Şimdi Ara

Avea’dan Bomba Gibi Bir Cihaz Kampanyası Daha... 'SAMSUNG C3530' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
11.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thunderace

Arkadaşlar şimdi 15 lik fatura kullananlar bu ses paketine 15+19 TL dahamı verecekler yoksa 15 lik paket 19 luk paket mi olacak?
    15 lik paket kullanıp alan varmı acep?
    Birde bu lanet fenersel haber mesajlarından kurtulabilen varmı?

19 luk paket olucak ve 4 lira da telefon için gelecek 23 liraya maaal olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikcikgribi

quote:

Arkadaşlar şimdi 15 lik fatura kullananlar bu ses paketine 15+19 TL dahamı verecekler yoksa 15 lik paket 19 luk paket mi olacak?

19 TL olan hangi tarife ?
  • beylerrrr yanlış anonnsss

yukarıda @redstar1917 nickli arkadaşın verdiği bilgiler doğrudur. benim söylediklerimi dikkate almayın
  • quote:

beylerrrr yanlış anonnsss

yukarıda @redstar1917 nickli arkadaşın verdiği bilgiler doğrudur. benim söylediklerimi dikkate almayın

Yürü git lan buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Yürü git lan buradan

ilk mesaja ekledim redstarın yazısını. kampanya için tarifesi uymayan kişiler tarifesinin sabit ücreti + 19 liralık 400 dakikadan oluşan ses paketi + 4 lira da telefon olmak üzere ödeme yapacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Yürü git lan buradan

ilk mesaja ekledim redstarın yazısını. kampanya için tarifesi uymayan kişiler tarifesinin sabit ücreti + 19 liralık 400 dakikadan oluşan ses paketi + 4 lira da telefon olmak üzere ödeme yapacaktır.

Kol gibi fatura oluyor o zaman. 40 TL fatura mı olur bu telefona. Tarifesi uymayan uğraşmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yürü git lan buradan

Kol gibi fatura oluyor o zaman. 40 TL fatura mı olur bu telefona. Tarifesi uymayan uğraşmasın.

aynen öyle bunu gordun muhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51551448&go=last

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yürü git lan buradan

aynen öyle bunu gordun muhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51551448&go=last

Gördüm gördüm ama yine internet paketlerini itelemeye çalışıyorlar. Belki ben başka hatla kullanacağım telefonu ? Niye zorla faturaya dahil olan hatta internet paketi ödetiyorlar ki ?
    T20'yi kontratsız alacağım alabilirsem. Hiçbir yer satmıyor. Turkcell'den talimat gelmiş güya.

Edit : Avea kampanyasındaki General Mobile Q3'ün şartları uyarsa babam alabilir. Geçen görmüştü tipini sevmişti biraz. Hala benim eski 6600'ı kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 11 Ağustos 2011; 12:26:10 >

• Ulan 38 lira verip 24 ay avea ya bağlanacak eşşee bulsam bende bağlarım, dursun kapının önünde, arada bir suya gideriz

havea

not: bu telefonu almak için bu parayı verenleri kastediyorum çok konuşanları değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderace -- 11 Ağustos 2011; 14:53:35 >
  • Uzun zamandır nokia 2730 kampanyası var.Kamera pikseli dışında aynı telefon (ben olsam nokia'yı tercih ederim).Daha kabul edilebilir tarifeler faydalanabiliyor.Aynı bundada 24 ay taahhüt+4 TL faturaya yansıyor.

Örneklersek; numara taşıma yada yeni aktivasyonla gidilirse,kamu300 plus tarifesi 25 tl +4 tl cihaz ücreti= 29 TL ödenir.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/nokia2730.shtml?pagemenu=cihaz.nokia2730
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

Uzun zamandır nokia 2730 kampanyası var.Kamera pikseli dışında aynı telefon (ben olsam nokia'yı tercih ederim).Daha kabul edilebilir tarifeler faydalanabiliyor.Aynı bundada 24 ay taahhüt+4 TL faturaya yansıyor.

Örneklersek; numara taşıma yada yeni aktivasyonla gidilirse,kamu300 plus tarifesi 25 tl +4 tl cihaz ücreti= 29 TL ödenir.

2730 kampanyası bitmiş olabilirmi ? link açılmıyor.

Şu kampanyayı buldum. Görüşlerinizi yazar mısınız?
    Nokia X02-01 -> 24 ( +4 TL)

http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/nokia_x201.shtml?pagemenu=cihaz.nokiax201

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirmak -- 15 Ağustos 2011; 21:55:27 >

• Babamin kullandigi 25 lik tarifede olan hatta cumartesi gunu aldim 19 luk tarife falan eklenmedi 25 +4 tl mesajida geldi oysa aciklamalarda hic bir yerde 25 lik tarifeden bahsedilmiyor bu arada cihaz guzel ve asil tam babamin kullanabilecegi bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirmak

quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

Uzun zamandır nokia 2730 kampanyası var.Kamera pikseli dışında aynı telefon (ben olsam nokia'yı tercih ederim).Daha kabul edilebilir tarifeler faydalanabiliyor.Aynı bundada 24 ay taahhüt+4 TL faturaya yansıyor.

2730 kampanyası bitmiş olabilirmi ? link açılmıyor.

Şu kampanyayı buldum. Görüşlerinizi yazar mısınız?
    Nokia X02-01 -> 24 ( +4 TL)

http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/nokia_x201.shtml?pagemenu=cihaz.nokiax201

2730 kampanyası sona ermiş.
    Tarifenizden memnunsanız,avea'yı kullanmaya devam edecekseniz,yazdığınız telefon modeli sonuçta ayda vereceğiniz 4 tl'den çok daha fazlasını eder.

• merhaba arkadaşlar. Ben şu an 19 tl ye 500 dk kullanıyorum. 6 ay sonra da 25 e çıkacak olan tarife yani. Şimdi ben bu kampanyadan yararlanabilirmiyim. 23 liraya 400 dk artı telefon mu oluyor. Ben bu şekilde anladım ama. eğer bu şekilde ise yarın avea bayine gitmeyi düşünüyorum.. teşekkürler
  • bu bomba hem aveanın hem de alanların elinde bir güzel patlar =)
  • avea vodafone a karşı 10 tl ye gio yu versin diyenler
  • Arkadaşlar her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, herşey birbirine girdi...

Ben de bugün bayii ye gittim nu taşıyana nasıl veriliyor diye sormaya, verilmiyor dendi...
    Eğer avea da çalışan bir arkadaş varsa olaya bi açıklık getirebilir mi?

1. Numara taşıyana en uygun fiyatla alanabilecek tarife hangisi?
    2. Numara taşımadan en uygun fiyatla alanabilecek tarife hangisi? (Eşimin hattı zaten avea)
  • quote:

quote:

burda bir hata var galiba...
    15+19+4 Lira olması gerekmez mi ?

bu arada kampanyaya hattımı taşıyarak katılabileceğin en uygun tarife 35 liralık tarife değil mi ?

ben mi yanlış anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

quote:

burda bir hata var galiba...
    15+19+4 Lira olması gerekmez mi ?

bu arada kampanyaya hattımı taşıyarak katılabileceğin en uygun tarife 35 liralık tarife değil mi ?

ben mi yanlış anladım

Sen doğru arkadaşlar yanlış anlamış Ses paketli alıcak olanlar varsa 19+4=23TL eklenicek faturalarına Allah dan süper kamu tarifesindeyim yarın cihazımı alıcam :)

• Hangi tarifedekiler yararlaniyor 19tl odemeden kafam karisti yeniyil tarifesi mesala? :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.