Şimdi Ara

AVEA DAN VODA'YA NUMARA TASIYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de numaramı tasımayı düşünüyorum. geçip te memnun olmayan var mı? bilmediğimiz bir sey var mi? şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanhan -- 23 Mart 2009; 23:46:39 >

• bir kaç gün önce dediğin olayı yaptım gayet memnunum şimdilik...

1000dk. her yöne ile çok uygun...
  • Memnun olup olmamak sana kalmış artık..

Vodafone şebeke gücü ile Aveadan daha iyi..

Ancak çevrende Avea çok ise ve en çok konuştuğun kişi Avea ise ya onuda Vodafone'lu yapacaksın yada ikinizde aveada kalacak..En uygun yol şebeke içi yoldur bunu unutmamak lazım
  • herkesde avea var herkesi vodafone'a geçirmek zor olacak bıktım 3 hat taşımaktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

herkesde avea var herkesi vodafone'a geçirmek zor olacak bıktım 3 hat taşımaktan

Aynı bende. Pederde dedi zaten nedir bu 3 hat diye

2 hatta düşmem lazım..

Avea bende çok yok çevremde. Turkcell her yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

herkesde avea var herkesi vodafone'a geçirmek zor olacak bıktım 3 hat taşımaktan

Aynı bende. Pederde dedi zaten nedir bu 3 hat diye

2 hatta düşmem lazım..

Avea bende çok yok çevremde. Turkcell her yer

bendede ağırlık avea.Turkcell ve vodafone bana yeter aveadan kurtulmam lazım çevremi ikna etmeye uğraşıyorum ama tırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 24 Mart 2009; 9:18:31 >

• Bende genelde vodafone avea 1 2 tane var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL'DEN TELSİM'E TAŞ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hediye kontörler bitene kadar memnun oluyorsun bitince aynı bir farkları yok
  • aynen öyle..

vodafone diğerlerine göre daha hesaplı tarifelerde yine söylüyorum sınırsız şebeke içi istediğim an konuşabileceğim istediğim an mesaj atabileceğim makul fiyatla sadece vodafonede var bundan 3 ay önce vodafone ile ilgili böyle şeyleri söz edebilmek gerçekten çok güçtü
  • Rehberimin ağırlığı Avea ve TurkCell olmasına rağmen Avea hattımı Vodafone'a taşıdım. Memnunum. Kampanyaları ve avantajlı görüşme seçenekleri ile bana daha cazip geldi. Eğer varsa son ay dökümlerini inceleyerek hesap edersen farkı görürsün.
  • iyi bir şey hele 150 kontör yüklersen
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 3 ay önce turkcell numaramı avea'ya taşıdım 300 dakika bedavalar bitti :) şimdi size 2 sorum olacak. Şimdiden tşk ederim..

1- 3 ay önce turkcell'den avea'ya taşıdığım numarayı bu seferde Vodafone'ye taşısam taşıyabilirmiyim ?

2- Vadofone'de 1000 dakika kazanmak için sadece 1 defa 150 kontor yuklemek yetermi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 ay önce turkcell numaramı avea'ya taşıdım 300 dakika bedavalar bitti :) şimdi size 2 sorum olacak. Şimdiden tşk ederim..

1- 3 ay önce turkcell'den avea'ya taşıdığım numarayı bu seferde Vodafone'ye taşısam taşıyabilirmiyim ?

2- Vadofone'de 1000 dakika kazanmak için sadece 1 defa 150 kontor yuklemek yetermi ?

1.evet
    2.evet
  • Hemen taşımaya gidiyorum tekrar tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 25 Mart 2009; 12:48:53 >
  • Peki bugün başvuru yapan adam ayın 1 inde geçirildi diyelim vodafone'a 6 günlük yasal süre nedeni ile..

Başvuru yapmış sayılacakmı
  • Ücretsizmi bu işlem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Ücretsizmi bu işlem ?

evet
  • Aralık başı gibi taşıdım ama bana ne 1000 dakika hediye geldi, ne de başka bir şey... Üç gün önce size özel diye bir sms geldi 100 kontör yüklersem 100 hediye kontör gelcekmiş diye, yükledim bugün geldi...

Bu hediye 100 kontör, normal 100 kontörle aynı şekilde mi? Tarifem "uzun lafın tarifesi", hediye kontörlerle arayınca gene saatte 4-8 kontör mü düşecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotica

Aralık başı gibi taşıdım ama bana ne 1000 dakika hediye geldi, ne de başka bir şey... Üç gün önce size özel diye bir sms geldi 100 kontör yüklersem 100 hediye kontör gelcekmiş diye, yükledim bugün geldi...

Bu hediye 100 kontör, normal 100 kontörle aynı şekilde mi? Tarifem "uzun lafın tarifesi", hediye kontörlerle arayınca gene saatte 4-8 kontör mü düşecek?

Kampanya 23 şubatta başladığı için kazanamamışsın
    Hediye 100 kontörün söylediğin gibi tarifene göre düşecek
  • geçtim beklemedeyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.