Şimdi Ara

Avea’dan Bomba Gibi Bir Cihaz Kampanyası Daha... 'SAMSUNG C3530' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
11.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faithhh

Hangi tarifedekiler yararlaniyor 19tl odemeden kafam karisti yeniyil tarifesi mesala? :/

4 Lira verilerek alınan tarifeler aşşağıdadır.

Kampanyanın geçerli olduğu tarifeler: 35'lik Tarife, Dev Transfer 2000 Tarifesi, Baba Tarife, Fark Faturada, 39'luk Tarife, 44'luk Tarife, 59'luk Tarife, 64'luk Tarife, 8080 Tarifesi, HerYöne 300, HerYöne 500, Her Yöne 1000 Tarifesi, Her Yöne 1500 Tarifesi, Her Yöne 2000 Tarifesi, Her Yöne Premium, Her Yöne Özgürlük, Fenercell Dörtte Dört Tarifesi, GSMobile Dörtte Dört Tarifesi, TrabzonCell Dörtte Dört Tarifesi, KARTALCELL Dörtte Dört Tarifesi, Fenercell 6_0 Tarifesi, GSMobile Eski Açık Tarifesi, TrabzonCell Süper Bordo Tarifesi, KARTALCELL Çok Sevdik Tarifesi , HerYöne Kamu Ekstra, Kamu1000, Kamu657 Plus, Kamu1000Plus, Süper Kamu Tarifesi

• Arkadaşlar Öneri Bekliyorum ???

Bugün avea bayine gittik, babama telefon alalım dedik, tarifeyi sorgulattık : Heryöne Kamu çıktı. 1250 avea + 250 heryöne tarifesi. Aylık 30 TL.

Sonuç olarak faydalanamadık, bu telefonu almak için sizce en uygun (30 tl ve aşağısı olarak ) tarife değişikliği ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 16 Ağustos 2011; 23:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Arkadaşlar Öneri Bekliyorum ???

Bugün avea bayine gittik, babama telefon alalım dedik, tarifeyi sorgulattık : Heryöne Kamu çıktı. 1250 avea + 250 heryöne tarifesi. Aylık 30 TL.

Sonuç olarak faydalanamadık, bu telefonu almak için sizce en uygun (30 tl ve aşağısı olarak ) tarife değişikliği ne olur ?

Süper Kamu Tarifesi

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_1000.shtml?pagemenu=personell.heryone1000

Her yöne 1000 dakika 29TL olan ve biz bu tarifedeyiz ve yararlandık bugün aldık cihazı

• geçen ay numaramı taşıdım avea ya.
    her yöne 800dk.
    ben yararlanabilirmiyim kampanyadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reytan

geçen ay numaramı taşıdım avea ya.
    her yöne 800dk.
    ben yararlanabilirmiyim kampanyadan?

2-3 mesaj üst de hangi tarifelerin yararlanabildiğini yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 16 Ağustos 2011; 23:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: Hayırsever Vatandaş

Tahrip gücü pek yüksek değil bu bombanın. vodafone +10 vererek htc wildfire s veriyor. Bari para almadan verseydi 24 ay taahhüt yeterdi.

Vodafone wildfire almak için en az 8 aylık abone olmak lazım. Vodafonelu olsam yüzüne bakmam bunun ama Avelalıar için gayet güzel fırsat.

bunda da 6 aylık abonelik gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

Hangi tarifedekiler yararlaniyor 19tl odemeden kafam karisti yeniyil tarifesi mesala? :/

4 Lira verilerek alınan tarifeler aşşağıdadır.

Kampanyanın geçerli olduğu tarifeler: 35'lik Tarife, Dev Transfer 2000 Tarifesi, Baba Tarife, Fark Faturada, 39'luk Tarife, 44'luk Tarife, 59'luk Tarife, 64'luk Tarife, 8080 Tarifesi, HerYöne 300, HerYöne 500, Her Yöne 1000 Tarifesi, Her Yöne 1500 Tarifesi, Her Yöne 2000 Tarifesi, Her Yöne Premium, Her Yöne Özgürlük, Fenercell Dörtte Dört Tarifesi, GSMobile Dörtte Dört Tarifesi, TrabzonCell Dörtte Dört Tarifesi, KARTALCELL Dörtte Dört Tarifesi, Fenercell 6_0 Tarifesi, GSMobile Eski Açık Tarifesi, TrabzonCell Süper Bordo Tarifesi, KARTALCELL Çok Sevdik Tarifesi , HerYöne Kamu Ekstra, Kamu1000, Kamu657 Plus, Kamu1000Plus, Süper Kamu Tarifesi

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Arkadaşlar Öneri Bekliyorum ???

