea yetkilileri,bu taktikleri çoktan kaydetmiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRKO -- 2 Ocak 2013; 9:11:11 >

"Kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

Bu fatura indirimi nasıl oluyor detayını yazabilecek var mı? Forumda zaman zaman dikkatimi çekiyor 3 yıldır, 2 yıldır %25, %50 indirim alan üyelere rastlıyorum. Kendimi mi aramalıyız Avea'yı bunun için? Yoksa Avea kafasına göre mi abone seçiyor.
    Arayıp iptal için blöf yapsak işe yarar mı?
    Babam 11 yıldır Avea kamu hattını kullanıyor. Şu an Süper kamuda. 1000 dk her yöne konuşma dışında hiçbir şeyi yok. Ona desem hayatta uğraşmaz müşteri temsilcisiyle falan. Onun yerine ben müşteri temsilcisiyle konuşabilirim eğer prosedür böyleyse

Hocam şikayet var a yaz onlar seni arıyor fatura fazla falan de indirim verirler genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 : M.H'yi arıyorsun ve %25 indirim talep ediyorsun, Müşteri hizmetleri %10 verebiliyoruz diyecektir kabul edebilirsiniz.

2 : M.H'yi arayıp hat iptal talebinde bulunuyorsun, senden bir irtibat numarası alıp hattını aramalara kapatıyorlar. Birkaç saat sonra verdiğin numaradan arayıp %50 indirim sunuyorlar.

Bu arada müşteri hizmetlerinden hat tamamen kapanmaz, en kötü ihtimal sizden aveya bayisine gitmenizi ve ıslak imza isterler, sizde m.h.yi arayıp hattınızı tekrar aktif ettirebilirsiniz. Ama zaten buna gerek kalmıyor, indirimi veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 2 Ocak 2013; 14:27:24 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.