Şimdi Ara

AVEA DAN VODA'YA NUMARA TASIYANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: turanhan

geçtim beklemedeyim

hayırlı olsun.
    1 ay içinde 150 kontör yükleyin hediye dakikalarınızı kazanmaya başlayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

Orjinalden alıntı: turanhan

geçtim beklemedeyim

hayırlı olsun.
    1 ay içinde 150 kontör yükleyin hediye dakikalarınızı kazanmaya başlayın.

tesekkurler kardesim

• quote:

Orjinalden alıntı: robotica

Aralık başı gibi taşıdım ama bana ne 1000 dakika hediye geldi, ne de başka bir şey... Üç gün önce size özel diye bir sms geldi 100 kontör yüklersem 100 hediye kontör gelcekmiş diye, yükledim bugün geldi...

Bu hediye 100 kontör, normal 100 kontörle aynı şekilde mi? Tarifem "uzun lafın tarifesi", hediye kontörlerle arayınca gene saatte 4-8 kontör mü düşecek?

Uzun lafın tarifesi yerine bence kontörlü cep limitsiz daha uygun
    Hatta genel anlamda cepöğrencide uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orjinalden alıntı: robotica

Aralık başı gibi taşıdım ama bana ne 1000 dakika hediye geldi, ne de başka bir şey... Üç gün önce size özel diye bir sms geldi 100 kontör yüklersem 100 hediye kontör gelcekmiş diye, yükledim bugün geldi...

Bu hediye 100 kontör, normal 100 kontörle aynı şekilde mi? Tarifem "uzun lafın tarifesi", hediye kontörlerle arayınca gene saatte 4-8 kontör mü düşecek?

Uzun lafın tarifesi yerine bence kontörlü cep limitsiz daha uygun
    Hatta genel anlamda cepöğrencide uygun

Ben bu tarifeye, indirim için kontör yükleme şartı koşmadıkları için üye oldum. 20 kontör yükleseniz bile koşullar aynı. Çevremde az sayıdaki vodafone lu arkadaşlarımla bu sayede görüşüyorum ve genelde uzun görüşmelerde kullanıyorum bu hattı. Gece bile uygun bir fiyat ki avea da konuşmanın saati 12 kontör. Gündüz konuşmak bedava gibi bu tarifede.

Öyle yani...

• quote:

Orjinalden alıntı: suivant

Rehberimin ağırlığı Avea ve TurkCell olmasına rağmen Avea hattımı Vodafone'a taşıdım. Memnunum. Kampanyaları ve avantajlı görüşme seçenekleri ile bana daha cazip geldi. Eğer varsa son ay dökümlerini inceleyerek hesap edersen farkı görürsün.

Bende aynı durumdayım. Rehber ağırlığı Avea ve Turkcell'de. Ama Vodafone'un 45 ytl lik faturalı tarifesi çok uygun. Sabit hatlar ve Vodafone sınırsız. Sabit hatları daha sık ararım artık. Ben Avea'dan yeni kurtuldum ve sanırım Vodafone'un bu tarifesine geçeceğim. Umarım pişman olmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzey55

quote:

Orjinalden alıntı: suivant

Rehberimin ağırlığı Avea ve TurkCell olmasına rağmen Avea hattımı Vodafone'a taşıdım. Memnunum. Kampanyaları ve avantajlı görüşme seçenekleri ile bana daha cazip geldi. Eğer varsa son ay dökümlerini inceleyerek hesap edersen farkı görürsün.

Bende aynı durumdayım. Rehber ağırlığı Avea ve Turkcell'de. Ama Vodafone'un 45 ytl lik faturalı tarifesi çok uygun. Sabit hatlar ve Vodafone sınırsız. Sabit hatları daha sık ararım artık. Ben Avea'dan yeni kurtuldum ve sanırım Vodafone'un bu tarifesine geçeceğim. Umarım pişman olmam.

olmazsın güle güle kullan

• Aveanın Ohh be sloganı var ya
    Aveadan Vodafone a geçenler için söylenmiş sanki....
    OHH BEE......
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

Aveanın Ohh be sloganı var ya
    Aveadan Vodafone a geçenler için söylenmiş sanki....
    OHH BEE......

Katılıyorum ...
  • ben 3 ay önce tam tersini yapmıştım 600 dk vermişti avea :)), şimdi daha iyi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.