Bugün avea bayine gittik, babama telefon alalım dedik, tarifeyi sorgulattık : Heryöne Kamu çıktı. 2500 avea + 550 heryöne tarifesi. Aylık 35 TL.

Süper Kamu Tarifesi

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_1000.shtml?pagemenu=personell.heryone1000

Her yöne 1000 dakika 29TL olan ve biz bu tarifedeyiz ve yararlandık bugün aldık cihazı

Super kamu her yöne 1000 dakika tarifesinde bir cinlik yapmışlar;

Süper Kamu aylık ücreti, numara taşıma, yeni abonelik ve faturasız hatlardan tarife değişiminde ilk 6 fatura dönemi boyunca 29 TL, sonrasında 35 TL;

faturalı hatlardan tarife değişiminde için 35 TL'dir.

Zaten mevcut heryöne kamu tarife şöyle güncel olarak : avea içi 2500 dk, heryöne 500 dakika ve 1 gb internet bedava. 35 TL aylık.

Sizce telefon için bu tarifeden çıkmaya değer mi ?

• quote:

quote:

quote:

Tahrip gücü pek yüksek değil bu bombanın. vodafone +10 vererek htc wildfire s veriyor. Bari para almadan verseydi 24 ay taahhüt yeterdi.

Vodafone wildfire almak için en az 8 aylık abone olmak lazım. Vodafonelu olsam yüzüne bakmam bunun ama Avelalıar için gayet güzel fırsat.

ben daha yeni aboneyim, hatta hiç faturam çıkmadı daha, hatta forma için de 1 yıl tahahhut verdim,
    O halde x2-01 yada bu samsung'u bende alabiliyorum. Bu demek oluyorki;
    Sözleşme üstüne sözleşme yapılabiliyo;
    Abonelikte de ay şartı yok.
    Müşteri hizmetlerinden sorgulattım...
    Belkı bu numaram iki yıl önce avea kontörlü idi ondan da olabilir, bilmiyorum. Şuan kartalcell 4 te 4 tarife kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuer

quote:

quote:

quote:

ben daha yeni aboneyim, hatta hiç faturam çıkmadı daha, hatta forma için de 1 yıl tahahhut verdim,
    Belkı bu numaram iki yıl önce avea kontörlü idi ondan da olabilir, bilmiyorum. Şuan kartalcell 4 te 4 tarife kullanıyorum.

Cihaz bedelini 24 ay boyunca faturaları aracılığıyla ödeyerek kampanyadan yararlanabilecek müşterilerin detayları aşağıdaki gibidir:
    - Belirlenmiş faturalı tarifelerde ve koşullarda bulunan, Avea ile abonelik sözleşmesi imzalamasının üzerinden en az 6 ay geçen ve son 6 aydır faturalarını düzenli olarak fatura son ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen aboneler
    - Belirlenmiş faturalı tarifelerde ve koşullarda bulunup, aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen aboneler

bu ne demek oluyor peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onuer

quote:

quote:

quote:

Cihaz bedelini 24 ay boyunca faturaları aracılığıyla ödeyerek kampanyadan yararlanabilecek müşterilerin detayları aşağıdaki gibidir:
    - Belirlenmiş faturalı tarifelerde ve koşullarda bulunan, Avea ile abonelik sözleşmesi imzalamasının üzerinden en az 6 ay geçen ve son 6 aydır faturalarını düzenli olarak fatura son ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen aboneler
    - Belirlenmiş faturalı tarifelerde ve koşullarda bulunup, aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen aboneler

bu ne demek oluyor peki?

Ben hattı kredi kartımla ıtamatik ödeme ile açtırdım, müsteri temsilcisi kartalcell den de Neslihan iye biri ile görüştüm, üstüne basa basa sordum eger forma bu duruma engel ise daha formayı almadım, onu iptal edip, telefon alayım dedim.
    Oda bi sanıye kontrol edeyim dedi, ve bu durumun cihazı almamda engel teşkil etmediğini, herhangi bir avea bayinden telefonu alabileceğimi söyledi.
    Şimdi otamatik fatura ile verdiğinden bahsetmiş bu şartı bana uyuyor, ama forma tahahhutunu dusunce o zaman da uymuyor. Ama kontrol etti, x2 -01 yada samsungu 4 tl fatura yansımasıyla alabileceğimi söyledi....

• bende 3 aydır 19 tlye mini kamu diye dişey kullanıyorum bugun gittim benim hat olmazmış. 18 tl ses paketi almam gerekiyormuşşşş. 6 ay dolunca bu hattıda kapattırıcam...
  • Samsung C3530 cihaz kampanyası çok adaletsiz ve müşterileri Aveadan kaçıran bir kampanya olmuş. Kampanyadan bir çok kamu tarifesi yararlanırken "Heryöne kamu" tarifesi yararlanamıyor. Üstelik listeki birçok tarifeden heryöne kamu tarife ücreti daha pahalı .

