Şimdi Ara

Avea’dan Bomba Gibi Bir Cihaz Kampanyası Daha... 'SAMSUNG C3530' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
11.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 25 lik 800 dk her yöne tarifesi ile alabiliyorsunuz. Faturasızdan faturaliya geçerek alabiliyorsunuz.
  • özetle onerirmisiniz ? şöyle bir kullanıcı olacagım :

sürekli msj çeken , dolayısıyla tusların basmama gibi sorunu olmamalı rahat klavye olmalı. geçişler hızlı sorunsuz olmalı donma olmamalı.

birde kamerada otofokus hoş olurdu umarım vardır.

3-4 gün şarjı gitmeli.

bunlar için ne diyorsunuz tavsiye edermisiniz ? birde sanki metalik gri daha cok yakısmıs telefona sanki ?
  • sal gitsin yaramaz. Bende ne veriyorlar sandım yav.
    Iki yıl bağlasin seni tarifeyi değişsen para çıkmak istesen para memnuniyetsizlik halinde diğer müşterilerden ayrı farklı muamele. Geç gitsinn. Uzun vadeli taahhütlerden kaçının derim.
  • her yöne 1000dk olan süper kamu 35 lira. bundan daha iyisi ne çıkabilir ki ? en fazla 6-7 ay sonra 30 lira olabilir. her halukarda 150 lirayı geçmiyor hepsi eklenince. bu telefon alınabilir bence, 96 liraya geliyor, hadi gelmesini bırak 24 ay taksit gibi düşün. 100 liralık ürünü bile 24 ay taksit yapsan vade ile 140 a gelir.

sanırım otofokus var kamerasında, ve gündüz çok yeterli keskinliklte fotolar cekiyor gordugum kadarıyla. ben bugun almaya gidiyorum, hadi hayırlısı bakalım.
  • arkadaşlar 25 lik tarifeye veriyorsa bende alıcam alan bilgi versin...
  • Arkadaşlar ben bugün hanıma aldım metalik olandan..Bendede çift hatlı olan siyah benzer tiplisinden var.1 bucuk sene nce 300 e almıştım.Bunun ekran çözünürlüğü daha iyi gibi ama joyistiğin etrafındaki tuşlar tam bir rezalet..Çat çut tıklama sesleri geliyor ki bu boşluk olunca gelecek seslerdir...
  • telefonu aldım, özetle benim için tek olumsuz yönü otofokus olmaması. çünkü kagıtta yazılanlara odaklayamıyoruz ve bulanık çıkıyor yakındaki nesneler. çok kullanırdım hemen fotosunu cekerdim okunacak şeylerin.

kalan yönlerinden bahsedersem, ekran kalitesi ortalama, ince hafif, ana menu kısayolları güzel. hızlı msj yazılıyor. ortalama foto cekiyor. ayda 4liraya bedava zaten, önemli olan siz 2yıl aveada kalcakmısınız ? kalcaksanız alın derim.
  • Kampanyadan yararlanamayınca (Kamu plus 300 tarifesindeyim) 2 gün önce internetten sipariş verdim.
    Bugün gelir sanırım.Gelince görürüz bakalım nasılmış.

• telefon güzel. tek sorun otofokus yok. videosu pek iyi degil. bu fiyata bukadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 28 Eylül 2011; 18:11:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duykan_bs

arkadaşlar 25 lik tarifeye veriyorsa bende alıcam alan bilgi versin...

ben 25 lik tarifeye geçtim. tam alacaktım kredi kartında problem çıktı. alamadım. yoksa bu tarife müsait.
  • Üst mesajımdaki sorunun çözüldüğünü ve yapılan yanlışlıktan dolayı özür dileyen ve indirimimin tekrar eski haline döndüğünü belirten bir mesaj aldım avea dan Tam sevinirken bugün yeni bir mesajla indirimimin tekrar düşürüldüğü mesajını aldım Online işlemlere girdim ve her ay 25-27 tl gelen faturamın bu ay 173 tl geldiğini gördüm Hemen 500 ü aradım ve bana kampanya iptal bedeli ayrıca internet kullanım ücreti vs bir sürü zırva yaptı Ben durumu anlattım ve kampanya iptalim olmadığını ve sorunun aveadan kaynaklandığını belirttim Beni bir süre beklettikten sonra haklı olduğumu iptal talebimim olmadığını ayrıca internet kullanım ve diğer kullanım ücretlerininde yanlış olduğunu belirtti Bana 3 gün içerisinde dönüş yapılacağını belirtti Hiç bir işlem yapmadan kendi kafalarına göre indirim yapıp sonra iptal edip taahüt iptali adı altında ücret yansıttılar ve 3 gündür sürekli avea merkez ile görüşüyorum

Yukarıdaki mesajımın sonunu tekrarlıyorum

SİZ SİZ OLUN AVEA YA TAAHHÜT VERMEYİN

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN

• bu cihaza olağanüstü ilgi var bulunamıyormuş avea bayilerinde
  • Arkadaşlar bir çalışanımızda bu telefondan var. Çocukları telefonu karıştırıp oyun oynamışlar, faturayı kabartmışlar...
    Buraya kadar bir problem yok. Problem şurada...

Telefonda yüklü gelen oyunları kaldıramıyorsunuz, oyunlara ait özel yetkileri kısıtlayamıyorsunuz.
    İnternette aradım fakat tam detaylı bir bilgi bulamadım. Avea yetkilisi de o oyunların telefona ait olduğunu kaldırılamayacağını söylemiş arkadaşımıza.

Bu telefondan oyunları kaldırmak için bir yol yöntem var mıdır?

Eğlence Menüsü
    Luxor Quest
    Farm Frenzy
    ...
    ..

Telefonun tuş kilidine şifrede koyulmuyor sanırsam...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.