Her yöne kamu tarifesinin de bu kampanyaya dahil edilmesini gerekirdi.
  • Kontörlü hattım var. Bugün telefonuma mesaj geldi "faturali 25lik tarifeye geçin ayda 29tlye c3530 hediye" gibi. Bayiye gitsem siz bu kampanyaya katılamazsınız gibi bir şey derler mi? Çünkü ne konuda ne de avea sitesinde buna dair birşey göremedim.
  • Aveayı gördüğünüz yerde arkanıza bakmadan kaçın arkadaşlar..
  • Peki sorarım size arkadaşlar aveadan kaçıp neye sığınalım? SIğınacağımız hatlar çok daha mı güzel..
  • Biz Avea'ya 24 ay kullanima dair taahhut verdik diyelim, peki ya Avea da bize onumuzdeki 24 ay GSM servisi sunabilecegini taahhut edecek mi :)

bkz. vizonteledeki gibi:
    -zeki muren'i bu kutudan gorebileceksiniz.
    -peki ya zeki muren bizi gorecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 24 Eylül 2011; 2:33:24 >
  • Bizzat yaşadığım bir olayı aktarayım 8 yıldır avea kullanıyorum Avea ya abone olduğum zaman adı aycell idi ve Ankara da bile 2 tane bayisi vardı Büyük illerin merkezleri dışında telefon çekmiyordu
    6 ay önce turkcell kamu tarifesine geçmeye karar verdim Avea yı arayıp taahhütüm veya taşıma için bir sorun olup olmadığını sordum Taahütüm olduğunu söyledi ve bende taahütümün 2 ay önce bittiğini söyledim "evet haklısınız yanlış söyledim" dedi ve taşıma yapabileceğimi aktardı Turkcell e giderken avea aradı "neden turkcele geçmek istiyorsunuz" diye sordu Bende dakika fiyat konusunda sıkıntım olduğunu belirttim Bana 45 tl 1000 dakikalık tarifeyi önerdi kabul edip taahüt vermem ile %50 indirim ile 23 tl ye kullanabileceğimi söyledi Bende kabul ettim 2 ay sonra nokia kampanyasından aylık 4 tl ye telefon alarak 24 ay taahüt verdim 2 gün önce telefonuma bir mesaj geldi ve %25 indirimin hattıma tanımlandığını belirttiler Avea yı aradım müşteri temsilcisi %50 indirimin iptal olduğu artık %25 indirim olacağını belirtti Neden iptal oldu diye sorduğumda "sizin talebiniz oldu mu, telefon ile yanlışlıkla iptal mesajı yazıp yanlışlıkla göndermiş olabileceğim" gibi saçma sapan cümleler kurunca ben çıldırdım ve ağzıma ne geldiyse sansüzsüz saydım İnanabiliyormusunuz ben telefon açıp %50 indirimimi iptal edin demiş olabilirmişim veya telefon ile yanlışlıkla başka bir tarifeye geçip eski tarifemi iptal etmek için yanlışlıkla mesaj atabilirmişim Böyle bir işlem olsa her aramamızı ve her konuşmamızı saniye saniye kaydeden avea sanki kendileri bilmiyormuş sistemde kayıtlı değilmiş gibi yapmış olabileceğim gibi salak salak cümleler kurdu Böyle bir talebim olsa sistemde gözükmez mi diye sorduğumda ise "biz yinede soralım da" gibi aptalca konuşmalar yaptı Bağırıp çağırdıktan sonra konu ile ilgili kayıt oluşturdu ve en kısa zamanda dönüleceğini belirtti 2 gündür arayan soran yok Salaklık bende ki daha önce de buna benzer olaylar yaşamama rağmen tekrar avea ya kanıp 24 ay taahüt verdim

Benden size tavsiye Başta avea olmak üzere hiçbir kuruma taahhüt vermeyin Çok iyi bir kampanya olsa bile 12 ay dan daha uzun bir taahhüt vermeyin

• 19'luk tarifeye aboneyim, abone olduğumdan beri faturamdaki sabit ücretim 27-28 tl...müşteri hizmetlerini aradım; "nasıl oluyor bu" diye..."inceleyip döneceğiz size" dedi. 2 haftadır dönecek. Üstelik faturanın köşesinde de tarifemin ismi yazıyor. Yutturabildiklerine geçiriyorlar..dikkatli olun arkadaşlar.
  • şimdi arkadaşlar bu telefonu alabilmek için en ucuz tarife nedir acil bilen birisi yazarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.